Ezeket én is szeretném, sort keríteni rájuk hamarosan Diótörőt adják az HBO-n, volt is a napokban kétszer is, de nem volt pont alkalmam végignézni.
Még egy GoT palettás smink, nehezen tudok betelni vele
Nagyon szép a smink és a bőröd is!
A fényes színeket a mélyítővonalba és satírozásra használod?
Köszönöm kedves vagy Igen, abszolút vegyesen, nem finish hanem árnyalat alapján döntök inkább, de satírozásra a barackos House Lannister kerül elő leginkább
Nagyon szép a sminked és te is! Jól állnak ezek az árnyalatok, na és az a szempilla sajátod vagy mű?
Nagyon aranyos vagy, köszönöm Eredeti szempillám, sokat dob rajta a MAC spirál, imádom.
Te sem panaszkodhatsz ám, sőt, ami a hajadat illeti hát az pedig egyenesen álom
Annyira irigy tudok lenni az ilyen természetesen hosszú pillákra, nekem kifestve is nagyon gyéren tudnak kinézni (igaz hogy magasabb árkategóriasat nem próbáltam még, de elvileg pont ez az a kategória, amiből a drogériákban is jókat lehet találni). Köszönöm, de hidd el gyakran inkább rémálom tud lenni. Jó érzés ilyenkor begyűjteni a bókokat, de a színfalak mögött kínkeserves kóctalanítások és rasztás tincsek vannak elég gyakran
Ez ilyen, aki göndör, egyeneset szeretne, aki egyenes, göndört Nekem keserves órák voltak mire ilyen szép hajkoronát varázsoltam mint ami neked van, azaz csak hasonlót
Olyan 15 éves korom körül már rájöttem, hogy a világért sem akarnék egyenes hajat, inkább csak könnyebben kezelhetőt.
Tegnap òta azon törtem a fejem hogy melyik szìnésznöre hasonlítasz ezen a kèpen. Ma beugrott: forrest gump Jennyére, de csak ahol szép fiatal. És ilyen világos hajszínt szeretnék. Nem tudom, hogy fogjak hozzá. Lehet otthon ràkenem majd azt a színleszívò krémet attòl sárga lesz és vmilyen sötétszöke festékkel pròbálkozom elöször?
Sajnos az első lépés az, hogy le kell szivatni. Én fodrászra mertem csak ezt a műveletet rábízni.
Hamarosan a rezesvörösesből én is át szetetnék majd menni a szőkésebb felé.
Jé, de durva, ezerszer láttam a filmet mert imádom (és persze Tom Hanks egyik kedvenc ), de eszembe sem jutott, de most hogy linkelted ezt a képet, van benne valami Az arcsontja és a szemforma, de azért ő sokkal szebb
A szőkítés nálam mindig mumus volt. Pedig életem nagy részét szőkeként élem Eredeti színem az a piszkos sötét szőke, de őszes szálak is vegyülnek már bele, genetika Voltam már minden szín, de mindig visszatértem a szőkéhez.
Otthon merész vállalkozás, és időigényes, és előbb vöröses lesz, de mindenképpen hamvas festékkel kell rámenni utána és hamvasító damponnal mosni, nekem a Schauma bevált nagyon! Nekem csak oxy reload-dal van tapasztalatom ami színleszedő, fodrász csinálta, de lehet kapni kellékesnél. Az nagyon szépen világosított. Most milyen mélységű a hajad?
Egész életemben nem szelfiztem ennyit, mint mostanábam Nektek. Útban Rick Astley koncertre. Talán értékeli majd a sminkemet.
De jó képek , jól néz ki nagyon a sminked. Jó szórakozást a koncerthez, egyébként Rick egész jól tartja magát .
Nekem mindig nagyon tetszett a természetes, égő vörös haj. De olyan még sosem volt a hajam, maximum sötétvörös. Azon gondolkodom mostanában, hogy legközelebb konzultálok ez ügyben a fodrásszal. Olyan rövid az élet. Ha mindig vágytam rá, miért ne próbálnám végre ki?
Valami ilyesmi:
Nagyon klassz a sminked , különösen tetszik a szemöldököd , de összességében egy gyönyörű bőrű és szemű, bájos arcvonású, igazi “donna di classe” vagy, ami szószerinti fordításban “ízléses nő” lenne, de te a vörös hajaddal még ennél is több vagy: egy igazi “sexis, bella 40-enne!” (“szexis, szép
negyvenes”) - mondaná a férjem .
Ennek tükrében (azaz, hogy minél tovább megtarthasd a “szexszis státuszodat” (is), helyedben még maradnék ennél a vörös hajnál, ráérsz pár év múlva rátérni a “nyugisabb” szőkére (szerintem).
Drága vagy!
Igen, én is néhány év múlva gondoltam azt a “hamarosant”. Majd közeledve a 60 felé.
Szőke szeretnél lenni? Szerintem is nagyon jól áll a vörös
Maaajd! 50-60 között, de a 60-hoz közelebb.
Ez nekem is nagyon tetszik, mindig irigyeltem a vöröseket. Egyszer láttam egy lányt, dús, fényes, egyenes hajjal, ennél lilásabb volt a színe, és nagyon vékony szőke tincsek voltak belefestve. Olyan szép volt, hogy tátott szájjal bámultam, még jó, hogy nem vette észre.