Mit használtál ma?

Ma az EL DW max. Cover. A napszemüveg alatt eltünt, utána elkezdett viszketni az arcom , nyakam… Lehet nyàrra mégis sok lesz. AZ arcböröm jelenleg katasztrôfa.De akkor sem kenek kortizonos krémet ra. Jön a bare minerals ásványi Puder holnaptòl.Ha attôl is viszketek, akkor csak korrektort kenek majd a nagyon piros, kiütéses helyekre. Szerintem az izzadság es az alapozô+ Puder nagyon sok a börömnek. El,DW MC, Chanel púder, hourglass Trio pirositô, ofra Highlighter, Chanel krémes szemhéjstick, EL szemspiràl, too faced liquid lipstick - ez Volt a Mai Menü😂

2 Likes

Nos, én a klasszik hipóreklám vagyok, nem vettem észre, hogy besötétítené az alapozót… remélem, elég lesz a fiókban tárolni egy olyan szobában, ahol télen nem megy a fűtés. Köszi az összefoglalást!

2 Likes

Igen a brexit nagyban hozzà fog járulni , hogy kevesebb sminket vegyek. Beautybay,cultbeauty abh.uk

2 Likes

Igen, nagy akciók kellenek majd, hogy megérje rendelni. Pláne, hogy állítólag majd azt is be akarják vezetni uniós szinten, hogy ne legyen bizonyos érték alatti vám és áfa mentesség. :unamused:

1 Likes

Mai smink: tegnap elmentem a JS Jawbreaker palettáért, muszáj volt ki is próbálni. :smiley:

Alapozót nem használtam, a Neostrata Mineral fluid színezett fényvédőre tettem még a Tarte BB krémből, és ennyi.
Jeffree Star Jawbreaker paletta: használtam a Virgin, Good morning, Fuck, Raspberry, pici Tasty, Orange Juice (az első szín, ami a képeken elvarázsolt, és tényleg csodaszép), Lemon drop, Delicious és Jawbreaker színeket. Ez így rengetegnek tűnik, de van, amiből csak egész picit tettem fel.
Becca under eye brightening korrektor
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Kat Von D Lock-it setting púder az arc többi részére
Pupa tropical pirositó
Catrice Contouring púder
Essence Berry on highlighter
Colourpop sötétkék szempillaspirál
Essence This is me rúzs - 11

IMG_20190730_105509

IMG_20190730_105423

8 Likes

Szerintem Brexit után biztos ki fognak találni új disztribúciós centereket EU-ban, ahonnan ugyanúgy be lehet majd szerezni mindent, mint jelenleg a főleg manchesteri centrumokból. Nem fogják hagyni, hogy az EU-s felvevőpiac kiessen.

7 Likes

Nagyon szép lett! Ugye milyen csodálatos?

1 Likes

Mivel a 22 dolláros melt csomagomat is vámeljárás alá vonták, így most egyelőre nekem már most nem sok kedvem van külföldről rendelgetni. :confused:

Nekem is viszonylag csúnya most a bőröm. 2-3 nagy vörös gyulladt pattanás jött rám. :frowning:

Mai smink:
EL DW alapozó (sajnos van mit elfedni)
RCMA púder
Hourglass Diffused Bronze Light
Milani Dolce Pink pirosító
Becca Opal highlighter
Catrice szemöldökceruza
Nyx Glitter primer
Essence Ho Ho Ho paletta: fényes bordó színe ment a mozgó rész külső részére, ezt befelé satíroztam majdnem a középső részig. A belső részre a Becca highlighter került, alsó pillatőbe a Ho Ho Ho paletta sötétlilás bordója. A mélyítőbe a Too Faced arcpaletta matt bronzerét satíroztam.
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Mac Viva Glam V. rúzs

EL Modern Muse Chic Edp

K%C3%A9p

13 Likes

Nagyon szép lett, és nagyon jól sikerült róla a fotó is. Visszaadja a smink színeit!

1 Likes

Igen, és tetszik a csomagolása is, örülök, hogy nem az a dög nehéz, mint a Blue blood, és nem foglal nagy helyet sem. Most muszáj volt az Orange juice-t használnom elsőre, de közben már a többit is szívesen próbálgattam volna, úgyhogy megértem, hogy 2 hétig csak ezt használtad! :slight_smile:

Nagyon gyönyörű lett a sminked :heart_eyes:.

1 Likes

Nagyon köszönöm lányok! Pedig kb. 5 perces smink volt. Az ujjammal tapogattam fel a színeket és ecsettel dolgoztam el.

2 Likes

Sokszor egyébként ujjal feltapogatva a legszebb a végeredmény. Persze egy jó satírozó a szélekhez plusz, de a fényesek nekem is mindig ujjal felhordva a leglegleg-mutatósabbak.

2 Likes

@Trixi, a proféta beszéljen belőled!:wink: :grin:
Bár én (már) meglehetősen moderált vásárló vagyok (minden téren: az “inkább kevesebbet, de jót” elvét követve), de a korlátozás tudata frusztrálna :grin:.

1 Likes

Már több cég (nem kozmetikai egyelőre) tervezi, hogy átteszi a központját Angliából pl. Németországba a Brexit miatt, ahogy hallani/olvasni lehet. Pl. a mi cégünknél (francia bázisú multi) is külön központi csoport alakult már jó ideje a Brexit hatásainak felmérésére és minimalizálására. Szerintem a nagy cégek mind készülnek már. Ugyanerre számítok előbb-utóbb a kozmetikai termékeknél is, hiszen a profit után kell menjenek. Persze valószínűleg lesz egy átmeneti időszak, ami talán kellemetlenebb vagy bizonytalanabb lesz, de előbb-utóbb rendeződni fog.

4 Likes

Jobb fogás van rajta, nem olyan esetlen, de azért elég nehéz.:slight_smile:

1 Likes

Mièrt?? :hushed: A határ nem magasabb 22 $-nál?

Nekem is nagyon tetszik, csodás!:sparkles:

1 Likes