Ma este hajmosás előtt még kiigazítottam a szemhéjsminkemet, illetve kirúzsoztam.
Szerintetek?
Noooormális?
kozvetlenul hajmosas elott?? Akkor egy kicsit “patológia eset” vagy .
Száritsd meg gyorsan és még éjfél előtt (az akció vége előtt) használd ki a CulBeauti-s akciót .
Ugye? Szerintem is!
Azt nézem, hogy nekem a Hourglass hármas paletta még az általad megadott -5 £-os kóddal is bármikor ingyenes lenne, mert 40 £ felett mindig az. Vagy tévedek?
Igazad van, az a 3-as Hourglass paletta ingyenes postaköltségű .
Na, akkor alszok rá még egyet-kettőt, azt hiszem…
Én majd a karácsony előtti hatos Hourglass palettára gyúrok. Bár ebbe még a brexit beleszólhat, vám nélkül is elég húzós az ára…
Jó. Akkor gyúrjunk együtt!
Az a helyzet, hogy már nagyon régóta tetszik, de most nem engedhetem meg még magamnak…
Arra számítok, …nem is tudom, hogy mire számítok. Talán valami csodára várok.
Egyébként van a zsibin a hármas paletta 20ezerért, pestieknek megérné. Nincs postaköltség se.
Igen ezt használom
Igen láttam, de az valahogy nekem ennyiért nem éri el az ingerküszöbömet. Pontosabban nem tudom, mire lehet őket használni…
Viszont a hatos palettát nagyon bánom, hogy nem vettem meg tavaly.
És használsz alá alapozót is, vagy csak tisztán?
Itt ez a 6-os kapható (amikor van raktáron) esetleg figyelgethetem, hogy lesz-e valami -20% akció rá, ha valaki szeretné. -5% most is lenne rá törzsvásárlóként+van egy 5 Eurós kuponom.
Köszönöm, igazán kedves vagy, de én azt hiszem, maradok inkább a hármas kiszerelésnél…
Van 3-as is.
Ja tényleg, bocsi, most látom. A 20%-os kedvezmény jól hangzik. Ha esetleg ránéznél és szólnál… megköszönöm!
Köszönöm, nagyon kedves vagy!
Amúgy az én szemhéjam se a régi már, hajlamos satírozás közben redőzni és akkor foltos lesz a festék, jöhet a veszett satírozás. A bena fotóknak van előnye is.
Igen, ez a jó kifejezés: redőzött szemhéj. Sajnos én már csak úgy tudom kifesteni, hogy az egyik kezem két ujjával kifeszítem, a másik kezemben pedig ott az ecset.
Meg kell elégednem azzal az eredménnyel, ami a nyitott szemem alól kikandikál a mélyítővonalam feletti és a szemöldököm alatti területen.
Sminkesek is ezt szokták csinálni, fiatalabb alanyoknál is, szóval ne keseredj el.
Ma nem sminkeltem, mert úgy volt, hogy megyünk a Tarzan parkba, ami egy vizes játszótér. Ja, szerda óta szabin vagyok, mert a férjem munka ügyben külföldön van, én meg úgy döntöttem, hogy akkor anyatábor (a’ la van Erzsébet tábor), és addig itthon nyaralunk. Szerdán Szentendrén voltunk a BKV múzeumban, tegnap Tropicarium, ma meg miután elindultunk, esni kezdett az eső, úgyhogy inkább a Mini Poliszba mentünk el, szóval akár sminkelhettem volna is, de mindegy. Szét untam az agyam, mert kicsit voltam ugyan a fiúkkal, de már nagyok ahhoz, hogy én kísérgessem őket, szóval én a büfében kávézgattam.
Én már tökre kipurcantam ebbe a jövés-menésbe, de a fiúk bezzeg bírják, még játszóterezünk.
Hát nem mondom, hogy nem kellene inkább otthon takarítani, de olyan kevés időt vagyok velük, hogy most inkább velük akarok élményeket átélni.
Egyébként Budapesten a Benczúr kerti játszótér nagyon szuper, ha valakit majd érdekel.