Mit használtál ma?

Ja, nekem is volt két ilyen levelem messengeren, én ezekkel sosem foglalkozom. Annak idején az egyik barátnőmet szervezte be a volt osztályfőnöke (érettségi utáni nyáron, ő meg nem mert nemet mondani), és egyszer elhívott magához (mi akkor amúgy is sokat találkoztunk). Ott várt a nappaliban engem is a tanára, nagy dossziéval egy órát magyarázott, hogy miért lenne nekem jó az Amwayjel foglalkozni. Én a végén megköszöntem a lehetőséget, majd kijelentettem, hogy ez engem egyrészt nem érdekel, másrészt nincsenek olyan ismerőseim, akikre jó szívvel rábeszélhetnék ilyen drága termékeket.
Valamit láthatott rajtam a tanár, mert viszonylag hamar békén hagyott.
Etu barátnőm meg csodálkozva nézett, hogy én nemet tudtam mondani. Aztán pár hónap múlva ő is otthagyta őket, de konkrétan a szülei mondták, hogy most már hagyják békén a lányukat.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy gimisen én is ilyen mindenre igent mondó voltam, de ott volt egy osztálytársam, aki megtanított nemet is mondani (merő jóindulatból egyébként).

3 Likes

Hú durva sztorik ezek is. Komolyan, az a legbosszantóbb, hogy volt amelyik erőszakos terjesztő még engem nézett butának és lesajnált, hogy egy ilyen fantasztikus pénzkereseti módszert “eldobok magamtól”…hogy nem vagyok noooormális, mert csak nap félóra lenne és dőlne a pénz. Nem akartam megbántani hogy banyek csak arra megy el napi félórája, hogy engem győzködjön, és akkor hol van a többi beszervezendő ember meg a valós munka?! És vajon őt heti hányszor cseszegeti a menedzsere?

4 Likes

De jófej volt az osztálytársad!

1 Likes

Tegnap nagyon rossz napom volt, ma kicsit már jobb. Aztán ma este rájöttem, hogy tegnap igazságtalan voltam a ColourPop palettáimmal kapcsolatban. Ezért kezembe és kezelésbe vettem a Mar-t. Először is sikerült a 2 db elmozdult pan-t visszapattintanom. Ezt követően pedig a reggeli nablás rózsaszínes-lilás szemsminkemre húztam egy türkizes-kékes-zöldes tusvonalat a középen lévő Gridlock-ból alul-felül. Illetve rajtam van egy rúzs is kipróbálás céljából, ami még nem lehetne rajtam, mert titok és majd a szülinapomra kapom. :lipstick:
@Kokapu , ígérem meglesz hamarosan a swatch is! Már kezdek észhez térni! :crazy_face:

13 Likes

Nagyon szép lett az összhatás. Szépek a szemeid.

1 Likes

Szép lett nagyon! Mi ez a rúzs? Brutál jó színe van!

1 Likes

Első nekifutás a CP Blue Moonnal, nagyjából hétköznapiasítva:D

Eveline Facemed+ kék micellás víz
TO Niacinamide+Zinc serum
Neutrogena Pink Grapefruit Oil-Free Moisturizer
Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+
Alverde Naturschön augencreme

Essence get picture ready primer
Catrice Wake-up effect camouflage színkorrektor
Alapozókoktél, aminek minden összetevőjét kb. napkeltéig írhatnám:D
ColourPop brow pomade Dope Taupe
Random taupe szemhéjpúder szemöldökömre
Essence Make me brow blondy brows
MUR Conceal&Define C1 + Essence banana powder (project panben) szemalapozásra
Coastal Scents Violetville és kevés CP 143 mélyítővonalban
CP Blue Moonból a Starry Eyed teljes mozgón, Fine China a “sarokban”, Lumi belső szemzugban. CP New Magic SSS szintén mozgó szemhéjon, CP Let Me Explain szemöldököm alatt
Catrice Liquid Liner Matt
Essence Lash Princess Sculpted felül és a vízálló alul
MUR korrektor C1 ismét + homlokomon CP No filter stix 05W (project pan-ben, korrektorként használom), RCMA no-colour powder szem alatt, orromon, mindenütt másutt Essence all about matt púder
Ősrégi Essence Sun club bronzer-pirosító duo bronzere (project panben)
Szintén panning-sorsú Catrice Blush artist shading palette 010 matt árnyalata
ABH Sun dipped glow kit Moonstone
Catrice Power plumping gel lipstick 030
CP All star setting spray

Képeket kb. 12 órával felvitel után lőttem, gyengusz telefonkamerával, ami azért eléggé tompítja a színeket sajnos:(
bm

16 Likes

Nagyon szép lett, ügyes vagy!

Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
IT Cosmetics CC krém
UD Beached Bronzer
Milani Dolce Pink pirosító
The Balm Mary Lou highlighter
TIU szemöldökpor
Nyx Glitter Primer (elkevertem valahova a kibontott Milanit és ez volt kéznél)
Jaclyn Hill paletta: S.B.N fényes rezes szín a mozgó rész külső 3/4 részére, belső 1/3-ra rosegold Little Lady, mélyítőbe matt téglaszín Roxanne, alsó pillatőbe fényes bronz Meeks, szemöldökcsont alá egy leheletnyi szaténos krémszín Beam.
A felső pillatőbe fekete Rimmel Scandeleyes szemceruzával húztam egy nagyon diszkrét tusvonalat (inkább csak a pillatövet sötétítettem meg vele, nem is igazi tusvonal volt) az alsó vízvonalat pedig sötétkék szintén Rimmel szemceruzával húztam ki. (valamiért nagyon szeretem kombinálni az arany/réz/bronz árnyalatokat a sötétkék színnel)
Essence You Better Work szempillaspirál
Mac rúzs Modesty (Cremesheen finish)

EL Modern Muse Chic Edp

2 Likes

Szuper lett, nekem nagyon bejön :blush:
Megkérdezhetem, hogy milyennek tartod a Neutrogena grapefruitos hidratálóját? Gondoltam kipróbálom, csak annyi minden van a piacon, hogy nem tudom melyik legyen a következő, ha a mostani elfogy :roll_eyes:

Ó, magasságos ég!
12 órás képek? Nálam ekkorra már egy csíkba rendeződne az egész…
Mit használsz szemhéjalapként? Az nem derült ki nekem a leírásból.

Most keltem fel, álmomban végig az RDeL szemhéjalapozóját kerestem mindenféle boltban… végül nem leltem meg. Ez mennyire normális?:laughing::laughing:

A feltett sminkek nagyon szépek!

9 Likes

Szerintem a MUR Conceal&Define volt az alap, essence Banana powder-rel. Amúgy meglepő, de nagyon jó a MUR ezen terméke szemhéjalapnak. Én is használtam egy darabig és bombabiztos volt a szemsminkem.

1 Likes

Köszönöm szépen, én csak ilyen össznépi összképi fotót tudok. :blush:

3 Likes

Hát igen. Így mutat a szép munka egy szép nagy szemen és a zsenge fiatal szemhéjon! :blush:
Nagyon szép lett!
Mostanában én is a Nabla Soul Blooming hasonló színeit használom, annyi különbséggel, hogy az enyém nem szokott ilyen szépre sikerülni, de az nem baj, mert a rejtett és megereszkedett szemhéjam miatt úgyse látszik! :smile:

Még 2 hétig, a szülinapomig hadd feddje balladai homály a dolgot, aztán akkor úgyis mindennel előrukkolok. :shushing_face:

2 Likes

Aztamindenit, nagyon jó lett! Ügyes vagy!

Mikor lesz pontosan a szülinapod? Nekem július 30-án, nagyon közel van a miénk egymáshoz :slight_smile:

1 Likes

Augusztus 6. Akkor Te is Oroszlán vagy? :blush:
Nem csak a szülinapunk, mi is elég közel vagyunk egymáshoz. :smiley:
Tegnap már nézegettem az eladó termékeidet is, hogy hátha… :blush:

Ennek így azért nem sok valószínűsége volt :slight_smile: Igen, én is oroszlán vagyok. Ha szeretnél valamit könnyen megoldanánk az átadást és talán még beszélgetni is tudnánk.

1 Likes