Hehe, ma eljöttem a Tarzan Park előtt, és Tropicariumban is voltunk
Ja és igazad van, a gyerekek nyári vakációja nálunk is elsőbbséget élvez, a takarítás megvár.
Tegnap előtti smink:
KAP poralapozó
Lovely szemöldökceruza
Too Faced arcpaletta matt és fényes bronzere kombinálva,
A paletta barnás pirosítója
Nabla Soul Blooming paletta fényes sötétbarnája (Garcon) a külső v-be és az alsó pillatőbe, fényes csillogós Honey Drip a mozgó rész többi részére. Mélyítőbe matt barnás barack Gea. Nagyon tetszett a végeredmény.
Essence You Better Work spirál
Catrice fixáló spray
Tegnapi smink:
KAP poralapozó
Lovely szemöldökceruza
Too Faced arcpaletta fényes bronzere és pink pirosítója
Jaclyn Hill paletta gyönyörű rosegoldos fényes színe a teljes mozgó részre, fényes bordó a külső részre és az alsó pillatőbe, matt bordó a mélyítőbe és külső v-be, fényes krémszín a belső szemzugba és szemöldök alá
Essence szempillaspirál
Mai smink:
IT CC krém
Hourglass Diffused Bronze Light bronzosító
Milani Dolce Pink pirosító
Catrice szemöldökceruza
Jeffree Star Blue Blood paletta fényes bézses színe (Crystal Flesh) a mozgó részre, széleket a matt világosbarna Celebrity Skinnel satíroztam el, sötétkék csillámos Ocean Ice a felső és alsó pillatőbe, matt krémszín Wealthy a szemöldök alá.
Essence You Better Work szempillaspirál
rávettem magam hogy végre egyszer lemosás előtt azért leírjam mégis mit használtam ma - első “mai smink” posztom következik
arc: Lovely zöld primer
L’oreal Infaillible Fresh Wear alapozó 20 Ivory ( mivel nem jó a színe, kevertem bele: + Alverde zöld korrektor + 183 days by Trend It Up fehér cseppek)
Maybelline Fit Me korrektor, 06
Trend It Up Eyebrow Pen Waterproof, 020 (tokakontúrnak)
Bell Hypoallergenic kontúr duó (világosabb árnyalat szem alá púdernek)
szem: Maybelline Face Studio Master Blush 40 Pink Amber - egész szemhéjra
Rimmel Maxi Blush 003 Wild Card és 005 Rendes-Vous - előbbi mélyítőbe, utóbbi külső v-be, mindkettő alulra
Trend It Up Virtual Eyeshadow 020 - kék fényű rószaszín, mozgó szemhéjra
Essence Rain Or Shine paletta kék fényű rószaszín duokróm csillámos árnyalat szemhéj közepére
Smashbox Cover Shot Palette Bold - világos irizáló a szemzugba
ajkak: L’oreal Infallible Les Macarons folyékony rúzs - Guava Gush
sminkigazítás: L’oreal Infallible púder - Warm Vanilla
ceruza, szemöldök- és szempillafesték nem volt, lehet ez így kicsit furi, de nem tartottam fontosnak. jó volt ez a zombitekintet mára
összegzés: egy amolyan korallos rózsaszín szemen-szájon, elsatírozva, mindenféle vonal nélkül. van aki kezdőnek mondaná, én editorial-nak amúgy kaptam rá dicséretet
így néz ki szemüveg nélkül. a szemüveg sajnos kívánja a festéket, mert kicsinyíti a szemem. ha rajtam lenne, akkor kevésbélenne ilyen bummbele
@Natulcien tegnapi hajvilágosìtó fotóján a rúzsától inspirálva ma erre az igazi nyári korall pirosra (amit amúgy ritkán, csak egy kis nyári lebarnulás után használok) festettem a körmeimet (Essie n.63 “too too hot” + Seche Vite top coat).
Idén már nem valószinű, de jövőre szeretném kipróbálni a lábamra azt a tartós gél lakkot, amit említettetek.
Mai smink
EL DW alapozó
Hourglass Diffused Bronze Light bronzosító
Mac Extra Dimension Blush- Wrapped Candy
Becca Opal highlighter
ABH Dipbrow Pomade
Nyx Glitter Primer
Teljes mozgó szemhéjra CP Sneak Eyes mono szemhéjpúder (fényes taupe) külső részre és alsó pillatőbe, továbbá a mélyítőbe is satíroztam a Pupa Dot Shock mini paletta sötét szürkés-lila színéből, ugyanebből a palettából a fényes krémszín ment a belső szemzugba
Essence You Better Work spirál (nagyon bevált)
Mac Velvet Teddy rúzs
Thierry Mugler Alien Edt
Észben tartom majd ezt a spirált.
Végre visszaköltöztethettem a cuccaimat a vendég/ruhaszárító/kupis szobába, elmentek a vendégek.
