Mit használtál ma?

Ezt a szemöldökceruzát majd meglesem. Most a Catrice hasonló darabjából van kettő, ott használom, ahol az ecsettel nehezen tudok bűvészkedni.

Sziasztok! Nem tudon hova írjak, de nyilt facebookon egy dm-es csoport, dm terméktesztelők közössége a pontos cím. Elég hasznos, rengeteg tipp van hozzászólásokban, hogy melyik termékekre érdemes vetni egy pillantást takarítóeszközök, mosószerek, Balea, Alverde saját márkás termékekről van szó. Én kiváncsi lettem a marhaepe szappanra :smiley:

Én egyébként mostanában nem igazán használok semmit :sweat_smile:. Se arckrém, se testápoló, rosszul esik bármit magamra kenni. Valami géles-vizes dolog kellene. Nem rég vettem egy aloeverás sunozon terméket, azt megfogom próbálni arcra :D, mostanában nagyon felkapott dolog lett az aloevera :D. Régen barátnőmmel ilyen növényeket ültettünk középiskolában a koleszban, aztán azt kentük az arcunkra :D. Szeretnék majd egy aloevera növénykét :smiley: Jaa meg annyira finomak az aloeverás italok is, csak azért iszonyat drágák :O. Na mindegy ennyi az aloeverákról :sweat_smile:. Naptejet többet kellene használnom, mert sokat vagyok kint, de csak strandon használom. Ajakápolót használok néha, meg parfümöt mindig az nina ricci luna monster :smiley:

1 Likes

Nekem van itthon egy aloe verám, az IKEA-ban vettem kb 800 Ft-ért. Fél év alatt baromira megnőtt, már szét kellett ültetnem egy részét. Szerencsére nem egy atomfizika a gondozása (ezért vettem :smiley:)

3 Likes

Mire használod? :slight_smile:

Élmény olvasni :smiley:

1 Likes

Egyelőre csak próbálom életben tartani :smiley: Nem terveztem, hogy használom bármire is egyébként :slight_smile:

2 Likes

Köszi:)))) pedig annyira nem szeretek ilyeneket írni, elég alap-minimál (unalmas) sminkeket csinálok. Pld amit a szájra ütögetek rúzst sokszor azzal pirosítok is :upside_down_face:Meg összekontúrozom mindenem és kész :smiley: Mivel 2 d pillám van, ezért spirál se mindig megy, direkt természetes hatású van, hogy ne legyen feltűnő ha alul nem festem ki. Nem lustaság, csak én jobban szeretem mással eltölteni az időmet, bár momentán “csak annyi a dolgom”, hogy 1 héten belül szüljek egy kisbabát.
Marhaepe szappanom nekem van, pld a foltokat baromi jól kiszedi, meg a férjem pólóiból a dezodor/testszag maradványokat is.

2 Likes

Nekem tetszenek a minimál leírásaid, olyan elegánsan, sikkesen hangzanak.:slight_smile:

2 Likes

Köszönöm, nagyon kedves vagy:)

1 Likes

Nem tudom szabad-e ilyet kérdeznem, de kislány lesz vagy kisfiú :blush:. Hogy fogjátok hívni? :slight_smile:

:slight_smile: kisfiú lesz.

5 Likes

Mai smink
Catrice Multitalent Spray primerként
EL DW alapozó
Guerlain Terracotta bronzer
Mac Extra Dimension Blush- Wrapped Candy
Mac Hyper Real Glow paletta középső highlightere
ABH Dipbrow Pomade
Milani szemhèjprimer
JP Warrior paletta: Kano meleg matt barna a mélyítőbe, Mino nagyon sötét matt barna a külső v-be és alsó pillatőbe, fényes bronz Benin a mozgó rész külső felére, mozgó szemhèj többi részére fényes, világosabb arany beütésű pezsgős Moremi, belső szemzugba a highlighter paletta középső színe. Az alsó pillatő matt sötétbarnájára még tettem egy kis fényes bronzos Benin árnyalatot. A matt sötétbarnával húztam tusvonalat.
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Catrice fixáló spray
Rimmel Kate Moss nude rúzs 45-ös àrnyalatban

EL Modern Muse Chic Edp

2 Likes

Catrice Dr. Blur Primer és az utolsó cseppek a TO darabjából
Szokásos Purito-Lioele-L’Oreal fedés
Nars korrektor
Too Faced Peach Perfect púder
ABH pomádé és Catrice mikroceruza
Linda Hallberg Infinity paletta matt bőrszíne és világos melegbarna kontúrozni
Pupa marbled blush
Colourpop vmelyik supershock highlighter: ma szó szerint belefejeltem, kicsit sokat vett fel az ujjbegyem és képtelenség volt eloszlatni a lila csillámokat. Próbáltam elsatírozni egy lilás ABH-val, de reménytelen.:smiley:
UD Primer Potion
Nabla Soul Blooming: matt kékeslila sz egész szemhéjra, a két világosbarna a mélyítőbe, a sötétbarna a külső v-be. A mozgó részre a duokróm kékeslila Garden Gate, a rózsaszínes fehér Philosophy a belső szemzugba.
Az alsó pillatőbe végig a matt rózsás korall és a külső részbe a matt sötétbarna és az Avin mark Plumful ceruzája.
Maybelline Lash Sensational
Lime Crime Rosebud folyékony rúzs

