Jujj de jó témáról beszéltek! Nekem is túl nyomasztó volt a szolgálólány meséje, így abbahagytam :).
A hatalmas kis hazugságokra nagyon kiváncsi vagyok :).
Ami nagyon tetszett az Én vagyok az éjszaka ( bár az sem könnyű téma.)
Meg a Szirének sem rossz sorozat
Utána olvasok mindnek
Csernobilt én is láttam, nyomasztó de zseniális, párom nagyon oda van érte
Én is nagyon lelkesen kezdtem nézni, próbáltam objektív szemmel de nem ment érzelmek nélkül és ezért nem néztem végig végül. De majd szülés után nekifutok ismét
Ja és bár nem sorozat, legalábbis a maga értelmében nem, de a Marvel filmek is berántottak Azokat is végignéztem 1-2 kihagyással. 9 éves fiam hatalmas rajongó, vele néztem a filmeket, az utolsó párat moziban.
Nagyon szeretem a jóbarátok sorozatot :D.
Az aranyélet volt még nálam nagy kedvenc. Elég vicces hogy az utolsó évadban a rokonom is szerepel még se tudtam végig nézni azt az évadot , na majd egyszer :D.
Uhh a Marvel filmek :D, a Bosszúállók nagy kedvenceim, az összes rész! Meg a hangya és darázs
Ami nem Marvel de nagyon jó szerintem a Wonder woman meg a Venom Tuti kihagytam pár filmet
Jóbarátok örök kedvenc Az összes évad megvan itthon, rongyosra néztem. Télen-nyáron, jókedvemben-rosszkedvemben
Aranyéletet a férjem nézte/nézi, tetszik neki de magyarok közül sem fogott meg egy sem igazán. A Válótársakat kezdtem el, de 4 rész után meguntam
Társasjáték esetleg? Ajánlója alapján tetszett :D. Szeress mostot néztem régen .
A Venom tényleg nagyon jó!! A Venom is Marvel, úgy tudom.
Viszont az Aquaman DC de az is szuper Meg hát Jason Momoa egyben GoT szereplő is szóval na
Ó a Szeress most is retro Akkor voltam asszem 19
Tényleg jó az Aquaman is :D, láttuk a moziban :D, a Bosszúállók utolsó részét is meg Venomot is :D, sosem gondoltam volna hogy Marvell rajongó leszek de azt sem hogy horror rajongó is .
Az Amerikai Horror Story évadait nagyon ajánlom
Lassan elköszönök mára mert altatok (lánykám itt lesi a kijelző fényét és nem alszik amíg le nem teszem ) Jó éjt
A Csernobil számomra döbbenetes volt. Előfordult, hogy egymás után kétszer is megnéztem a részeket, annyira a hatása alá kerültem. Ha csak mint filmet nézem is zseniális, de ráadásul annyira nyolcvanas évek szaga volt, szinte tapintani lehetett a korszakot.
Kövezzetek meg, de én imádom a Mi kis falunkat. Főleg Erika és Gyuri kettősét, de egyébként én kisvárosból származom, és némelyik karakter eléggé ismerős.
Én régen szerettem a Dr. House-t, a Született feleségek első néhány évadát, de az egyik legnagyobb kedvencem a Doc Martin. Angol sorozat, egy sebész orvos egyszer csak megundorodik a vértől, és vidékre megy körzeti orvosnak. Kb. az egész falu zakkant, ráadásul a doki nem az a barátkozós fajta, viszont nagyon jó orvos.
Aztán imádom a Sherlockot, bár annak elég kevés része van.
Downton Abbey-t nézi valaki? Én még nem láttam, pedig az nagyon érdekel.
A másik bakancslistás pedig az Outlander.
A Downton Abbeyt elkezdtem, 1. részt láttam, még nem győzött meg, nem tudom folytassam-e
Képzeld, mi holnap Pajkaszegre megyünk a férjemmel! Vagyis Pilisszentlélekre, és remélem hogy éppen nem forgatnak, vagy lehet turistáskodni legalábbis. Mi is nagyon szeretjük, szerintem a legjobb magyar sorozat ami fut!
Aranyélet: első évad nagyon jó volt, a második évadot már nagyon érzékenyen érintett és abbahagytam.
Csernobil: meg kell nézni, szerintem zseniális! Az 1. rész a leginkább nyomasztó, utána egyre kevésbé, a 3-4. rész már alig, de az utolsó részt végigizgulod akkor is, ha tudod, mi történik! (Én anno egyetemen is tanultam másodpercre pontosan, volt egy Atomerőművek energetikája c. tárgyam.) És jó értelmű izgalom, nem az a nagyon nyomasztó, mint az első részben.
Jóbarátok: Örök kedvenc, bármikor jöhet!
Got: Mindenki odáig van érte, Férjuram is imádja, de engem nem tudott beszippantani. Valahogy immunis voltam azokra a fogásokra, ami miatt mindenki imádta (vagyis amit nekem mondtak eddig az ismerőseim). Csak egy pár részt láttam.
Sherlock (BBC): Hát ez egy szerelem lett nekem
Black mirror: emésztős sorozat, ezért inkább csak nézegetjük, amikor van rá hangulatunk.
Szolgálólány: tervben van…
Marvel filmek: imádom! De csak azok jöttek be, amiket a Marvel stúdió készített, a Fox filmei annyira nem jöttek be (korábbi Pókemberek, Venom, Fantasztikus négyes…)
DC: szerintem nagyon elmarad a Marvel mellett, nem tudják hozni a szintet. A Nolan-féle Batman trilógiát viszont imádom, Christian Bale-be akkor szerettem bele.
Na vajon mindenre reagáltam?
A Hazug nagyon szimpi, felkerül az “Ezt is meg kéne nézni” listára.
Ma ugyanazokat használtam arcra és szájra, mint a múltkor, csak a primer más, a benefit porefessional pearl. Ja meg tokakontúrnak ugyanaz a termék 010 árnyalata.
A szem ma minimális volt, smashbox covershot bold, a piros színt használtam szemhéjtusként, egy picit elsatírozva a narancssárgával, a sötét színnel meg a farkincát húztam meg egy ilyen baby cateye hatásért. Ja, belső szemzugba meg a syzygy comet crush ezüstje ment, illetve egy csepp ugyanazon paletta pirosából a vonal közepére.
Kép ma nincs, mert elég uncsi volt a smink, piros tus és korall száj. Kellett volna hozzá spirál is, de nem találtam meg, és késésben voltam. Evvvan…
Ez a sorozat téma nálam nagyon aktuális. Ajánlom a Hatalmas kis hazugságokat, az Elit alakulatot, a 22-es csapdáját, Stranger things első évadát láttam még csak de eddig nagyon tetszett. Breaking bad és Vikingek is nagyon tetszett nekem. Az Aranyélet pedig eszméletlen jó volt szerintem.
Lehet, hogy akkor jobban tetszenének a rövidebb, de nagyon jól összerakott sorozatok. A Hatalmas kis hazugságokat én is ajánlom, a Stranger Things elvileg horror, de én nem éreztem félelmetesnek. Viszont nagyon izgalmas, vicces, a kölykök nagyon cukik és retro is.
A True Detective-et és az Éles tárgyakat is ajánlanám, de elég nyomasztóak, főleg az utóbbi. Azért a TD első évadába belenézhetsz, a GoT-ban szerintem több embert nyírnak ki és sokkal látványosabban.