Mit használtál ma?

Ja! Én is akartam írni, hogy kár, hogy én gyalog járok, mert nekem is ott kellene, aztán úgy talán nekem is jól sikerülne. :smiley:

3 Likes

Nem áll ilyen borúsan, csak próbáltam a vágtató járművön úgy tartani a fejem, hogy látsszon valami.:smiley: JSC Calabasas amúgy.

1 Likes

Rajtam tökre nem ilyen a színe…
Én már el is tettem őszre, mert kicsit olyan boros jellegű rajtam.
Asszem… :smiley:

Szép nagyob, imádom amikor merész sminkeket látok útközben de sajnos kb. havonta 1-2 olyan nőt látok utcán, aki mer és tud is sminkelni.

1 Likes

Rajtam egyik Jeffree rúzs se olyan, mint a swatchokon… a Jeffree Who? sem, pedig képek alapján szerettem bele, az én számon sötétebb.

1 Likes

Nagyon kedves vagy.:slight_smile: Valószínűleg sokan gondolják úgy az élénk színek miatt, hogy úristen, hogy néz ki ez a nő, hiába jó a technikám.:smiley: Legalábbis nekem. Hivatásos sminkes lehet, hogy elsírná magát.
A múlt heti szabin egyszer volt alkalmam sminkelni (szolidan, de nyaraláson nem is akartam túlozni), és annyival jobban tetszettem magamnak, nagyon fáradt fejem van smink nélkül. A karakteres szemöldök hiányzott a legjobban, szegények olyan kis satnyák és színtelenek.:smiley:

2 Likes

A mai magyar társadalom alapvetően furabogárnak tart mindenkit, aki nem “szürke”, “bézs”, “púderszín” stb. Imádtam amikor New Yorkban töltöttem munka miatt pár hetet hogy ott bármit felvettél, bárhogy sminkeltél, senki nem bámult meg mert ott mindenki mer önmaga lenni.

6 Likes

Nem éppen a legelőnyösebb kép, de ma ennyire futotta:D Kb egy színnek néz ki az egész, de azért élőben egy kicsit több dimenziója és intenzitása van ennek a rózsás-barackos dolognak. Kép ezúttal 9 órás stádiumban készült.

Eveline Facemed+ kék flaskás micivíz
Neutrogena Pink grapefruit oil-free moisturizer
Biore UV Aqua Rich Watery essence spf 50+
Alverde Naturschön augencreme

Essence Get picture ready primer
Catrice Wake-up effect camouflage színkorrektor
Alapozókoktél
Colourpop brow pomade Dope Taupe
Trend it up szemöldökpor 010
Essence Make me brow Blondy brows
Catrice liquid camouflage 001+Essence banana powder szemalapnak
Colourpop My Little Pony paletta Flutterbye és Coloured Raine Crushin’ átmenetnek, mélyítőben, külső v-n és alsó pillasoron.
CP Goodbye Butterfly SSS mozgó szemhéjon, közepére a CP Makeup your mind palettából az Over it-et tettem.
CP Ladybird SSS belső szemzugban
Catrice Liquid liner matt
Essence Lash Princess sculpted volume felül, vízálló verzió alul
Catrice Liquid camouflage 001 szem alatt orrom körül, homlokomon CP no-filter stix 05W
Essence 2in1 kontúr stick blondie kontúrja, CP Goodbye Butterfly SSS “creme” pirosítónak, Essence Make me glow folyékony highlighter 10-es
RCMA no-colour powder
Ősrégi Essence Sun club bronzer-pirosító duo bronzeréből pici
Catrice Kaviar Gauche blush&glow pirosítójából pici + a highlighterből SOK :smiley:
Nista szájravaló, irtó cserepes a szám a héten, így csak az Isana intensiv lippenpflege balzsam megy ilyenkor
CP All star setting spray
%C3%A9n%C3%A9n
barack

