Mit használtál ma?

Ma este hajmosás előtt még kiigazítottam a szemhéjsminkemet, illetve kirúzsoztam.
Szerintetek?
Noooormális? :speak_no_evil:

4 Likes

:sweat_smile: :sweat_smile: kozvetlenul hajmosas elott?? :astonished: Akkor egy kicsit “patológia eset” vagy :grin:.
Száritsd meg gyorsan és még éjfél előtt (az akció vége előtt) használd ki a CulBeauti-s akciót :wink:.

1 Likes

:joy: Ugye? Szerintem is! :stuck_out_tongue_winking_eye:
Azt nézem, hogy nekem a Hourglass hármas paletta még az általad megadott -5 £-os kóddal is bármikor ingyenes lenne, mert 40 £ felett mindig az. Vagy tévedek?

Igazad van, az a 3-as Hourglass paletta ingyenes postaköltségű :clap:.

1 Likes

Na, akkor alszok rá még egyet-kettőt, azt hiszem…

1 Likes

Én majd a karácsony előtti hatos Hourglass palettára gyúrok. Bár ebbe még a brexit beleszólhat, vám nélkül is elég húzós az ára…

1 Likes

Jó. Akkor gyúrjunk együtt! :smile:
Az a helyzet, hogy már nagyon régóta tetszik, de most nem engedhetem meg még magamnak…
Arra számítok, …nem is tudom, hogy mire számítok. Talán valami csodára várok. :relaxed:

Egyébként van a zsibin a hármas paletta 20ezerért, pestieknek megérné. Nincs postaköltség se.

Igen ezt használom

1 Likes

Igen láttam, de az valahogy nekem ennyiért nem éri el az ingerküszöbömet. Pontosabban nem tudom, mire lehet őket használni…
Viszont a hatos palettát nagyon bánom, hogy nem vettem meg tavaly.

1 Likes

És használsz alá alapozót is, vagy csak tisztán?

https://www.douglas.at/Make-up-Teint-Puder-Hourglass-Puder-Ambient-Lighting-Edit-Volume-4_productbrand_3000076258.html

Itt ez a 6-os kapható (amikor van raktáron) esetleg figyelgethetem, hogy lesz-e valami -20% akció rá, ha valaki szeretné. -5% most is lenne rá törzsvásárlóként+van egy 5 Eurós kuponom.

2 Likes

Köszönöm, igazán kedves vagy, de én azt hiszem, maradok inkább a hármas kiszerelésnél…

Van 3-as is.

1 Likes

Ja tényleg, bocsi, most látom. A 20%-os kedvezmény jól hangzik. :slight_smile: Ha esetleg ránéznél és szólnál… megköszönöm!

Köszönöm, nagyon kedves vagy!

:smiley: Amúgy az én szemhéjam se a régi már, hajlamos satírozás közben redőzni és akkor foltos lesz a festék, jöhet a veszett satírozás. A bena fotóknak van előnye is.:smiley:

2 Likes

Igen, ez a jó kifejezés: redőzött szemhéj. Sajnos én már csak úgy tudom kifesteni, hogy az egyik kezem két ujjával kifeszítem, a másik kezemben pedig ott az ecset. :frowning:
Meg kell elégednem azzal az eredménnyel, ami a nyitott szemem alól kikandikál a mélyítővonalam feletti és a szemöldököm alatti területen. :frowning:

1 Likes

Sminkesek is ezt szokták csinálni, fiatalabb alanyoknál is, szóval ne keseredj el.:slight_smile:

1 Likes

Ma nem sminkeltem, mert úgy volt, hogy megyünk a Tarzan parkba, ami egy vizes játszótér. Ja, szerda óta szabin vagyok, mert a férjem munka ügyben külföldön van, én meg úgy döntöttem, hogy akkor anyatábor (a’ la van Erzsébet tábor), és addig itthon nyaralunk. Szerdán Szentendrén voltunk a BKV múzeumban, tegnap Tropicarium, ma meg miután elindultunk, esni kezdett az eső, úgyhogy inkább a Mini Poliszba mentünk el, szóval akár sminkelhettem volna is, de mindegy. Szét untam az agyam, mert kicsit voltam ugyan a fiúkkal, de már nagyok ahhoz, hogy én kísérgessem őket, szóval én a büfében kávézgattam.
Én már tökre kipurcantam ebbe a jövés-menésbe, de a fiúk bezzeg bírják, még játszóterezünk. :joy:
Hát nem mondom, hogy nem kellene inkább otthon takarítani, de olyan kevés időt vagyok velük, hogy most inkább velük akarok élményeket átélni.

Egyébként Budapesten a Benczúr kerti játszótér nagyon szuper, ha valakit majd érdekel. :slightly_smiling_face:

5 Likes