Mit használtál ma?

Basszus, de szeretnék én 49 évesen így kinézni! Rick Astley a lábaid elé veti magát.:slight_smile:

5 Likes

Szó szerint gyönyörű vagy :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Szerintem jól állna neked, a színeid alapján mindenképp, és azok alapján is, amiket megismertük rólad. Szerintem próbáld ki, én csak bíztatni tudlak :+1:

3 Likes

Gyönyörű vagy, a smink is szuper lett! A fülbevaló pedig külön plusz pont, és nagyon tuti, hogy mennyire passzolnak a rúzzsal!

1 Likes

A mai sminkem a Harry Potter találkozóhoz készült, a szememet valamennyire a Griffendél színeibe (a Pottermore teszt oda osztott be) próbáltam, így lett a mozgó rész belülről-kifelé arany-vörös-mahagóni színű, a Storybook Cosmetics Wizardry and Witchcraft palettával. Itt jegyezném meg, hogy elmentünk ugyan a Margitszigetre Vincével, de öt perc múlva már menni akart, mert nem volt más gyerek… :woman_shrugging:

Urban Decay Primer potion
Storybook Cosmetics Wizardry and Witchcraft paletta: Charms a mélyítőbe, a mozgó szemhéjra pedig belülről-kifelé: Bewitched (ez ment a belső szemzugba is), Sorcerer, Spell book. Ez utóbbit kicsit felfelé is satíroztam. Alsó pillasorba barna Pupa szemceruza, Spell book, és a pupilla alá Sorcerer.
Tarte BB krém: most ecsettel oszlattam el, nagyon tetszett így az eredmény, szerintem ez a módszer fog maradni.
Becca under eye korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting púder
Kat Von D Lock-it setting púder
Catrice Contouring kontúr
Bourjois Le duo blush
Catrice Glowing highlighter
Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Anastasia Beverly Hills matte lipstick - Crush

Ettől élénkebb lett az eredmény, de a képen ennyire látszik:
IMG_20190803_113728

10 Likes

Hajrá Griffendél!!! :grinning::smiling_face_with_three_hearts: Jó a smink :slight_smile:
Na látod, ezek szerint a felnőttek érdeklődtek inkább. Ilyen hamar akkor el is jöttetek? Milyen volt egyébként amit láttál belőle, érdemes menni?

Inkább úgy mondanám, fiatal felnőttek :slightly_smiling_face:. Leginkább 17-25 közöttiek voltak. Mi sajnos nem értünk oda 10-re (elaludtunk), mert akik akkor ott voltak, azokat csoportokba osztották, és versenyfeladatokat csináltak. A többiek (gondolom a később érkezők) leginkább beszélgettek.
De úgy vettem észre, hogy sokan ismerik is egymást.

Hát kb. olyan volt, mintha lenne egy Krémmániás fórum tali lenne, és sminkelgetnénk egymást. :slightly_smiling_face:

3 Likes

:joy: Jó hasonlat :slight_smile: Igen, ez a félelmem mindig a talikkal, hogy van már törzsgárda és az újaknak nehéz. Pl. szokott lenni mopsztali (mopszom van) , de ott sem voltam még, aztán írta valaki hogy a törzsgárda tök jól érzi magát de “összezárnak” és aki új az kvázi kívülálló. De mondjuk azért kipróbálnék legközelebb egy talit, a feeling miatt mindenképpen.
Apropó, láttad a Gyakornokok c. filmet? Amikor kviddicseznek, azon betojtam a röhögéstől :grin::grin::grin::grin: Zseniális rész :slight_smile:

2 Likes

Igen, az nagyon jó film! :smiley:

Mi azt beszéltük, hogy mozinapra megyünk még, de ilyen talira nem biztos…

A mozinap mindenképp megéri. Főleg a kerekasztal beszélgetés és persze maga a film :slight_smile:

Ja az Igenemberben meg HP bulit tartanak, beöltözve :slight_smile:

1 Likes

Amúgy ma is kis híján HP délutánom volt, mert ugyebár ma volt 9 éves fiam szülinapi bulija és egy gyerekzsúr szervező cég csinálta, akik mindenféle tematikus bulikat is vállalnak. Van HP zsúr is, majdnem azt választottuk az ajánlataik közül, csak végül azért mondtam le róla, mert nem minden kisbarátja ismeri a filmeket akiket meghívott. De majd talán jövőre :slight_smile:

1 Likes

Mooopsz🥰 imàdom ezeket a nyomott orrù szuszogòkat- nekem francia bullim van Screenshot_20190802-143140_Gallery ez a fej :grin:

5 Likes

Jajj de drága :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
IMG_20190717_083753

Ő az én Pannim, 10 éves idős hölgy :slight_smile:

7 Likes

Jaj de drága :sparkling_heart: :heartpulse:

2 Likes

Ez a film. Ez volt életem utolsó horrorja. Annyira kiborultam rajta, hogy azóta sem néztem horrort. Akkor valami nagyon félrement az agyamban. Pedig nem csúnya horror.

Nem könnyen emészthető darab, az tény :joy: De nem is a legdurvábbak közül való. Némely jelenete olyan, mintha paródia lenne. De nekem a hangulata tetszett, szerintem egyedi.

1 Likes

Jaaaj :heart_eyes: inkább kölyöknek néz ki! :heart_eyes::heart_eyes:

2 Likes

Az arcszerkezete igen, csak már olyan kis őszes :slight_smile: Kölyökként fekete volt a maszkja teljesen :slight_smile:

1 Likes

Óóó, a francia bulli is hortyog? :heart_eyes::heart_eyes::sweat_smile:

1 Likes

Igen, azt hiszem, pont a hangulata készített ki. Azelőtt soha nem féltem sötétben elhagyatott helyen autózni. Azóta rettegek. De tényleg, iszonyatosan félek és ez a film miatt van, minden egyes alkalommal az jut eszembe, ha sötétben kell valahová mennünk, ami elhagyatottabb hely, hogy tuti mindmeghalunk.