Mit használtál ma?

Ezeket én is szeretném, sort keríteni rájuk hamarosan :slight_smile: Diótörőt adják az HBO-n, volt is a napokban kétszer is, de nem volt pont alkalmam végignézni.

IMG_20190802_170718 IMG_20190802_170658 IMG_20190802_170816

Még egy GoT palettás smink, nehezen tudok betelni vele :slight_smile:

12 Likes

Nagyon szép a smink és a bőröd is!
A fényes színeket a mélyítővonalba és satírozásra használod?

1 Likes

Köszönöm kedves vagy :slight_smile: Igen, abszolút vegyesen, nem finish hanem árnyalat alapján döntök inkább, de satírozásra a barackos House Lannister kerül elő leginkább :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép a sminked és te is! Jól állnak ezek az árnyalatok, na és az a szempilla :open_mouth: sajátod vagy mű?

1 Likes

Nagyon aranyos vagy, köszönöm :slight_smile: Eredeti szempillám, sokat dob rajta a MAC spirál, imádom.
Te sem panaszkodhatsz ám, sőt, ami a hajadat illeti hát az pedig egyenesen álom :slight_smile:

2 Likes

Annyira irigy tudok lenni az ilyen természetesen hosszú pillákra, nekem kifestve is nagyon gyéren tudnak kinézni (igaz hogy magasabb árkategóriasat nem próbáltam még, de elvileg pont ez az a kategória, amiből a drogériákban is jókat lehet találni). Köszönöm, de hidd el gyakran inkább rémálom tud lenni. Jó érzés ilyenkor begyűjteni a bókokat, de a színfalak mögött kínkeserves kóctalanítások és rasztás tincsek vannak elég gyakran

5 Likes

Ez ilyen, aki göndör, egyeneset szeretne, aki egyenes, göndört :slight_smile: Nekem keserves órák voltak mire ilyen szép hajkoronát varázsoltam mint ami neked van, azaz csak hasonlót :slight_smile:

3 Likes

Olyan 15 éves korom körül már rájöttem, hogy a világért sem akarnék egyenes hajat, inkább csak könnyebben kezelhetőt. :smiley:

4 Likes

Tegnap òta azon törtem a fejem hogy melyik szìnésznöre hasonlítasz ezen a kèpen. Ma beugrott: forrest gump Jennyére, de csak ahol szép fiatal. Screenshot_20190803-144340_GoogleÉs ilyen világos hajszínt szeretnék. Nem tudom, hogy fogjak hozzá. Lehet otthon ràkenem majd azt a színleszívò krémet attòl sárga lesz és vmilyen sötétszöke festékkel pròbálkozom elöször?

3 Likes

Sajnos az első lépés az, hogy le kell szivatni. Én fodrászra mertem csak ezt a műveletet rábízni.
Hamarosan a rezesvörösesből én is át szetetnék majd menni a szőkésebb felé.

1 Likes

Jé, de durva, ezerszer láttam a filmet mert imádom (és persze Tom Hanks egyik kedvenc :slight_smile: ), de eszembe sem jutott, de most hogy linkelted ezt a képet, van benne valami :grinning: Az arcsontja és a szemforma, de azért ő sokkal szebb :slight_smile:
A szőkítés nálam mindig mumus volt. Pedig életem nagy részét szőkeként élem :slight_smile: Eredeti színem az a piszkos sötét szőke, de őszes szálak is vegyülnek már bele, genetika :frowning: Voltam már minden szín, de mindig visszatértem a szőkéhez.
Otthon merész vállalkozás, és időigényes, és előbb vöröses lesz, de mindenképpen hamvas festékkel kell rámenni utána és hamvasító damponnal mosni, nekem a Schauma bevált nagyon! Nekem csak oxy reload-dal van tapasztalatom ami színleszedő, fodrász csinálta, de lehet kapni kellékesnél. Az nagyon szépen világosított. Most milyen mélységű a hajad?

1 Likes

Egész életemben nem szelfiztem ennyit, mint mostanábam Nektek. Útban Rick Astley koncertre. Talán értékeli majd a sminkemet.

13 Likes

De jó képek :blush:, jól néz ki nagyon a sminked. Jó szórakozást a koncerthez, egyébként Rick egész jól tartja magát :rofl:.

1 Likes

Nekem mindig nagyon tetszett a természetes, égő vörös haj. De olyan még sosem volt a hajam, maximum sötétvörös. Azon gondolkodom mostanában, hogy legközelebb konzultálok ez ügyben a fodrásszal. Olyan rövid az élet. Ha mindig vágytam rá, miért ne próbálnám végre ki?

Valami ilyesmi:

vor1

7 Likes

Nagyon klassz a sminked :+1:, különösen tetszik a szemöldököd :ok_hand:, de összességében egy gyönyörű bőrű és szemű, bájos arcvonású, igazi “donna di classe” :wink: vagy, ami szószerinti fordításban “ízléses nő” lenne, de te a vörös hajaddal még ennél is több vagy: egy igazi “sexis, bella 40-enne!” (“szexis, szép
negyvenes”) :yum: - mondaná a férjem :grin:.

Ennek tükrében (azaz, hogy minél tovább megtarthasd a “szexszis státuszodat” :wink: :stuck_out_tongue_winking_eye:(is), helyedben még maradnék ennél a vörös hajnál, ráérsz pár év múlva rátérni a “nyugisabb” szőkére (szerintem).

4 Likes

Drága vagy! :kissing:
Igen, én is néhány év múlva gondoltam azt a “hamarosant”. Majd közeledve a 60 felé. :blush:

Szőke szeretnél lenni? :slight_smile: Szerintem is nagyon jól áll a vörös :blush:

1 Likes

Maaajd! 50-60 között, de a 60-hoz közelebb. :blush:

2 Likes

Ez nekem is nagyon tetszik, mindig irigyeltem a vöröseket. Egyszer láttam egy lányt, dús, fényes, egyenes hajjal, ennél lilásabb volt a színe, és nagyon vékony szőke tincsek voltak belefestve. Olyan szép volt, hogy tátott szájjal bámultam, még jó, hogy nem vette észre.

2 Likes