Úgy bírom a színkombinációidat!
Én meg a kifejezéseidet - "fedőkutyulék"
Aranyosak vagytok.:* Ma sötétkék (majdnem fekete) és almazöld lett a vége. Öntudatlanul az új futócipőm színeire festettem ki a szemem.
Már mindenki unja szerintem, hogy ugyanazt leírom (és nekem is könnyebb fedőkutyulékot írni:). Tényleg nagyon szép bőrképet varázsol nekem.
Mai smink
EL DW alapozó (még mindig az Eucerin fényvédő okozta pattanások nyomait nyögöm)
KAP korrektor szem alà
RCMA púder
Too Faced Natural Face arcpaletta:
Tropic Like It’s Hot fényes bronzer
Pink Wink élénk rózsaszín pirosító
Starlight rózsaszín highlighter
Trend it up szemöldökpúder
Milani szemhéjalap
Nabla Citron szemhéjpúder a teljes mozgó részre, Nabla Petra matt téglaszín a mélyítőbe, külső v-be és alsó pillatőbe
L’oreal Unlimited szempillaspirál
KAP rúzs- Melrose
Thierry Mugler Alien Edt
Ez teljesen elég szerintem is, persze bőrfüggő. A nagy melegben így is néha azt érzem, hogy leolvad az arcomról a bb krém és a legjobban az esne, ha semmit nem kennék rá, de a kombinált bőröm átka, hogy a felszínen vízhiányos, így a tonik+szérum nálam mindig alap. A bb krémem fényvédős, így télen is és nyáron is azt használom, bár ha strandolok, akkor csak sima fényvédőkrémet.
Kombinált bőröm van, de nagyon durva reggeli zsíros tocsogást ritkán tapasztaltam, voltak olyan krémek, amik olyan nehéz állaguknál fogva reggelre kihoztak zsíros volt érzetet, viszont amióta beállítottam egy jó kis rutint ( főképp koreai termékekkel, bár most már több hazaival is kísérletezek pl. Geek&Gorgeous) azóta kevés problémám van a bőrömmel. Felszíni vízhiányos a bőröm, így el sem tudnék képzelni erősebb lemosót, mint a micellás víz, bár azt meg feleslegesnek érzem, akkor inkább langyos víz.
Ma este végre eszembe jutott, hogy nem ártana kicsit peelingezni az arcomat, úgyhogy a ma estém így nézett ki
Garnier Essentials Sensitive 2in1 Nyugtató Sminklemosó
Yamuna hidratáló arctej
Mizon Fruit Therapy Apple Smoothie Peeling Gel
MosóMami Fehér Agyag, vízzel összekevertem kenhető állagúra, száradás után pedig lemostam
Purito Centella Green Level Calming Toner
The Ordinary Alpha Lipoic Acid 5%
Ma:
Catrice Dr. Blur primer
Szokásos bb-cc-highlighter fedőkutyulék
Nars korrektor Chantilly
A’pieu fényvédős púder
ABH dipbrow pomádé + Catrice Slim’matic szemöldökceruza
The Balm Desert kontúrozni
The Balm Balm Beach pirosító
ABH Sun Dipped Glow Kit Moonstone highlighter
UD Primer Potion
JSC Jawbreaker paletta: matt csontszín egész szemhéjra, világossárga jó szélesen a mélyítőbe, keskenyebb ívben az alma-és sötétzöld szín. A külső v-be a nagyon sötétkék és sötétbordó keveréke ment, a mozgó részre a fényes nagyon pink Cotton Candy. A belső szemzugba a fehérarany fényes Jawbreaker.
Alsó pillatőbe végig a matt rágógumirózsaszín Bubble Gum (tökéletes név:), és a matt nagyon sötétkék a külső részére.
Lovely Vampire Lashes
JSC az egyik új folyékony rúzs, elvileg eperszínű, a reggeli villanyfényben neon narancssárgának tűnt.
Nincs ma a főni, úgyhogy vadultam, na.
