Mai smink:
Alapozót nem használtam, ma elégnek találtam a NeoStrata színezett fényvédőt is, amit
3W Clinic (korábban DODO) púderrel kicsit lefedtem.
Ez a púder egy ideig félre volt téve nálam, aztán nemrég megint a kezembe akadt, és ehhez a fényvédőhöz egyszerűen tökéletesnek bizonyult.
Urban Decay Primer potion
Nabla Metalglam Sideral shell
Ennek az a története, hogy valamiért eddig nem tudtam vele mit kezdeni. Aztán a hétvégén gondoltam egyet, és ezt tettem fel szombaton, de úgy, hogy az egyik szememre tettem előbb primert is, a másikra nem. Elég jól bírta a primer nélküli oldalon is, viszont primerrel lerobbanthatatlannak bizonyult. Teljes mozgó részre tettem, a szélét pedig elsatíroztam az Essence Berry on paletta barackos-bézses matt színével, plusz a külső V-be pedig a bordós-bogyós matt került, plusz ez a szín az alsó pillatőbe is.
Nabla Dazzle liner - Royal blood
L’Oreal Paradise Extatic mascara primer
Colourpop BFF szempillaspirál - Blue Ya Mind
e.l.f. pirosító paletta barnás színből nagyon pici bronzerként, legvilágosabb rózsaszín pirosításra
The Balm Mary-lou manizer highlighternek és belső szemzugba is
KAP - Melrose rúzs
Juliette has a gun - Not a perfüme
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy írjak pár sort a Colourpop színes spiráljaimról, hiszen ma a kéket használtam. Összesen három van: lila, pink és kék. A lila volt meg először, az önmagában használva is csodás eredményt ad nálam. A pink és a kék múlt pénteken érkezett, mindkettő alá ajánlott a fehér primer, szerencsére volt is otthon egy L’oreál (amit bontatlanul őrizgetek már egy ideje, végre volt apropója a felbontásnak). Ma a kéket használtam, abszolút elégedett vagyok ezzel is, nagyon szép a színe, ezt a rózsaszínes szemsminket totál feldobja, nem pereg, szóval klassz. Szombaton használtam a pinket, ami a primerrel szintén szép végeredményt ad, viszont valamiért nagyon pereg, ahányszor tükörbe néztem, mindig volt belőle a szemem alatt. Szerencsére nagyon könnyen eltávolítható, nem fogja meg a bőrt. Tuti nem a primer a hibás, mert ma nincs ilyen gondom. És akkor jöjjenek a képek, előbb a mai:
És a pink (kevésbé látványos, de azért látszik)
Hogy minden egymás után legyen, itt egy korábbi lila is: