Mit használtál ma?

Mivel írsz. És szerintem, értesz is az íráshoz. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm, igazán kedves vagy! :slight_smile:

Köszönöm, nagyon kedves vagy.:slight_smile:
Volt a KM-án egy hölgy whitemerci néven, annyira szépen írt, hogy már az olvasásától kifinomultabbnak éreztem magam. Sajnos törölte magát, azóta is fájlalom a hiányát…

2 Likes

Tegnapi smink (nyaralunk úgyhogy nem vittem túlzásba)
IT CC krém
Catrice szemöldökceruza
Too Faced Natural arcpaletta fényes bronzere és élénk rózsaszín pirosítója
Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál
Az esti programjoz viszont feldobtam egy kis színt a szemhéjamra. Ehhez a Nabla Soul Blooming palettát használtam. Teljes mozgó szemhéjra feltapogattam a fényes Climbing Rose-t, erre ment topperként egy kis Philosophy és a mélyítőbe a matt rózsás Bolero.

Ma estig semmi sminket nem viseltem csak fényvédőt. Még szempillaspirált sem használtam, mert úgyis volt rajtam napszemüveg meg egy óriàsi kalap.

Este:
KAP poralapozó
Too Faced arcpaletta matt és fényes bronzere kombinálva, és a sötétebb pirosítót hasznàltam
Szintén a palettából vettem a highlightert, mèghozzá az aranyfényűt.
Lovely szemöldökceruza
JP Magic paletta fényes bronz Boronu színe a mozgó rész külső felére, a többi részre pedig a fényes rózsaszín Zuba. A mélyítőbe a matt narancsos barnás Nana kombinálva a matt pink Kogival. Alsó pillatőbe Nana és a Jaclyn Hill paletta egyik fényes sötétbarnája.
Belső szemzugba a Too Faced arcpaletta rózsás fényű highlightere
Maybelline Snapscara spirál
Catrice fixáló spray
KAP Melrose rúzs

2 Likes

Most egy hétig nyaralunk, a 7 napra próbàltam minimális sminket hozni. Ez többé-kevésbé sikerült csak. Nagyjából ezeket hoztam
Primert nem hoztam
Alapozó: KAP poralapozó
Korrektor: Annabelle Minerals teszter
Too Faced arcpaletta így megoldottam a bronzer-pirosító-highlighter kérdést, hiszen mindegyikből 2 van a palettában
Szemöldökre: Lovely cerua, ABH pomádé
Szemhéjalap: Rdel Young
Paletták (ez volt a legnehezebb döntés)

1. Nabla Soul Blooming
  2. Jaclyn Hill
  3. JP Magic paletta
    Szempillaspirál: Maybelline Snapscara, Essence You Better Work
    Catrice fixáló spray

Rúzsokból hoztam a legtöbbet de csak Mac és KAP rúzsokat
Mac: Syrup, Peach Blossom, Modesty, Coral Bliss, Viva Glam V. Mehr, Velvet Teddy, Pure Zen
KAP Julia és Melrose
Ja és egy Bobbi Brown Art Stick Bare árnyalatban

5 Likes

Gyönyörű smink :heart_eyes:, a szemsminked egyszerűen varázslatos :).

1 Likes

Gyönyörű smink, ha én egyszer tudnék ilyen szépet csinálni :heart_eyes: most hirtelen valamiért az HBO-s sorozat Szirénei jutottak eszembe rólad :slight_smile:

1 Likes

Nekem ilyen akkor szokott lenni, ha valamit nagyon szeretnék megvenni :rofl:

1 Likes

Ma délelőtt megvettem végül :slight_smile: Az Artdeco-t imádtam de már beszáradozik, ezért most kipróbálom ezt az olcsóbb verziót, annyi dícséretet kapott itt :slight_smile:

1 Likes

Mai minimál smink
Too Faced fényes bronzerét és aranyfényű highlighterét tapogattam fel a szemhéjamra
Essence You Better Work szempillaspirál
Lovely szemöldökceruza
Mac Viva Glam V. rúzs

2 Likes

Áááá, túlzol @Szandika , de azért nagyon köszönöm, jólesik! Mert sokat “kínlódok vele”. :smile:

1 Likes

Mivel a héten ma dolgozom utoljára, és a következő napokban nem nagyon fogok sminkelni, tegnap este elhatároztam, hogy akkor ma péntek lesz, és a Too Faced Life’s a Festival palettát fogom használni. Reggelre aztán annyiban változott az elhatározás, hogy úgy döntöttem, a palettához adott kis útmutatóból készítem el az egyik sminket. És bár nem lett annyira színes, mint ahogyan tegnap este terveztem, imádom a végeredményt.