10 Likes

Nagyon szép smink lett! Az a Catrice tus tényleg teljesen matt? Nagyon szeretnék végre egy igazi matt tust. :slight_smile:

Köszönöm!:slight_smile:
Igen teljes mattra szárad és szép mélyfekete, erős színe is van.
Nem a kedvencem az applikátora, elég ügyetlen vagyok tusokkal és szerintem nem könnyű precízen rajzolni vele, kicsit túl hosszú a filcecske, de lehet tehetségesebbeknek ez sem jelentene problémát :smiley:

2 Likes

Köszi! :slight_smile:

Nagyon szép lett! Szeretem a Catrice Kaviar Gauche duót, nagyon jó kis darab.
A highlighterből rajtam is JÓ SOK van.:smiley:

Nagyon izgi lehetett New Yorkban lenni! A város maga hogy tetszett?

20190725_065644
@Anheszenamon után kék és bronz szemsmink a Jawbreakerrel és a Born to Run palettával. Mini Twig rúzs, Colourpop supershock pirosító es az uj Catrice limitált highlightere és bronzere… igen, tegnap visszamentem értük. A highlighter nagyon brutál.:smiley:
Bocs a háttérért.:stuck_out_tongue:

6 Likes

Hát ezekre a szemekre és erre a szájra aztán van hova a festéket pakolni! :blush: Szép! :blush:
A highlighter és a pirosító is látszik a képen kicsit. Sejtettem ám, hogy nem fogsz nekik ellenállni. :face_with_hand_over_mouth:
Ma én se raktam a felső szempillasorra semmit.Se szemhéjtus, se pedig szemceruza. Egészen más vagyok így!

Imádtam, azt mondtam akkor hogy hanem Budapestre születek, akkor csakis New York :slight_smile: Tetszett hogy szó szerint zsibong és lélegzik a város, bár konkrétan Manhattan kellős közepén volt a szállás és az iroda is. Sétáltunk sokat a Central Parkban, voltunk minden filmes klisés helyen :slight_smile: Bár még csak 22 voltam akkor, most így 35 felé lehet másként látnám. De akkor hatalmas kaland volt. Akkor még nem volt sminkmániás, így inkább ruhákat és édességeket hoztam haza.
Aztán 4 éve amikor visszajutottam Amerikába (szintén munka), ott már lelegeltem a fél Sephorát :rofl::rofl::rofl: De akkor Texasban voltam, maga a hely nem volt túl kalandos.

5 Likes

Ez a Hourglass Ambient Lighting Paletta tényleg olyan csoda, mint amiket írnak róla? Amióta először megláttam, azóta nézegetem vágyakozva, de számomra sajnos a megfizethetetlen árkategóriába tartozó drágaság. Mintha @Niko és talán @Isabelle ? is vett volna?

Ma a Tropicariumba mentünk a fiúkkal, és balga módon tegnap este megszavaztattam velük a mai sminkem, a Life’s a Festival paletta útmutatójából. Az unikornis királynőt választották, hát az készült…
Igen, ma így mentem emberek közé. :joy::crazy_face::unicorn:
Néha van előnye a lógó szemhéjnak és a szemüvegnek is. :joy:

IMG_20190725_132501

IMG_20190725_132413

14 Likes

Hát most ezen a történeten könnyesre nevettem magamat! :rofl::rofl::rofl: Még jó, hogy nincs itt a főnököm. :sweat_smile:

2 Likes

Nem én vagyok a tulajdonosa ennek az általad említett palettának, inkàbb @Isabelle, … én csak (még mindig​:thinking:) “tipródok” a Hourglass Luminous Flush blushon: valóban szükségem van-e az X. pirosítóra?:thinking:
A Wycon mono-márka üzletben ismét elcsábultam egyre, bár ez más kategòria.

Mostanában - bár ebben az őrült kánikulában inkàbb tengerezünk és hanyagolom a sminket - az alapozó és CC-krém színvilágosítókat hajkurászom.

2 Likes