Mit használtál ma?

Mai gyors smink:
L’occitane CC krém
UD Beached Bronzer
Hourglass pirosító
Revolution Peach Lights highlighter
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjalap
Colourpop Super Shock Shadow Lovely nevű nagyon világos arany tónusú színe a mozgó rész nagy hányadára, középső részre még feltapogatta egy kis sötétbarnás glitteres SSS-t aminek most nem jut eszembe a neve, külső részre Pupa Vamp Extreme szemhéjpúder sötétzöld Cactus árnyalat, ez ment az alsó pillatőbe is.
Sötétzöld Essence szemceruzával húztam tusvonalat.
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Bobbi Brown Art Stick -Bare árnyalat (imádom)

EL Modern Muse Chic Edp

K%C3%A9p

4 Likes

Megnéztem, a Missha M Perfect Cover 21 és 23 van kint a drogériában (8 Euro), de mindenképpen mintával kezdj szerintem.

1 Likes

Köszi a tippet! :slight_smile: Akkor kb ugyanannyi, mint itt :smiley:

20190714_091420
Pedig alaposan kontrolláltam magam, listát írtam… mégis a neszeszerek lettek a legnehezebbek.

5 Likes

Jaj, de jó! Merre mentek?

Eddig mindig augusztusban voltunk nyaralni, és nem szerettem, mert egész nyáron azt vártam, és amikor vége lett, nagyon hamar ősz lett utána.
Most elmentünk július elején, most meg azt nézem, hogy mindenki nyaralni van, én meg már dolgozom… :see_no_evil:
Mondjuk augusztusban megyünk még öt napra Gyulára is, de az csak egy extra hosszú családlátogatás lesz (bár apartmanban szoktunk megszállni, így van egy kis üdülés jellege).

3 Likes

Én is hasonlóan szoktam járni. Nézem a bőröndöt, hogy jaj, de jó, majdnem minden benne van, nem is olyan sok/nehéz stb., aztán megemelem a neszeszereimet… Én jövő héten vasárnap utazom el, fejben már pakolok :slight_smile:

3 Likes

Mai smink:
KAP poralapozó
Hourglass bronzosító
Hourglass pirosító
Mac Hyper Real Glow paletta legvilágosabb színe
TIU szemöldökpor
Nyx Glitter Primer (ez volt kèznél)
Nabla Soul Blooming fényes sötétbarnája (Garcon) a mozgó rész külső felére, metálfényű rózsaszín (Climbing Rose) a mozgó rész közepére
Nabla Dreamy paletta fényes barack színe (Vanitas) a mozgó rész belső 1/3-ára, szélek elsatírozására és mélyítőbe matt barackos rózsaszín (Sistina) alsó pillatőbe fényes bordós (Metal Cupid)
Essence Liquid Ink tus
Essence You Better Work szempillaspirál
Hourglass Lip Stylo- Pacemaker

Thierry Mugler Alien Edt

K%C3%A9p

7 Likes

Nagyon szép!
Annyira szeretem a Vanitast, csodás szín.

1 Likes

Köszönöm! :blush: Nekem is az egyik kedvenc árnyalatom. Úgy szeretem a Nabla színeit, nagyon különlegesek.

Mai smink
L’occitane CC krém
UD Beached Bronzer
Milani pirosító Dolce Pink
Mac Soft&Gentle highlighter
Catrice szemöldökceruza
Rdel Young szemhèjalap
Nabla Poison Garden paletta: matt korall tónusú Zen a teljes mozgó részre, erre feltapogattam a topperként funkcionáló lilán irizáló Adorationt. A belső szemzugba a fényes világos rozé színű Rosita. Alsó pillatőbe matt sötét ciklámen Berry Bite. Külső v-be is satíroztam ebből a színből. Matt világosbarna Narrative nevű árnyalattal satíroztam el a szèleket.
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Mac Liptensity rúzs Driftwood

K%C3%A9p

6 Likes

Nekem is van egy pöttyös nesszeszerem :).

1 Likes

Nagyon szépek ezek a szensminkjeid :heart_eyes:, olyan színesek, vidámak :slight_smile:

2 Likes

Nagyon szép lett!

1 Likes

Köszönöm. Általában egyszerűt csinálok, mert kevés időm van elkészülni, néha a gyerek már pizsamában toporog az ajtó előtt, hogy menjünk a játszótérre :smiley:

2 Likes

Köszönöm szépen! :slight_smile:

1 Likes

Ezeket a színeket teljesen össze is satíroztad a mozgó részen, vagy csak a széleiket dolgoztad ösze?
A második is nagyon szép lett.