Lioele CC krém-L’Oreal True Match Icy Glow highlighter-Fenty alapozó keverve
Nars Chantilly korrektor
Becca hydra-mist púder
Catrice Luminous Bronze bronzosító
Ugyanebből az új kollekcióból a Glowy highlighter
ABH pomádé + Essence szemöldökceruza
wet n wild szemhéjalap
UD Naked Heat matt csontszín az egész szemhéjra, világos és sötétebb vörösesbarna a mélyítőbe és a lilásbarna a külső v-be. Az alsó pillazőbe ugyanezeket satíroztam el.
A mozgó részre egy Tammy Tanuka loose pigment ment, a tégelykében marsalának tűnik, a valóságban sárgászöld (olyasmi, mint a CpP Tea Garden). Fix±szal befújt ecsettel vittem fel, nem potyogott le.
A belső szemzugba egy ezüstös Catrice highlighter ment
Melt bordó szemceruza az alsó pillatő külső részébe és ajakkontúrnak is ezt használtam. Szemceruzának sajnos kicsit világos.
Melt Lucretia
Maybelline Lash Sensational
A pirosító és a parfüm lemaradt, mert megint átkerültem egy másik dimenzióba és késésben voltam.
Milyen a Becca hydra-mist púder? Elégedett vagy vele?
Nagyon szeretem. Tényleg vizes érzése van, mintha nedves ecsettel simogatnám az arcom.
Uhh, de jól néz ki, imádom az ilyen korall pirosakat én is:)
Ma használtam/fogok:
Amit használtam eddig:
Nivea shea vajas testápoló
Garnier rózsaszín kupakos micellás víz
Aloevera spray arcra
Cien arckrém
Isana olive ajakápoló
Alverde koffeines szempilla szérum ( szépen lehet rá spirálozni, amolyan szempilla pimer :D)
Lovely pump up szempillaspirál ( csak felső szempillákra)
Catrice tégelyes korrektora ( pattanás foltokra, szem alá)
Amit még biztos hogy fogok használni:
Aloevera gél (este.)
Holt tengeri sós pakolás ( délután.)
Alverde rose nude rúzs
És az arcon szép? Tehát nyáron biztosan kellemes, de télen is érdemes használni? (Vannak kérdéseim, ugye?)
Az alverde koffeines szempilla szérumát én is bázisként használtam. A trend it up szempilla bázisa viszont még annál is sokkal jobb.
Télen nem tudom, mert nemrég vettem, de azért is ezt választottam, hogy ez hátha nem emeli majd ki a száraz foltokat. Egyelőre jól viselkedik.
Nyugodtan kérdezz, max. nem tudok érdemi választ adni.
Csak azért kérdezem, mert most ugyan el vagyok látva porpúderrel, olyanokkal, amiket szeretek. De ugye most már egyre inkább úgy tűnik, hogy csak eljön a brexit, és gondolkodom, hogy rendeljek-e még ebből be?
Most a leg-leg porpúderem a Hourglass (nem is használom, csak sátoros alkalmakkor ), amiből travel size van, és a nagy kiszerelés 10 gramm 42 font, az ugyanekkora Becca Hydra mist pedig 32 font. Na mármost, a becca szem alatti púderem is nagyon szeretem.
Kérdés, hogy melyikből vegyek majd vajon?
Nem most akarok venni egyébként, még érlelem magamban a dolgot.
Szerintem olvass véleményeket is, elég sok van. Sokan nagyon elégedettek vele, többek szerint 1-3 hónap alatt eltűnik a frissítő érzés (a szav.ideje 6 hónap egyébként, és érdemes hideg sötét helyen tárolni), néhányan arra panaszkodnak, hogy besötétíti az alapozó színét, mások szerint kiemeli a száraz részeket. Jó sok szilikon van benne egyébként. Száraz bőrre ajánlják főleg, zsíros bőrűeknek kevésbé jön be. Nagy vonalakban ennyit szűrtem le a kommentekből.
Nagyon köszönöm a segítséged! Csak Krémmánián néztem eddig, és ott két vélemény van róla, bevallom eddig eszembe sem jutott, hogy külföldi oldalakat is megnézzek róla, bár még csak a gondolatával kacérkodom.
Viszont ez a 6 hónapos szavatossági idő szerintem eldönti a kérdést, mert nem hiszem, hogy annyi idő alatt elhasználnám. A Hourglass 12 hó, az legalább dupla idő.
Kipróbáltam ma a holt tengeri sós arcmaszkot, nagyon furának találtam először a cuccot, csípte a bőrömet először, utána meg furán feszült mikor megkötött az agyag szerű anyag? úgyhogy csak 10 percig tudtam fent hagyni. Viszont szebbnek látom most a bőröm, frissebbnek, élettel telibbnek
Mai smink
EL DW alapozó (sajnos most a bőröm állapota miatt szükség van rá, kijött 1-2 pattanás)
UD Beached Bronzer
TIU stick pirosító
Becca Opal highlighter
Catrice szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjalap
Essence Million Nude Faces Eyeshadow Box: matt tégla szín a külső v-be és mélyítőbe, kicsi az alsó pillatőbe is került. Fényes narancsos rezes szín a mozgó rész közepére, alsó pillatőbe, mikrocsillámos matt sötétbarna a külső részre, fényes bézs a mozgó rész belső felére.
Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál
Mac Velvet Teddy rúzs