Mit használtál ma?

Mai smink

Urban Decay Primer potion
Jeffree Star Jawbreaker paletta: Virgin, Good morning, Gum drop egyvelege a mélyítő környékére, Bite me a külső V-be, mozgó szemhéjra Snack, és egy nagyon pici Cotton candy, átmenet gyanánt. A belső szemzugot elfelejtettem…:smiley:
Pupa lila szemceruza az alsó pillatőbe, rá pedig Gum drop.
Too Faced Hangover face primer
Deborah Milano BB krém - 01 Fair árnyalat, ami most pont jó
Becca under eye brightening korrektor
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Kat Von D Lock-it púder a többi részre
Nabla bronzosító
The balm Hot mama pirositó
Essence Berry on highlighter
Colourpop lila szempillaspirál
P2 Viszkok Fruzsi rúzs

Lolita Lempicka Lolita parfüm

IMG_20190731_100707

IMG_20190731_100825

12 Likes

Nagyon szép lett! A fotóidat pedig külön irigylem! :relaxed:

2 Likes

Köszönöm! És hát az a helyzet, hogy a telefonom fényképezője sokat levesz belőle, de még így is látványos, hogy mennyire jók a színek a palettában. Pl. a képen szinte nem is látszik a Cotton candy, de élőben ott van.

2 Likes

Gyönyörűszép, jól áll a lila szín :slight_smile:

1 Likes

Rajtam is a Cotton Candy van ma.:slight_smile:

1 Likes

Az essence Berry on highlightert hogyan viszed fel? Mint pirosítót, vagy mint highlightert?

Általában úgy szoktam, hogy egy pirosító fölé, de nem highlighter ecsettel, hanem egy laza, ferde pirosító ecset fölső felével. Tehát leginkább a pirosítót fényesítem vele, de arra mindig ügyelek, hogy csak kb. a fölső harmadára tegyem.
Nem tudom, hogy ez mennyire volt így érthető.

3 Likes

Teljes mértékben! :blush:

A Too Faced kontúr az a szép tükrös kompaktkiszerelés?
Hogy szoktátok a fizetést intézni?

Ja ez paletta, most látom…

Tegnapi smink:
EL DW alapozó
UD Beached Bronzer
Mac Wrapped Candy pirosító
Mac Soft&Gentle highlighter
Lovely szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjalap
Mozgó rész közepétől a külső részig Mac Expensive Pink szemhéjfesték (arany tónusú rózsaszín) a mozgó rész közepétől a belső részig pedig a Milani Dolce Pink pirosítót használtam, nagyon hasonló ez a két szín. Belső szemzugba a Mac highlightert raktam. Széleket a Nabla Soul Blooming paletta matt Gea nevű barackos árnyalatával satíroztam el. Alsó pillatőbe a Ho Ho Ho paletta egyik bordós lilás színe került, ami a fotón sajnos barnának látszik.
Essence szempillaspirál
Tegnap elfelejtettem rúzst használni

EL Modern Muse Chic Edp

K%C3%A9p

5 Likes

Mai smink
EL DW alapozó
Too Faced Natural Face arcpaletta fényes bronzere
a paletta pink pirosítója
highlighter ma nem volt
Catrice szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjalap
CP Good Sport paletta: teljes mozgó részre a fényes enyhén olivás tónusú szürkés Hooked, külső v-be matt sötétszürke Trophies, ez ment az alsó pillatőbe is, széleket a matt High Hopes nevű árnyalattal maszatoltam el.
Essence You Better Work szempillaspirál
Trend it up rúzsceruza (fényes rózsaszín) 010-es árnyalat

EL Modern Muse Chic Edp
Ez egy nagyon egyszerű és gyors szemsmink lett:
K%C3%A9p

5 Likes

:woozy_face::disappointed_relieved:jaj most sírok, a too faced love flush és pie bronzer, meg a kontùr paletta ennyiért ajándék. Merre vagy kedves @Montelino TK Maxxban?

Nekem is fáj a szívem, de sajnos ez a távvásárlás nekem nem megy, azért köszönöm a lehetőséget. Legalább bepillanthattam kicsit csodaországba. :blush: :sunny:

Szinte örülök, hogy nincs nálunk TK. Minden pénzem ott verném el…

Ott voltam. A kis hölgy mellettem pakolt ki, én meg megvártam, mint egy pocsék főnök.
Találtam egy tök jó pólót ajándékba, remélem jó lesz a méret.
Szerintem a németeknél is most lehet a boltokban ugyanez. Már a kitett dolgok nagyobb részét szétbarmolták az agyhalottak. Volt egy nő aki a két 5-7 éves lányával szinkronban nyitogatott és büszkén mosolyogva nézte, milyen ügyesen nyitogatnak. Menjen a játszótérre velük… .
Itt van The Ordinary az egyik Douglasban, oda is benéztem, mert otthon maradt a Niacinamide (honlapon folyton érkezik…) és jó lenne itt is egy, nem akarom cipelgetni.

1 Likes

Otthon vidéken lakom, mindent postázni szoktam.

1 Likes

Még lehet…

Kedves vagy, de nagyon bevásároltam ebben a hónapban.:slight_smile:

2 Likes

Csak elseje van :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes