Mit használtál ma?

Az nagyon szép eredmény! Tényleg nehéz lehet tartani, de ha ilyen eredményt ért el, érdemes!

Hú a horrorfilmeket nagyon nem szeretem. Talán 1-2-t láttam még régebben, aztán sokáig nem tudtam szabadulni a látottak hatása alól. Negatív értelemben.

De jó, milyen jó hogy elkezdtetek mozogni :). Marmint hogy ilyen intenzíven. Nekem is sokkal több energiám van, jobb a vérkeringésem ha mozgok :).

1 Likes

Édesanyámék mikor nyaralnak mindig mennek biciklizni nagy túrákra, sokat úsznak.
Mindennap valami rugdosós ( fogalmam sincs milyen sportot) űznek.
Apukámnak vannak súlyzói is.

Én konzi 4. osztályában egyszerre zumbáztam, egy másik szintén , megerőltetőbb táncot táncoltam, valamint palotást :D)
Nagyon hasznosak voltak, azóta sajnos nem nagyon mozogtam, viszont sokat sétálok :D, nagyon sokat.

1 Likes

Párom is edzett körülbelül 1 évig , azóta semmi :smiley:

Volt egy sorozat, ami nagyon tetszett, a Harper-sziget. Gyakorlatilag minden részben megöltek valakit. Sajnos az utolsó néhány rész eléggé klisé-szerű lett, de összességében jó volt.

2 Likes

Amire mostanában rákaptam újra az az olvasás, meg növények gondozása van egy cserepes rózsám, meg egy aloeverám. :slight_smile:

Hm izgin hangzik. A Tíz kicsi négert imádom amúgyis :slight_smile: (meg Agatha Christie összeset :slight_smile: )

2 Likes

Én még nem olvastam tőle, de nagyon szeretnék tőle majd olvasni :). Nem túl félelmetesek a könyvei? A könyvekbe jobban bele élem magam.

Nem, sőt sokkal izgalmasabbak. Nagyon intelligensek a könyvei, úgy értem, van logika, ok-okozat, magyarázat, izgalom. Érdemes olvasni :slight_smile:

1 Likes

Sorozatok: imádom a kosztümös sorozatokat, Tudorok, Borgias, Victoria, Katharina, minden jöhet. A romantikusokat is: Outlander, A boszorkànyok elveszett könyve(- csak az első évad jött ki a màsik kettöt el kell olvasnom németül, annyira kivàncsi vagyok) a Lucifert es a halàlos fegyvert is szerettem nagyon na meg a mi kis falunk :grin: . A GoT- ot nem néztem, de amikor a 7. Évad kijött, elkezdtem nézni es ledaráltam 1 hét alatt a 7 évadot, nagyon tetszett. A szolgálòlányt végignéztem. A Hannibalt kezdtem el mert nagyon szeretem a szìnészt- föszereplö, de az sem könnyü Film :grin:

2 Likes

Én is imádom Agatha Christie-t, rengeteg könyve megvan, szinte az összes (olyanok is, amik magyarországi kiadásban nem jelentek meg, hanem romániai magyar kiadások), el is olvastam mindet.
Viszont az álnéven írt történeteire nem voltam képes rávenni magam.

2 Likes

Úúú, tényleg, a Mads Mikkelsen féle Hannibal nagyon jó, 90%-ban miatta, pedig azt hittem, Anthony Hopkinst nem lehet felülmúlni! :slight_smile:

2 Likes

Érdekes, azokra én sem! De mennyire egyezik az ízlésünk, AC mellett Harry Potter is nagy kedvenc :slight_smile:

1 Likes

Mai smink
Maybelline Baby Skin primer
EL DW alapozó
KAP korrektor
RCMA púder
Catrice szemöldökceruza
Hourglass Diffused Bronze Light
Too Faced Natural Face arcpaletta sötétebbik pirosítója
Rdel Young szemhéjalap
Nabla Dreamy paletta: mozgó rész külső felére fényes bordós Metal Cupid. Ebből tettem az alsó pillatőbe is amit kicsit sötétítettem a mélybarna Dogma árnyalattal. Közèpre fényes Rose Gold, a mozgó rész többi részére pedig a világos arany Immaculate került. A mélyítőbe a barackos Sistinát satíroztam.
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Mac Coral Bliss rúzs

EL Modern Muse Chic edp
K%C3%A9p

10 Likes

Holnap lesz HPH tali, jöttök?
Elvileg mi igen, de attól függ, hogy milyen idő lesz, mert ha esik, akkor nem, a szabadtér miatt.

Auchan Harry Potter akcióját láttad?

1 Likes

Nem tudunk, pedig néztem :slight_smile: Kisfiamnak lesz szülinapi zsúrja a kis osztálytársakkal :slight_smile: De remélem a 3. mozinapra majd tudunk. Bár a 2.-ra a papával ment, mert akkor koraterhesen a rosszullétes időszak akadályozott meg, de az 1. nagyon szuper volt.
Voltál már talin?
Jaj láttam és úgy örülök neki, általában Auchanban vásárolunk (vagy Lidl), szóval ki is használjuk majd :slight_smile:

2 Likes

Talin még nem voltam, mert attól tartottam, hogy koromnál fogva kissé hülyén érezném magam. Viszont most jó kifogás, hogy tulajdonképpen a gyereket viszem. :smiley:
Mozinapon az elsőn voltunk, sajnos a másodikra mi sem tudtunk menni, mert akkor volt a gimis osztálytalálkozónk (ami a 25 éves volt, és az első alkalom).

2 Likes

Tényleg, emlékszem írtad az osztálytalit.
Ó, szerintem abszolút mindenféle korosztálybeli rajongó van, pl. apukám is az :slight_smile: De ő is úgy van vele hogy tök jó alibi neki hogy a fiamat viszi mesékre moziba mert szereti őket de mással nem tudna beülni :grin::grin::grin: De szerintem addig jó amíg az ember felnőttként is tud gyermek lenni. Én pl. odavoltam moziban a Pikachu film közben, nagyon tetszett. De sok mesével vagyok így :slight_smile: Meg hát amikor játszóházba megyünk a fiam barátaival, annyira jó hogy szabadon lehet trambulinozni a felnőtteknek is :smiling_face_with_three_hearts::grinning:

1 Likes

Mi az egyik barátnőmmel mindig beülünk mesefilmekre a moziba :rofl:, voltunk a Szépség és a szörnyetegen, meg a Diótörőn :D. Előbbi nagyon nagy élmény volt :D, azóta is megnéztem néha :smiley: