Nagyon feldobja a rózsaszín sminket a kék, állati jó.
Ugye, én is egész nap nézegetem a tükörben.
Woow, imádom a sminked, nagyon jó lett! A szempillaspiral szuperül kiemeli a szemedet
Mai smink:
183 Days by Trend it up Babyskin alapozó keverve EL DW-vel
https://kremmania.hu/kremek/183-days-by-trend-it-up-baby-skin-mattito-alapozo
Mac Select Sheer pressed púder
Hourglass bronzosító Luminous Bronze Light
Hourglass pirosító Radiant Magenta
The Balm Mary Lou highlighter
Lovely Brows Creator Pencil
Rdel Young szemhéjalap
CP Good Sport paletta: mélyítőbe matt barna High Hopes, külső v-be és alsó pillatőbe téglás matt Hooky, mozgó rész közepéig fényes élénk citromsárga Licious, mozgó rész külső felére fényes rezes Rookie. A citromsárgából tettem az alsó pillatőbe is.
Essence You Better Work szempillaspirál
Mac rúzs Sunny Seoul (korallos rózsaszín)
EL Modern Muse Chic Edp
Csajok, van tapasztalatotok az Artistry márkával? Akár arcápolás, akár smink terén. Én nem ismertem ezelőtt, pedig állítólag a Föld 5 legnagyobb kozmetikai cégének egyike. Egy ismerősöm mesélt ma nekem róla (meg az Amwayről…) Egyelőre nem érzek késztetést hogy kipróbáljam.
Bocsi az offtopicért, nem tudtam hol lehetne feltenni a kérdést.
Kb. 25 évvel ezelőtt kerültem vele kapcsolatba, amikor az Amway virágkorát élte Magyarországon. Ha szóbaállsz velük, nem tudod többé lerázni őket. Nagyon drága cuccok, szerintem nem éri meg. Többre sajnos nem emlékszem.
Köszönöm. Én is valami ilyesmit sejtettem. A krémmániára feltöltött termékeket és az összetevőiket nézve nem nagyon érik meg az árukat.
Ajaj, menekülj. Engem egy volt osztálytársam próbált rávenni ezekre az Amway-es cuccokra, és hiába mondtam nemet, akkor sem tudtam levakarni magamról… Már meghallom, hogy Amway és a hideg ráz.
Igaza van a csajoknak! Pöcköld le őket! Nem is jók a termékek, illetve ez az egész egy piramisjáték csak.
Jaj engem mindig megtalálnak az ilyesféle értékesítés emberei, kergetett már FLP, Nu skin, meg még régen Avon. A Foreveres csaj odáig ment hogy a férjem közölte vele hogy ez már zaklatás, és állítsa le magát vagy telszámot cserélünk…nap mint nap hívott, hogy lépjek be, gondoljam át, csak 100e a kezdő doboz és nem baj ha nincs rá fölös lóvé, vegyek fel személyi hitelt!
Aztán jött a Nu skin…heti zargatás, lépjek be, jajjdemegéri, napifélóramunka, stb.
Megmondom őszintén, ha a termékek meg is érnék a csillagászati árakat (11e egy testápoló…), az erőszakos marketing miatt SEM rendelnék. Mert ha egyszer rendelsz, hónapokig zaklatnak…agyrém
Vegyél fel hitelt a kezdő csomagra? Sírjak vagy nevessek nem is tudom. Úristen, ehhez már agyalágyultnak kell lenni. Szerintem pont az ilyen dolgok miatt már nem is vásárolnak tőlük az emberek. Örülök, hogy engem eddig elkerültek.
Amúgy pont ez az erőszakos hozzáállás miatt nem értem, hogy hogyan lehetnek az 5 legnagyobb kozmetikai márka között…
Köszönöm mindenkinek, ettől féltem én is, hogy mint minden piramisos cég, ők is csak az agyamra mennének. Ránézve a termékeikre amúgy sem fogott meg semmi, de ezek alapján végképp nem rendelnék.
