Ez attól függ… Nekem személy szerint nem jön be, bár a lányok dicsérték a szempilláimat benne.
Milyen alakú kefét szeretsz? Én régebben a banán alakúakat (hosszító-göndörítő) preferáltam, mostanában inkább a 8-as vagy homokóra jön be (dúsító). Ennek íves a keféje, nagyon szépen hosszítja a pillákat.
Én sajnos csak egy rétegben tudom szépen természetesen felvinni, a második réteggel már póklábak lettek a pilláimból, nekem ez is negatív. Könnyen összeragad, emiatt óvatosan kell bánnom vele, és nem tudom turbózni a hatást. Gondoltam rá, hogy hátha később, amikor már picit beszárad a festék, jobb lesz, de nem.
Melegvizes lemosás: na ez nálam nem szempont, inkább csak kíváncsi voltam rá. Ez nekem hétköznapra teljesen felesleges, mert úgyis totál kipingálom a szemem, erősebb szemfesték lemosásra van szükségem, mint melegvíz. Melegvízzel és lemosóval is nekem darabosan jön le, ezt nem tudtam még megszokni. Most viszont, nyaralás alatt, amikor gyakorlatilag csak egy spirált és egy szemöldök ceruzát hoztam, nem rossz, hogy könnyen lemosható. Lemosót nem is hoztam magammal (igaz, a Sephorában vettem azóta).
Szóval, én tutira nem venném újra, nem csak a hosszú szempillaspirálos kívánságlista miatt, hanem mert az én preferenciáim alapján nem érdekes.