Parfüm: Gucci Bloom Acqua di Fiori
“… rágógumirózsaszín”
“Nincs ma a főni, úgyhogy vadultam, na”
Uuuugy szeretnem latni “eloben” is, de legalabb foton ezt (ezeket) a “megvadult” sminkedet, please!
Szolid smink a Jawbreakerrel:
Ja, hogy ilyet is lehet vele!
Mai smink
EL Double Wear alapozó
Mac Select Sheer púder
Trend it up szemöldökpor
Guerlain Terracotta bronzer
Mac Extra Dimension Blush- Wrapped Candy
Too Faced arcpaletta arany színű highlightere
Milani szemhéjalap
UD Naked Original paletta (ma ismét szolid sminket csináltam, mert gyerekorvoshoz mentünk) átmeneti színként matt világosbarna Naked, mélyítőbe matt barna Buck, mozgó rész külső felére fényes barnás-taupe-os Sidecar, a többi részre a fényes, világos Sin. Alsó pillatőbe sötétebb barnás szürke Hustle
Trend it up szempillaprimer
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Mac rúzs- Pure Zen
EL Modern Muse Chic Edp
Catrice Dr. Blur primer
Szokásos fedőkeverek
Nars Chantilly korrektor
ABH+Catrice szemöldök
Too Faced Peach Perfect púder
The Balm Desert kontúrozni
The Balm Cabana Boy pirosító
Becca Gradient Glow highlighter
wet n wild szhéjalap
JSC Jawbreaker paletta: matt sárga szélesen a mélyítőbe, alma-és fűzöld keskenyebben, a mozgó részre és az alsó pillatőbe végig a fényes világossárga ment. A külső v-be a Juvia’s The Tribe Benetton-zöldje került. A fényes teal az alsó pillatő külső részére, és az Avon mark Plumful géles ceruzája (sok mondjuk nem látszik belőle).
Lovely Vampire Lashes
Charlotte Tilbury Electric Poppy (élénk málnaszín)
Parfüm: Mugler Alien (minta)
Hogy tetszik a Too Faced paletta? Már többször nézegettem. A külseje gyönyörű.
Hú nagyon tetszik. A csomagolás tényleg gyönyörű, masszív, nehéz. El is határoztam, hogy ezt magammal fogom vinni nyaralni (Keszthelyre egy hétre) mert így egy palettában benne van a pirosító, highlighter és bronzer, nem kell magammal vinni egy csomó monót. A két highlighter elég látványos, az egyik rózsaszín fényű a másik arany. Egy ecsetvonás is elég hogy látszon. A matt bronzer nem túl pigmentált ami nem baj mert lehet építeni, viszont a fényes (nem csillámos csak szaténfényű) elképesztően erősen pigmentált. Elsőre sikerült az arcomra akkora barna foltot biggyeszteni, hogy majdnem elsírtam magam. Pedig nem tunkoltam bele az ecsetet csak hozzáérintettem. Viszont nagyon könnyen eldolgozható, szépen satírozható, nem foltos. A pirosítók közül azt hittem a pink lesz a kedvencem, de a sötétebb sokkal pigmentáltabb és szebb is. Van benne egy nagy tükör, ami nekem szintén előny, hiszen ott sminkelek ahol épp a gyerekem játszik (főleg a nappaliban) így nekem hasznos ha van tükör a palettákban és viszem magammal. Nagyon örülök hogy megvettem, főleg, hogy ennyiért. Ráadásul az eladó nagyon kedves és megbízható, tőle vettem a Jaclyn Hill palettát is.