Nekem is van rossz tapasztalatom velük, egyszer egy nő úgy rám szállt, hogy heteken keresztül hívogatott és amíg szépen mondtam neki, hogy nem szeretnék belépni, meg nem érdekel, addig nem értett a szóból. Aztán mikor megmondtam neki, hogy most már hagyjon békén, szálljon le rólam akkor meg azt mondta, hogy csalódott bennem, mert azt gondolta, hogy jó üzletkötő lennék. Hát én biztos nem, mert nekem ehhez nincs pofám.
Teljes agymosást kapnak.Engem egy volt osztálytárs keresett meg hogy lenne - e egy kevès időm szeretne kèrdezni vmit. Nem èrrettem, hogy 25 èv után mièrt is akar megtalálni, osztálytali talán? Nem , mindenkèpp erősködött, hogy találkozzunk, nem fogom megbánni bla bla. , Röviddel tali előtt felhìvtam, hogy mondja meg miről van szò, különben nem megyek. Mikor mondta hogy valami hasonlò akkor megköszöntem neki ès leraktam a telòt. Hogy hogyan tukmálják bele minden tagba ezt a hihetelrnül arrogáns, erőszakos viselkedèst??? A fb csopikba is állandòan belépnek nők ès privat üziben zaklatják a tagokat.
Nekem is volt szerencsém MLM-es cégek “munkatársaihoz”, többek között ilyen üzeneteket kaptam instagramon:
Ez a szöveg… Második már gyanús lett, ráadásul a barátnőm is kapott hasonló üzit egy harmadik lánytól, de ő eleinte naivan győzködött, hogy biztos csak barátkozni szeretne
Aztán végül kiderült, hogy mindhárman Forever Livingesek. Egyik nagyon próbált meggyőzni…
Állítólag az első Amway-esek kőgazdagok lettek, mert ugye az MLM szerint az általuk beléptetettek, meg az azok által beléptetettek, és így tovább … után is kapták a %-ot, aztán még ez Magyarországon is megvolt kezdetben, az itthoni elsők szintén nagyon meggazdagodtak belőle. Nekem volt ismerősöm, aki belépett, megvette a kezdőcsomagot vagyonért, aztán alig tudta eladni, plusz próbálkozott az összes ismerősénél beszervezni emberkéket, jól megutáltatta magát, még a lakásán is tartott bemutatókat a szponzorával együtt, mert az az előírás, de nem jött össze neki az eladás és a hálózatépítés. Én próbáltam 25 éve egy Amway tisztítószert, rossznak nem volt rossz, de az árát semmiképp sem érte meg. Kaptam Artistry katalógust is megnézésre, most hogy visszaemlékszem, nagyon luxus külsejű volt maga a katalógus is, meg a termékek is, de én alapból taszítom magamtól az ilyen MLM-es dolgokat, nagyon idegesítenek. Nu Skin-es ismerős is keresett már meg úgy 20 évvel az utolsó találkozásunk után, hogy nem kávéznánk együtt? Mi van??? Csak így hirtelen? Aztán kiderítettem, mit akar bemutatni, úgyhogy azonnal lepasszoltam. Sajnálom az ilyen embereket, borzasztó lehet ez az állandó kuncsorgás, amikor tudják, hogy mindenki a háta közepére kivánja őket, én nem bírnék ilyesmiből élni.
Ismerős, engem is betaláltak így instán. Egy darabig elcsevegtem vele, mert kíváncsi voltam mégis hogy akar befűzni, aztán túl személyesek lettek a kérdések és meguntam. Aztán jöttek a sértődött üzik…
Húgom volt párjának az egész családja Amway-es volt, már azóta mióta bejött az országba ez az egész, persze kőgazdagok voltak. Gyémántfokozat meg minden, szóval ameddig csak el lehet jutni. Minden gyereknek ez volt az álma, hogy gyémántfokozatú legyen egyszer, konkrétan a húgom barátja magára tetováltatott egy gyémántot is, motiváció gyanánt. Amikor szétmentek, akkor derült ki, hogy volt egy listájuk a beszervezendő tagokról, amin nem csak én, az akkori párom, de még az “ex-anyósom” is rajta volt. Baromi ijesztő volt.
Ezen jót mosolyogtam! Nem semmi “ismerkedési forma”.
Uhh, vannak itt kemény sztorik. Még jó hogy megkérdeztem.