Parfüm: Gucci Bloom Acqua di Fiori

1 Likes

Tudom ajánlani a neutrogena hydro boost water gelt. Nagyon kellemes nedves érzés, egyből felfrissít. És a vízhiányos bőröm nagyon szereti :slight_smile:

1 Likes

Én is ezt használom, pedig zsíros bőröm van, de nagyon szuper.

1 Likes

Reggel:

Skinfood Rice brightening cleansing foam
Alverde Hydro Eye roll-on (ez szerintem nem tesz semmit, de jó érzés a hideg görgő)
Nubo Hydro Boost Oil-Free moisturizing gel
bareMinerals Prime time BB-Primer-Cream
Estée Lauder Double Wear Concealer
Claris Instant Light Natural Lip Perfector

2 napja használom esténként a DE Protini termékét. A T-vonalalom megjelentek nagyon apró pattanások. Még nem biztos, hogy emiatt, de lehet. A Makeupalley oldalán 3,3-ra értékelte a nép és több embert kiütött, remélem nem tartozom közéjük. :frowning:

Bourjois Healthy Mix alapozó
Mac Select Sheer Pressed púder
Hourglass bronzosító
Hourglass pirosító
Revolution highlighter Peach Lights
Lovely Creator Brows Pencil
Rdel Young szemhéjalap
Jaclyn Hill paletta fényes világos rózsaszíne a mozgó rész 2/3 részére. Erre feltapigattak egy sötétebb fényes rózsaszínt. Külső részre Mac Satin Taupe, széleket Mac Quarry matt lilás-szürke színnel satíroztam el. Alsó pillatőbe Mac Shale szaténfényű padlizsán ment.
L’oreal Unlimited szempillaspirál
CP Lippie Stix Brink árnyalat

Avon Far Away Rebel miniparfüm

1 Likes

Ma olyan jó idő volt, hogy kedvem támadt még “szemet” is festeni magamnak:)
Bőr: aPad szérum (lassan elfogy, nem veszem újra, mert pigment foltokra annyit ért nekem mint halottnak a csók, nem halványított, de még azt se akadályozta hogy új jöjjön ki. Erősebb szerek után kell nézzek.)
Pc Skin recovery spf 30 hidratáló krém
Purito Snail clearing bb krém no.23 mixelve Missha Perfect Cover no.27., előbbi túl szürkés, egyébként tökéletes lenne, utóbbi túl sárgás/bronzos…elmúltak már azok a nyarak amikor úgy lebarnultam hogy ez tökéletes volt színben. A kettő együtt szuper színben, egész jól is fednek és nem olvadt le a mai kellemes kis szeles időben.
Mac blush-Harmony, kontúrozás
Catrice fairy dust highlighter ( 6 éves…örök kedvencem, annyira óvtam, hogy lassan megromlik, úgyhogy ez a fő célom, hogy idén ezt elhasználjam :joy:) mindenhova ahova csak fényt lehet kenni.
Gosh velvet touch lipliner- 001 nougat crisp, mint instant szájfeltöltő, ezt világosítottam Gosh velvet touch lipstick 001 matt baby lips nevű rúzzsal. Ez a márka új kedvencem lett a Catrice mellett, pár hete hozta be nálunk a Müller, odáig vagyok, én tapiztam végig először az összes tesztert. A rendes cuccok meg mind lefóliázva, árban se vészes, le vagyok nyűgözve eddig.
Szem: Gosh- infinity eye liner - 006 ash színű puha jól satírozható ceruza tus helyett, meg alul picit satíoztam tesséklássak a pillatőbe.
Missha 3d spirál alsó pillákra
Szemöldök mindig ugyanaz: essence micro vékony ceruza
Mac fix+ pinklite (shimmer) arc külső része, nyak dekoltázs, vállak, spriccolom ezt mindenhova ezerrel.
Mac Mineralize skinfinish natural - light plus T vonalba, arc élre, kontúr alá.
Kilógó testrészek: Bioderma Photoderm bronz spf 30

4 Likes

Ma használtam:
Babydream tusfürdőt kíméletessége miatt arctisztítónak ( kevesebb mennyiségtől nem szárított.)
Cien aqua arckrém
Avon Big style szempillaspirál
Lovely curling pump up szempillaspirál
Alverde rúzs-rosy nude
Catrice Camouflage korrektor tégelyes.

3 Likes