Mit használtál ma?

Köszönöm szépen, akkor rosszul emlékeztem. Az rémlett, hogy segítséget kértél @Isabelle -től a színeket illetően, és azt hittem ez a paletta volt az, de akkor ezek szerint nem.
Mostanában a szempalettákat és a rúzsokat követően egyre inkább ráérzékenyültem a pirosítókra is.

1 Likes

Úgy látom, a srácok hamar megismerkednek a sminkelés fogalmával és az eszközökkel. Előre irigylem a majdani menyeidet.

2 Likes

image Épp ma láttam egy hasonló sminket Instán a Viseart-nál. Nagyon trendi vagy.

4 Likes

Nagyon menő unikornis lettél!

1 Likes

Látom :grin: :wink:, … engem pl. a szemhéj paletták teljesen hidegen hagynak, mert kicsi a szemem és (szerintem) nincs elég “felület” a kreatív sminkelésre, meg béna is vagyok :confused: ezen a területen. Viszont a rúzsok, pirosìtók és az alapozók mindig feldobják az érdeklődésemet. Bár az igazat megvallva az arc/bőrápolás ill. a smink között az 50%-50% kezd az előbbi felé tolódni.
Pl. nagyon örültem, hogy a (kis)fiam megvette nekem és meghozta Bp-ről a G&G C-vit. szérumot :ok_hand:, ui. számomra nagyon fontos, különösen a tengerparton, a külső és belső (erről itt sosincs szó) antioxidánsok használata.

3 Likes

Igen, hogy milyen igazad van!!!
Nekem fiatal lánykoromban a Nagymamám, amikor kentem magamat, mindig azt szokta mondani: “Ne csak kívül, belül is zsírozzál!” (Jaj, most el is sírtam magamat, 1 éve halt meg.)
Persze ő az evésre gondolt, mert nagyon vékonyka voltam, de van ennek a mondatnak egy átvitt értelme is a számomra, mégpedig az, hogyha nem ápoljuk a belsőnket is folyamatosan és nem vagyunk harmóniában önmagunkkal, az úgy ráül az arcunkra, hogy azon nem fog segíteni semmiféle kencefice.

7 Likes

@anon27689852, 50%-ban jól emlékszel :grin:, mert valóban @Isabelle :hugs: (és @Kokapu is :kissing_heart:) segítségemre siettek az IT CC-k színvilágában eligazodni.

1 Likes

És igen, az is nagyon fontos, hogy mit viszünk be, nem csak az, hogy mit kenünk magunkra. A paradicsomban pl. - úgy tudom - rengeteg antioxidáns van, illetve a borban is. :wine_glass:
És olyat is olvastam, hogy nekünk, magyaroknak a piros gyümölcsök a legmegfelelőbbek, mint pl. az alma, cseresznye, eper, paradicsom.

2 Likes

Én is öregszek, jólvanna! :hear_no_evil: :sweat_smile:
Akkor is rémlik vmi Hourglass-os téma Veled kapcsolatban… :roll_eyes:

Hogy ezen a téren ki “viszi a pálmát”? Jobb is ha gyorsan fátylat huzunk rá :sleeping::relieved::confused:

1 Likes

Nemcsak a magyaroknak, hanem mindenkinek nagyon hasznosak a piros (ill. szines) gyümölcsök, az antioxidáns “titkuk” a bennük lévő pigmentanyagukban rejtőzik, ami az élénkvörös színt adja. Ez az anyag nem más, mint az anthocyanin. Egy másik bennük található hasznos vegyület pedig a likopin (flavonoid).
Igen, a vörösbor is egészséges, kis mennyiségben orvosság a benne levő antioxidáns a Resveratrol miatt.

4 Likes

Igen, nekem van ,meg 3 db . A pirosítók és a bronzer gyönyörűek, a púder is nagyon szép, lágyítja az arcvonalakat, ráncokat és az arc nem lesz fakó, olyan friss megjelenést varázsol. (De lehet, hogy csak beképzelem?) Egyelőre eddig a triókat használom púderből és pirosítóból is ,a bronzerből és blushból van egy mono teljes méret ,így a 6-os palettákbna eddig csak gyönyörködtem. Lehet itt lesz az ideje legalábbb 1-től megválni :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

1 Likes

Most én is kedvet kaptam hozzá a szép szavaid miatt.

1 Likes

Én is szeretem a Hourglasst. A legtartósabb, legpigmentáltabb pirosítóm, az ápoló rúzsuk a mindenhez jó tuti darab. Bevallom, a púdereik nem photoshoppolnak (de szép szó…), de tényleg van egy finom hatásuk, használom is őket.

3 Likes

Jaj, nagyon jó, jó ízlése van a fiaidnak. Azért egy kicsit nevetek én is.:smiley:

2 Likes

Majd gondolj rám esetleg, ha… :wink:

1 Likes

Igen ez igaz, photoshoppolni nem tudnak . Jaja Errôl jut eszembe anyum: tavaly megszôlal, hogy vmi jô Krèmet vigyek neki ,mert olyan ráncos lett. 76 éves :smiling_face_with_three_hearts: Vicces, mert egész életében nem használt az arcàra sem mi különôset ,csak vmi Sima mezei arckrémet. Smink is csak rùzs, kompakt pûder es pirositò. Màzlista egy bõre van, soha nem láttam rajta semmi foltot, bõrhibát ,pirossàgot.Ráncosodni is csak 50 után kezdett. Erre most ràjött a bõrápolás.

3 Likes

Sose késő elkezdeni.:slight_smile:

Lehet jól tette hogy nem használt semmit :). Anyukám sem használt, és nagyon szép az arcbőre :). Most vettem neki arckrémeket mikor már ráncosodik :D. Én láttam annyira csúnya arcú lányokat smink nélkül hogy uhh, tiszta ránc meg ragya meg minden. Jó értem hogy ők eltüntetik. Szerintem az a jó ha smink nélkül is szépnek érzed magad :). Természetesen a smink mellett vagyok, de egyelőre minimál sminkelek és ez nem hiszem hogy nagyon változni fog :). Mert úgy érzem totál nem én vagyok mikor durván kisminkelnek ( pl tiszta feketével), de a visszafogott, elegáns sminkeket nagyon kedvelem és szeretnék is úgy sminkelni :).

1 Likes

Bocsi, hogy értetlenkedek…
Ez a paletta 3 db púderszínt tartalmaz, ugye?

Ezt használod púder gyanánt?
Vagy ez highlighter-pirosító-púder kombó?

1 Likes