Köszi! Egyszer próbáltam korrektort szemhéjalapként (Catrice-t), akkor az nagyon nem vált be, de hát mindig tanul újat az ember.
Majd folyamatosan “figyellek” és ha úgy adódik mindenképpen szólni fogok!
Köszönöm szépen!:))
Nagyon nagyon szeretem ezt a krémet, szerintem életem során legalább 10 tubusnyit elhasználtam belőle. Zsíros/kombinált bőrtípusú vagyok és ez a tökéletes könnyed, frissítő nappali hidratáló, amitől se nem pattogok ki se nem fullad a bőröm alatta (picit tud csípni, ha épp van valami az arcomon, amit szétkapartam). Személyes szívfájdalmam viszont, hogy kísérletes a cég…amit kb. fél éve tudtam meg, miután betáraztam belőle nyaraláson, mert Mo-n sehol sem találtam már. Nagyon sajnálom, most kutatom az utódját, de eddig semmi sem rúg labdába.
A Revolution Conceal&Define-t használtam (C1) és gyorsan lepúdereztem mielőtt újra kinyitottam volna a szemem, így nekem általában nem ül be oda a legtöbb szemhéjpúder. Sőt, az összes, egyetlen egy kivételével, ABH MR-ból a Red Ochre-val akármit csinálok foltos és belemászik a csíkba nekem…a kedvenc árnyalatom a palettából:(
Van, hogy púderezés nélkül kezdem építeni az árnyalatokat, de azt vettem észre erre nem alkalmas minden korrektor és macerásabb is a munka folyamatosan feszített szemhéjjal…cserébe viszont élénkebbek a színek!
Jaj köszönöm szépen!
Egyébként egész arcom viszonylatában arányaiban kicsi (és szintén nagyrészt rejtett) szemein vannak, szóval kicsit csalóka a kép.
Milyen a Soul Blooming minősége? Elég vegyes véleményeket hallottam a márka palettáiról ezért sem mertem még beruházni egyikre sem, pedig annak és a Secret Palettenek is nagyon szívdobogtató a színösszeállítása nekem
Szerintem, szemhéjfestés terén én vagyok itt a legtapasztalatlanabb. De a Soul Blooming nagyon jó önbizalom növelő, mert a használatával hamar sikerélményhez lehet jutni. Mióta megvan, szinte csak ezt használom. Na nem, mintha olyan sok palettám lenne, de folyamatosan törekszek a gyűjtemény bővítésére. Megvan a Dreamy is, azt elraktam az őszi szezonra. És nekem olyannyira bevált a Nabla, hogy most már a Poison Garden után vágyakozom.
Most a legújabbak 2 db ColourPop. Velük még csak ismerkedési fázisban vagyunk.
Apumnak is jûlius 30. Olyan szinten oroszlàn, hogy az màr néha megrémit
Az mit jelent?
Én nem olyan oroszlán vagyok azt hiszem. Úgy tudok örülni mindig, mikor valakinek ugyanakkor van a szülinapja, mint nekem.
Nagyon tetszik a sminked, mindig olyan szépeket kreálsz! Plusz nagyon szép a szemed
Mai smink:
Mac Studio Fix Fluid alapozó
Mac Select Sheer Pressed Powder
Hourglass Diffused Bronze Light bronzer
Milani Dolce Pink pirosító
The Balm Mary Lou highlighter
ABH Dipbrow Pomade
Nyx Glitter Primer
Nabla Poison Garden paletta: matt korallos Zen a mélyítőbe és külső v-be, fényes barackos bézs Fabric a mozgó részre, fényes világos rózsaszín Rosita a belső szemzugba, matt sötétbarna Adagioval húztam tusvonalat a felső pillatőbe, alső pillatőbe a fényes bronzos sötétbarna Archetype.
Essence You Better Work szempillaspirál
Catrice Prime and Fine Multitalent fixáló spray
Mac rúzs Modesty árnyalat
Jé, az enyém meg július 31-én van.
Én nagyon szeretem a Nabla szemfestékeit (remélem, nem baj, hogy én is reagálok), a mattok vajas állagúak, a fényesek pedig különlegesek. A hétköznapi árnyalataik is nagyon szépek, van bennük egy kis csavar, így túlmutatnak a barna/nude stb. hétköznapi dimenzióin.
Szerintem nagyon ügyes vagy, a leírásaid is szofisztikáltak.
Te meg drága, köszönöm! Tőled különösen jólesik!
Igazán kedves vagy, de miért?
Sötétkék bronzos színekkel, de jó ötlet, ki fogom próbálni! Biztos gyönyörű volt a smink.
Mai smink.
Igyekeztem felhasználni az összes most érkezett terméket, de csak a végén jutott eszembe, hogy a tarte-től jöttek shape tape minták is, így most az kimaradt.
Urban Decay primer potion
Juvia’s Nubian II paletta: először egy keveset a Morocco színből elsatíroztam a mélyítőben és fölötte. Aztán rájöttem, hogy ez annyira a pirosítóhoz és a választott rúzshoz nem fog passzolni, de letörölni már nem akartam, úgyhogy rátettem egy kis Jezebelt. A Jezebel aztán annyira megtetszett, hogy az került a külső v-be is, a mozgó rész belső felébe és a szemzugba Zuri, és a két színt középen a Yaa köti össze. Alsó pillatőbe Kenya és Jezebel.
Tarte BB tinted primer
Nem tudom, a KM-re miért került az spf30, mert ez sehol sincs, sem a terméken, sem a honlapon. Fura egy termék ez. Most BB-ként használtam, úgy megmondom őszintén egyelőre olyan semmilyen. Nem rossz, de nincs hűha érzés, mert BB-ként többet kell belőle felvinni, úgy viszont a végeredmény az elmegy kategória. Viszonylag hamar átfényesedett, bár nem csúnyán. Legközelebb kipróbálom primerként is, az az érzésem, hogy úgy be fog válni.
Becca under eye brightening korrektor
Becca under eye púder
Kat Von D Lock-it setting púder
Tarte Amazonian Clay pirosító
Ebből csak lapra préselt mintám van, talán 3-4 alkalomra lesz elegendő a mennyiség. Kellemes színe van, szépen terül, tetszik.
Juvia’s por highlighter - Nefertiti
Ez aztán az űrből is kategória, nagyon szép, és még mindig látszik.
Urban Decay All nighter setting spray
Lehet, hogy ezt nem kellett volna ma használnom a teljesebb összkép kedvéért…
L’oréal Paradise spirál primer
Colourpop színes szempillaspirál - pink
Ez sajnos ma is pereg, szerencsére könnyen letörölhető (a kék viszont szuper).
Melt rúzs - Lucretia
Jó kis rúzs, tetszik, kényelmes, bár én azért az eredeti árát nem biztos, hogy érte adnám, viszont 5 dollárért remek vétel.
Lolita Lempicka - Lolita
Mennyire macerás használni a por highlightert?
Semennyire, kb olyan, mint amikor kőpúder helyett porpúdert használnál. Annyi, hogy még vennem kell valamilyen kis kerek pufnit a tetejébe, mert az nincs.
Mondjuk az biztos, hogy nem utazásbarát, és az is igaz, hogy én már annyira megszoktam a porpúdert, hogy talán ezért sem volt nehézkes. Le kell ütögetni persze az ecsetet (én vissza szoktam a dobozkába), és hatalmas mennyiség 7 dollárért.