Mai smink
EL Double Wear alapozó (project pan, hamarosan elfogy a sötétebb árnyalatom)
Catrice szemöldökceruza
Too Faced arcpaletta fényes bronzere (Tropic Like It’s Hot)
szintén a paletta sötétebb pirosítója (Pink Sand)
és a highlightert is innen vettem, az aranyfényű Satin Sheets
Milani szemhéjprimer
Szemsmink ma is egyszerű, gyors és szolid (mondókás, éneklős gyerekfoglalkozáson voltunk)
Mac pigment Subtle árnyalat, ami egy gyönyörűséges fényes lilás beütésű barnás taupe. Ez ment az egész mozgó szemhéjra, külső v-t és a mélyítőt pedig a JP Warrior paletta matt sötétbarnájával készítettem el (Mino) ez ment az alsó pillatőbe is.
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Mac rúzs Syrup árnyalat
Catrice sminkfixáló spray
EL Modern Muse Chic Edp
Kihagytad a fantasztikus illatát!
Olyan igazi luxus érzetet ad az a paletta.
Igen az tényleg kimaradt. Anyukámmal szagolgattuk mikor megérkezett
Jaaajjj, akkor ezt egyszer meg kell venni.
Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Bourjois AirMat alapozó
RCMA púder
Too Faced arcpaletta matt bronzere
ugyanebből a palettából a Pink Wink (matt pink) pirosító
szintén a palettából a rózsaszín highlighter
ABH Dipbrow Pomade
Rdel Young szemhéjalap
Jaclyn Hill paletta: matt középbarna Pooter a mélyítőbe, fényes ezüstös Obsessed a mozgó rész belső felére, mozgó rész középső és külső felére fényes türkiz Pool Party, ezt a mélyítőben a matt türkizes zöldes Jada színnel satíroztam el, külső v-be fényes sötétebb szürke Hustle. Alsó pillatőbe matt fekete Abyss.
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Mac rúzs: Viva Glam V.
Avon Far Away Rebel miniparfüm
Reggel:
Délelőtti 20 perces bevásárláshoz meg lekvárfőzéshez pont elég:
aPad szérum
PC Skin recovery spf 30 fényvédő keverve az Australian gold spf 50 szinezettel (arc nyak dekoltázs),
Essence szemöldök ceruza: https://kremmania.hu/kremek/essence-micro-precise-eyebrow-pencil, úgy néz ki ez lesz a kedvencem, nem is veszek másikat, és nem is használtam mást mióta meg van. Nagyon természetes szálakat tudok vele húzni, nekem főleg itt ott kitölteni kell a szőrzetem, mert amúgy van elég.
Mac harmony blush csontosításra/kontúrozásra, szemhéj mélyítő vonalba
Clarins ajakápoló: https://kremmania.hu/kremek/clarins-baume-levres-reparateur
Évek óta all time favourite nekem, persze hogy meg kell szüntetni, már miért is ne, mikor világszerte népszerű… még decemberben sikerült 2 db-ot felvásárolnom a Müllerben akciósan. Szerencsére ami helyette lett a lótuszos, ugyanilyen a hatása. Biztos megdrágult a rózsaviasz:) Szuper önmagában, szájkontúrral, rúzzsal…18 hónapig jó felbontás után, hát nem csoda, mert kb annyi idő alatt fogy el nekem is, annyira pici kell.
Este:
https://kremmania.hu/kremek/eveline-cosmetics-facemed-hialuronsavas-arclemoso-gel , leszed mindent, nem szárít, újra is vettem 2 flakonnal:))
Isana collagen boost maszk, a c vitaminos mellett szokott nálunk lenni, szerintem ez is szuper, olcsó de jól feltölt, főleg vízhiányos száraz bőrre lehet jó, amíg fent volt 2 végű jade köves face rollerrel masszíroztam az arcomat, https://kremmania.hu/kremek/egyeb-jade-koves-arcmasszirozo
Testre: nuxe száraz olaj, ritkán használom, imádom az illatát, de napi vagy heti szinten sok lenne, gucci bloom nettare di fiori-ra hasonlít, azt is szeretem.
Haj: balea after sun sampon, nevetségesen olcsó, de jó, nem szárítja tovább a hajam, nem zsírosít. Illata kellemes, szemben a tusfürdővel amit utálok. Evolve hajolaj.
Jó illatosan alszok ma