A legutóbbi Zoeva Offline katasztrófám után kb. 2 hétre félretettem a palettát. De aztán tegnap és ma is azt használtam. És egész elégedett lettem az eredménnyel. Zoeva megér egy misét. Nagyon szeretnék fényképeket is készíteni az eredményről, de képtelen vagyok olyat, ami az irodafestéket is elbírja. Így hát be kell érjem azzal, hogy gyönyörködök a Tieitekben! :slight_smile:

1 Likes

A barackos sminknél kicsit egymásba satíroztam a színeket mert különben túl éles lett volna a határ.

1 Likes

Mai smink:
KAP poralapozó
TIU szaténfényű bronzosító
Pupa Like a Doll pirosító Vibrant Coral szín
The Balm Mary Lou highlighter
Catrice szemöldökceruza
Szemhéjalapként a Bourjois folyékony szemfestékét használtam Mauve Your Body színben (piszkos lilás taupe)
https://kremmania.hu/kremek/bourjois-satin-edition-24h-eyeshadow
Erre tapogattam fel a TIU szintén szürkés lila szemhéjkrémjét.
https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-pure-perfection-szemhejpuder-krem
Amikor megszáradt erre tettem szintén TIU szemhéj highlightert, ami egy diszkréten fénylő krémes cucc.
https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-kremes-vizallo-szemhej-highlighter
A széleket a Nyx matt Lingerie palettájának a lila színével satíroztam el.
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Maybelline rúzs (mályva színben)
https://kremmania.hu/kremek/maybelline-coloursensational-moisture-extreme-ruzs
Catrice Prime and Fine Multitalent fixáló spray

EL Modern Muse Chic Edp

1 Likes

Mai smink:

Alapozót nem használtam, ma elégnek találtam a NeoStrata színezett fényvédőt is, amit
3W Clinic (korábban DODO) púderrel kicsit lefedtem.
Ez a púder egy ideig félre volt téve nálam, aztán nemrég megint a kezembe akadt, és ehhez a fényvédőhöz egyszerűen tökéletesnek bizonyult.

Urban Decay Primer potion
Nabla Metalglam Sideral shell
Ennek az a története, hogy valamiért eddig nem tudtam vele mit kezdeni. Aztán a hétvégén gondoltam egyet, és ezt tettem fel szombaton, de úgy, hogy az egyik szememre tettem előbb primert is, a másikra nem. Elég jól bírta a primer nélküli oldalon is, viszont primerrel lerobbanthatatlannak bizonyult. Teljes mozgó részre tettem, a szélét pedig elsatíroztam az Essence Berry on paletta barackos-bézses matt színével, plusz a külső V-be pedig a bordós-bogyós matt került, plusz ez a szín az alsó pillatőbe is.
Nabla Dazzle liner - Royal blood
L’Oreal Paradise Extatic mascara primer
Colourpop BFF szempillaspirál - Blue Ya Mind
e.l.f. pirosító paletta barnás színből nagyon pici bronzerként, legvilágosabb rózsaszín pirosításra
The Balm Mary-lou manizer highlighternek és belső szemzugba is
KAP - Melrose rúzs

Juliette has a gun - Not a perfüme

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy írjak pár sort a Colourpop színes spiráljaimról, hiszen ma a kéket használtam. Összesen három van: lila, pink és kék. A lila volt meg először, az önmagában használva is csodás eredményt ad nálam. A pink és a kék múlt pénteken érkezett, mindkettő alá ajánlott a fehér primer, szerencsére volt is otthon egy L’oreál (amit bontatlanul őrizgetek már egy ideje, végre volt apropója a felbontásnak). Ma a kéket használtam, abszolút elégedett vagyok ezzel is, nagyon szép a színe, ezt a rózsaszínes szemsminket totál feldobja, nem pereg, szóval klassz. Szombaton használtam a pinket, ami a primerrel szintén szép végeredményt ad, viszont valamiért nagyon pereg, ahányszor tükörbe néztem, mindig volt belőle a szemem alatt. Szerencsére nagyon könnyen eltávolítható, nem fogja meg a bőrt. Tuti nem a primer a hibás, mert ma nincs ilyen gondom. És akkor jöjjenek a képek, előbb a mai:

IMG_20190716_092354

És a pink (kevésbé látványos, de azért látszik)
IMG_20190714_180417

Hogy minden egymás után legyen, itt egy korábbi lila is:
IMG_20190714_180921

10 Likes