Mit használtál ma?

Jajj, légyszi nézd meg minél hamarabb a Stranger Things többi évadát, van egy teóriám, de a párom szerint nem igaz, és muszáj valakivel megvitatnom.:slight_smile:

2 Likes

A Sherlockot én is imádom.:slight_smile:
A Downton Abbey-t sokáig néztem, talán a 3. évadnál hagytam abba, valahogy ráuntam, pedig iszonyúan rá voltam kattanva, egyszer még el is pityeredtem. Szerintem érdemes egy esélyt adni neki.
Meg a Vikingeknek is.

2 Likes

Azt én nem bírom megnézni. Elolvastam Alekszijevics könyvét (aki nézte a sorozatot, azt mondja, a könyv sokkal durvább), jóformán belehaltam, életem legtraumatikusabb olvasmányélménye volt, pedig több mint 1000 könyvet olvastam már.

3 Likes

Lentebb is írtam kommentet olyan sorozatokról, amiket szeretek, szóval igen, a Stranger Things nagyon jó.:slight_smile: Meg a Sherlock is, szerintem érdemes mindenféle prekoncepció nélkül belenézni.
A szolgálólányt nagyon régen olvastam (imádom Atwoodot, fantasztikus, hogy milyen összetettek a könyvei és mennyire különböznek egymástól), iszonyúan letaglózott, nem szeretném ezt képernyőn visszakapni.

2 Likes

De jó, hogy neked is tetszett az Aranyélet :blush:.
Nekem Wayward pines sorozat is nagyon bejött még, illetve a Légió is nagyon jó sorozatnak tűnik :).

1 Likes

Te gyönyörű vagy!!! :blush: A smink meg szép! :star_struck:

1 Likes

Hú, az a teória érdekelne :slight_smile: Csak párom nézte eddig, én csak részleteket láttam, de én is szeretném majd megnézni.

Amit láttam még sorozatok, és nagyon tetszettek:

Tudorok - történelmi, csodás színészekkel
Róma - ezt is nagyon szerettem
Londoni rémtörténetek - mondjuk ez elvileg horror, én nem féltem tőle (igaz, én a Parfüm c. filmet is romantikus filmként ajánlottam a kolléganőmnek)
Westworld - az első évad zseniálisra sikerült, a második nem volt olyan jó, de még az is szuper. Ráadásul a zenéjét szintén Ramin Djawadi írta, mint a GoT-ét.
Aznap éjjel - egy évados sorozat, Riz Ahmed és John Turturro kettőse nagyon ütős. Riz Ahmed pedig egészen zseniális volt benne.
Hajsza - Gillian Anderson nyomozónő, Jamie szürkeötvenárnyalata Dornan pedig sorozatgyilkos (nem titok, ez már az elején kiderül). Előtte JD-t csak az első szürke filmben láttam, hát nem voltak nagy elvárásaim. Aztán csak néztem ki a fejemből, hogy a csávó mennyire kiváló volt a szerepben. Ez is nyomozós sorozat, de nem hagyományos, inkább egy macska-egér játékot mutat meg.
Híradósok - ez is nagyon tetszett, hát nyilván nem a TV2 kulisszái mögé ad betekintést :joy:
Fargo - az első évad beszippant. A többi is jó, de az első egyszerűen csodás.

Fentiekből látható, hogy szitkomokat nem nagyon nézek.

Jut eszembe, hogy még a Szivek szállodája is nagyon tetszett.

5 Likes

Jujj a Szívek szállodáját, már nagyon régen megszerettem volna nézni!
A Tudorok meg az Uralkodónő tervben van :D, egyik kedvenc témáim. A másik Boleyn lány filmet láttam és nagyon tetszett :).

A parfüm :rofl: film zseniális :smiley:

A Westworld szerintem is baromi jó. A második évad elég megosztó, szerintem sok csavar volt benne, kicsit talán nehezebb volt követnem a sztoriját, de végső soron ez is tetszett.
A Híradósokat párom nézte, de engem is érdekelne… Igen, neki valahogy több ideje jut sorozatokra. :smiley:

1 Likes

Ja tényleg a Westworld! Azt is nagyon szerettem, bár a 2. évad tényleg nem jött be annyira, viszont az utolsó rész tetszett, zenéjét is imádtam :slight_smile:

1 Likes

Az én páromnak is több ideje van, nagyon levagyok maradva a Szirénekkel meg a Légióval :smiley:

1 Likes

Sherlock rövidebb változatát láttam, az is nagyon-nagyon tetszett :).
Van közöttünk horror film rajongó? :smiley:

2 Likes

Rajongónak nem mondanám magam, de az Insidous-féle horrort szeretem. Viszont a Fűrész-féle értelmetlen hentelés nem az én műfajom.

2 Likes

Ohh, páron javított, hogy a Híradósokat nem nézte végig, az a Madmen volt…

A Wayward Pinest is láttam. Az is egész jó volt :slight_smile:

1 Likes

A szellemektől félek amúgy is meg a mindenféle misztikus paranormális dologtól, úgyhogy azokat nem nézem, de a trancsírozós horror az jöhet. Néha kifejezetten szórakoztató tud lenni. Tudom beteges, de ez van. Amúgy az életben békés természetű vagyok.

2 Likes

Jóbarátok: tudom kívülről, minden vacsinál azt nézzük párommal, szerintem ezredjére :slight_smile:
Szolgálólány: első évad rendben volt, nagyjából könyv szerint haladt, második évad nyögvenyelős, harmadik évadot már nem bírtam továbbnézni az első rész után. Állítólag aki szereti a Big Little Liest annak tetszeni fog (nekem abból már az első rész sem tetszett).
Stranger Things: imádom, összes évad végignézve, úgyhogy @Amadea, halljam a teóriát :stuck_out_tongue:
Csernobil: hihetetlen szuper volt, nagyon beszippantott.

Amit még tudok nektek ajánlani, az a The Affair, nagyon szuper sorozat, szerintem nektek tetszene. Illetve a How to get away with murder is szuper.

2 Likes

Köszönöm, de drága vagy :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Jelen :slight_smile: A horrort imádom, de nem a brutál gore vagy torture darabokat, inkább a pszicho jellegűeket, pl. egy jó Démonok között vagy Insidious, azok jöhetnek :slight_smile: Most alig várom az Az 2-t :smiling_face_with_three_hearts: A bohócoktól alapjáraton is kiver a víz.
Stephen King könyveit-filmverzióit is szeretem, a kedvenc kategória a pszicho-thriller. Bújócska, Viharsziget, Széttörve, stb. a legjobbak.

1 Likes