Alapozót nem használtam, mindössze a Neostrata Mineral fluid fényvédőt púdereztem le.
Urban Decay Primer potion
Too Faced Life’s a Festival paletta: Desert Vibes a külső V-ből indulva, elsatírozva a mélyítőbe, Sunset Dream a mozgó rész belső felébe, a mozgó rész közepére pedig Fun in the Sun.
Az alsó pillatőbe Desert Vibes, és a pupilla alá egy pici Fun in the Sun.
Maybelline Snapscara spirál
IT Cosmetics Bye Bye under eye korrektor szem alá egy pici, arra Kat Von D Lock-it púder
Bourjois Le duo blush pirositó - 03
Urban Decay Mother of dragons highlighter paletta: Rhaegal az arccsontra, Viserion a belső szemzugba
Too Faced rúzs - Sunday Funday

Juliette has a gun - Not a perfume

CollageMaker_20190723_094746843

7 Likes

Mai smink
Kap poralapozó
Too Faced arcpaletta matt bronzere és pink pirosítója
Lovely szemöldökceruza
Juvia’s Place Magic paletta matt sötétkék Yejide árnyalata a mélyítőbe és külső v-be meg az alsó pillatőbe, mozgó részre pedig a fényes jeges világoskék Yemoja
Essence You Better Work szempillaspirál
Bobbi Brown Art stick Bare szín

Thierry Mugler Alien edt

Sajnos komolyabb sminkekre mist egyáltalán nincs lehetőségem/időm de most ebben az egy hétben nem is ez a lényeg :blush:

2 Likes

Catrice primer
Lioele CC krém - Fenty alapozó - L’Oreal highlighter mint fedőkutyulék
Nars korrektor
ABH pomádé + Catrice szemöldök
Too Faced púder
The Balm Desert kontúr
The Balm Balm Beach pirosító
Becca Gradient Glow highlighter
wet n wild szhéjbázis
JSC Jawbreaker paletta: matt rágógumirózsaszín az egész szemhéjra, narancsárga Suck a mélyítőbe, a bordó árnyalat kicsit keskenyebben, a barna szín a külső v-be. A mozgó részre a csillogó epres cukorka szín, a belső szemzugba… vmi világosrózsaszín fényes. A külső v-t tovább sötétítettem az egyik Juvia’s paletta (a matt The Warrior) sötétbarna színével. Az alsó pillatőbe végig az epres cukorka szín ment, a külső részére a matt élénkkék Soaked és a Zoeva Mr. Marvelous szemceruzája.
Még jó, hogy ezen a héten a főnök még szabin van. A lábkörmeim világos libafoszöldek és kis bálnás bokalánc is volt rajtam.:stuck_out_tongue:
Lovely Vampire Lashes
Melt Lucretia rúzs (nekem is megvan:D)

Gucci Bloom Acqua di Fiori

3 Likes

A Soul Bloomingból ma sikerült csinálnom egy egész jó szemhéjsminket, amit a bal szememről a reggel és a délelőtt folyamán már sikeresen lekönnyeztem:
RdeL Young szemhéjalap
A méz, vagy vajszínű Chamomile az egész szemhéjra.
A rózsaszín Climbing Rose monochrómja a mélyítővonalba, illetve felfelé füstösítve, elsatírozva.
A kékeslila Flowery a külső v-be és a mélyítővonalba, ugyancsak felfelé satírozva.
A fehéres-kékeslilás finishű duochróm Philosophy a mozgó szemhéjra, a szemöldökcsontra, és a belső szemzugba.
Nude Trend It Up szemceruza a vízvonalra.
Sötétkék essence longlasting szemceruza alul-felül a szempillatövekbe. Ezt alul-felül áthúztam a ColourPop MAR paletta zöldeskékjével.
Trend It Up szempillaspirál az alsó szempillasorra.

Physicians Formula Super CC Púder,
Catrice Sun Lower Glow bronzosító,
Trend It Up Natural Radiant Highlighter,
Astor Skin Match pirosító (kenem, kenem, de úgy érzem, soha a büdös életben nem fog elfogyni! Pedig már jó ideje kilátszik az alja.).

Catrice szemöldökceruzával korrigáltam a szemöldököm kopásait.

Lovely K-Lips folyékony ajakrúzsának és szájceruzájának az egyik rózsaszín (Pink Poison?) árnyalata, amit napközben az essence velvet matte ajakrúzs 04-es árnyalatával fogok korrigálni.

3 Likes

A gyerekeim ma azt mondták, sminkeljek, hogy az indulás előtt legyen még idejük játszani. :smiley:

De rövid időn belül megoldottam a Carli Bybel palettával, Colourpop lila szempillaspirállal. Alapozót nem használtam, csak a Neostrata Mineral fluid fényvédőt púdereztem le 3W porpúderrel. Milani Rose pirositót használtam, és az Essence Berry on highlightert.
Deborah Milano folyékony rúzs - 02

IMG_20190724_103939

IMG_20190724_103959

9 Likes

De jópofák a gyerekeid! :smiley:
A Milani Rose pirosító jó? Már kinéztem, várom, hogy akciós legyen a BeautyBay-en. :blush:

1 Likes

Én szeretem, finom, puha és tartós is, bár rajtam általában mind az.
Nekem a Romantic Rose árnyalatban van meg, nagyon szeretem, mert eléggé univerzális a színe. Ha nem akarok gondolkodni a megfelelő pirositón, általában ezt választom, mindenhez megy. :smiley:

1 Likes

20190724_071735
Mint mondtam, nem sok látszik a sminkből, de annál rosszabbnak mutatja!:smiley:
Jawbreaker + Blue Blood a külső v-ben.

13 Likes

Állati jó! Milyen szép a szád!

És éljen a buszon fényképezés! :upside_down_face:

4 Likes