Jajjj, júliusra gondoltam! Elfelejtettem, hogy már elseje van.
Amúgy ez nem smink, de nagyon megszerettem a Palmolive vaniliás tusfürdőjét, karácsony környékére is el tudom képzelni, vagy télen hogy szivesen használnám :).
Illetve kipróbáltam a Schwarzkopf Schaume push up volumen samponját, egyelőre tetszik :), nem hiszem hogy váltok rá, csak ha szép lesz a hajam, vagy jobban bírja a zsírosodást :).
Sosem tettem még fel sminkes képet mert borzasztó a fotóarcom, de annyira szépen kombinálható az UD GoT palettája, hogy muszáj volt megörökítenem vele az eddigi kedvenc sminkemet Ezer bocsánat a képminőségért, de gondoltam felteszem ide
Az arcomon egyébként egy Pupa alapozóm van, semmi retus, tényleg ilyen egyenletes bőrt csinál, ahányszor újra “rátalálok”, mindig imádom
Én semmi borzasztót nem látok. Szereted a palettát?
Ez melyik alapozó pontosan?
Köszi, bár a teljes arcos képen (levágtam ) konkrétan bamba boci fejem van
Ez a Made to stay, tavalyelőtt vettem, már nincs sok benne, nagyon szeretem. Ár-érték arányban szuper!
Szerintem a GoT paletta hatalmas dobás volt az UD részéről, kiváló a minősége és kegyetlen jól kombinálható. Nagyon sokat vacilláltam rajta, mondhatni május óta. De mindig elvetettem, mondván sok szín nem is extra, meg inkább őszi, stb. Aztán férjem 10. házassági évfordulóra javasolta ajándéknak Az esti programunk a sorozat darálása volt (nagyon üresnek érzem most magam mert végignéztük és hiányzik. Lehet újrakezdem ) Ráadásul (tudom ez butaság) aznap vitték el szüleim nyaralni a gyerekeimet és reggel még pityeregtem mert kislányom fél napnàl még nem volt tőlem tovább távol, és ez egyfajta vigaszjavaslat is volt a részéről. Szóval a javaslatára leütöttem itt egy bontatlan darabot, 30 perc múlva a kezemben volt. Vittem nyaralni, és imádom. Szóval színek, minőség, kombinálhatóság + emlékek és hatalmas eszmei érték is 5*
Igazán jó ünneplés volt. Mit néztetek? Mi a Stranger Thingst néztük, és ugyanúgy üresnek érzem magam…
Mennyi emlék kötődik máris a palettához! És milyen gyorsan hozzájutottál!
Gyönyörű szép a szemed és a bőröd!
A GoT -t néztük végig, azaz ő már látta de velem ledarálta újra, teljesen beszívott engem is pedig nem gondoltam volna. A Stranger things-t ajánlod ezek szerint? Lázasan kutatok új sorozat után A szolgálólány meséje felé is kacsintgatok, lehet elkezdem. Illetve néztem 2 részt a Csernobilból de nagyon lehangoló Szóval azt feladtam.
Igen, a kedvenc sminkcuccaim amikhez köt valami emlék, a legtöbb amit nem adtam el ilyen. Parfüm szintúgy. De a GoT paletta mindet veri eddig Nálad / nálatok vannak ilyen eszmei értékű kedvencek?
Köszönöm nagyon aranyos vagy
A szolgálòlány meséje , nagyon nyomasztò. Jòl megcsinálták, végig is nèztem, de ahhoz külön hangulat kell, ha fàradt vagy vagy nem volt jò a napod akkor inkább Lucifert nézz.
Nagyon szép, nyugodtan tehetsz máskor is képeket, szerintem szuperek. Az enyéim sem olyanok, mint amiket instán lehet látni, de azért lelkesen pakolgatom ide.
A GoT palettával kapcsolatban minden így van, tényleg fantasztikus paletta, szerintem jobb, mint az átlag UD paletták (bár nekem ezen kívül csak a Born to run van - ami szintén klassz - és a Petite heat). Engem is a férjem beszélt rá.
Egyébként nekem még a highlighter paletta és a The Night King szemceruza van meg, mindegyik csodálatos, már bánom, hogy a Dragon Smoke ceruzát nem vettem meg, utána pedig már nem volt.
Ó, ha lehangoló akkor az sem az én sorozatom lesz…
Megjegyzem, nem irok soha kommentet, csak a szivecske megy, de nagyon szìvesen nézegetem a sminkes kèpeket, nagyon szép mindenkinèl.
A Hatalmas kis hazugságok is nagyon jó, nekem tetszett. Bár az is dráma sorozat, de az nem lehangoló, szerintem. Most megy a második évad, sajnos a nyaralás miatt két rész kimaradt, ezért félbe szakadt a nézése, de úgy tervezem, ha lement az évad, akkor megnézem az HBO go-n egyben.
Egyébként milyen jellegű sorozatokat szeretsz?
Köszönöm Jaj már bánom kicsit hogy nem rendeltem májusban még pár dolgot, de egy vagyon lett volna A paletta viszont kihagyhatatlannak ítéltetett
Az UD-t amúgyis imádtam, megvan a két Naked Basics, a Heat, és a Smoky. A 2 Basics texasi utazásom vadászata, valamint húgom ajándéka Madridból. A Heat szülinapomra jött 2 éve, ráadásul egy csodás időszakban (kicsilányom pár hónapos volt) a Smoky pedig első nagy melós év végi bónuszom eredménye magamtól magamnak Mind szuperek és mindet jó szívvel veszem elő.
Van még egy sorozat, ami nekem nagyon tetszett, az a címe: Hazug.
Arról szól, hogy egy tanárnő megvádolja az egyik tanítványa apját, hogy a randevújukon megerőszakolta.
Hat részes, és olyan zseniálisan fel van építve, hogy gyakorlatilag nagyon sokáig nem lehet tudni, hogy melyikük a hazug.
Ráadásul eléggé aktuális problémákat feszeget.
Tényleg azt néztem is hogy jó lehet, sok a neves színésznő benne. Köszönöm hogy felhoztad, jó ötlet
Hú, igazából nem vagyok nagy sorozatos, iszonyú finnyás vagyok és megunok mindent. Amik az ETALON: Jóbarátok (fejből vágom a szöveget), Amerikai Horror Story, és most a GoT. Ennyi Elkezdtem már legalább 20-at (Agymenők, Született feleségek, Szex és NYC, Így jártam anyátokkal, stb.) de mindre ráuntam egy idő után. Egyszerűen megunom a karaktereket vagy a történetvezetést. Pedig mindenevő lennék, mert filmek terén is bármit megnézek (kivéve betegség, halál témájú dráma és gyenge romantikus filmek), de sorozarból kevéshez maradok hű.
Ez is izgin hangzik. A pszichológiai témájú filmek is bejönnek. Köszönöm ezt is, utánanézek
A trónok harcáról van szó?? Hasonló a sztorim, 5. évadot még láttam majd egy fél év múlva addig beszéltem róla a barátomnak amig el nem kezdtük és meg nem néztük a párommal, nagyon tetszett neki is :). Láttam hogy csináltak Game of throne-s palettát, szerencsés vagy hogy van neked
Engem is akkor rántott be, amikor már minden ismerősöm az utolsó részeket tolta
Itt tette fel egy eladó, és szembejött. Pedig már lemondtam róla nyár elején hogy á nem kell, nem lesz, sehol sincs már, jobb is így. Szoktak itt a lányok még nagyon szép sminkeket tenni fel vele, mondhatni benne volt a kezük, hogy nem mondtam le róla véglegesen