Én is mindig fél órával korábban kelek, mint a barátom, ha megyünk valahova. Kellett azért idő mire beállt a rend😀
Ez a bőrönd eszméletlen király!
Engem most a szívroham kerülgetett ahogy dobálta a dobozba De jó volt utána nézni a rendet
Én egyszer leejtettem egyet a padlóra, semmi baja nem lett. Strapabírók ezek a kis üvegek
Tegnap:
TO primer
Purito Snail Clearing BB + Lioele CC + L’Oreal True Match highlighter Icy Glow összekeverve
Nars korrektor Chantilly
A’pieu fényvédős púder
ABH + Catrice szemöldök
The Balm Desert kontúrnak
Nabla Regal Mauve pirosító
Essence cserkós highlighter (halványrózsaszín)
UD Primer Potion
Juvia The Zulu palettájából a sárga egész szemhéjra, alsó pillatőbe a matt türkiz. A külső v-be a Blue Blood egyik sötétszürkéje, nagyon szép volt a sárgával. A belső szemzugba a jegesfehér Cullinan, az alsó pillatő külső részébe a kékesszürke Undertaker és az Avon mark Tropic Teal metálos ceruzája ment.
A mozgó részre a Nabla aranysárg Creation Crown színét tapogattam fel, de túl bronzosnak ítéltem, ezért felnyomogattam rá egy kis zöldessárga Colourpop Telepathy monót.
Jeffree Star Rose Matter mini folyékony rúzs
Parfüm: Gucci Bloom Aqua di Fiori
A párom kuncogva nézte a szememet tegnap délután, azt mondta, extrém ez a sárga. Azt feleltem, hogy az élet túl rövid, hogy csak barnát viseljek…
Azta! Ehhez én kismiska vagyok.
Péntek este mi is megyünk Keszthelyre, koncertre. Ti nem akkor jöttök véletlenül?
Most a csütörtök van tervben, bár időjárás függő is.
Arcápolásra ezeket hoztam, plusz a fényvédők, egy halom tasakos minta, és pár fátyolmaszk.
Aztaaa az egész bőrápolási kollekcióm nincs ennyi! Utazni meg 3 db picikét viszek (szemre, arcra krém és egy toner) + fényvédő 2 db.
Ma reggel ismét megbizonyosodtam róla, hogy én egyelőre csak a Nabla Soul Bloominggal tudok igazán szép szemsminket készíteni, ugyanis a tegnapi Zoeva-s kudarcomat kárpótolta a ma reggeli Nabla. Valószínűleg ezt az egy palettát fogom mégiscsak elvinni a nyaralásra is.
Pedig nem szerettem bele egyik Nabla palettába se, nem azért rendeltem meg ezt se és a Dreamy-t se, hanem azért, mert mindenki dicsérte őket. Próbálkoztam a mai eredmény lefényképezésével is, de én telefonnal egyszerűen képtelen vagyok rá. Egyáltalán nem jönnek át a színek, fényképezőgépre meg nem volt idő ma reggel (se).
Mai szemsmink:
Ingrid Cosmetics Szemhéjbázis.
Trend It Up N°1 Szemhéjpúder (gyöngyházfényű csontszín) az egész szemhéjra.
Nabla Soul Blooming/Chamomile (bézses vajszín) a mozgó szemhéjra.
Nabla Soul Blooming/Flowery (kékeslila, ez most nálam a paletta elsőszámú kedvence) a külső V-be és a mélyítővonalba elsatírozva, valamint a mélyítővonalam fölé húztam egy újabb mélyítővonalat, és ugyanezt a színt gyengéden, kívülről befelé haladva elsatíroztam.
Nabla Soul Blooming/Bolero (téglásvöröses-rózsaszínes, nagyon szép, de nagyon pigmentált, vigyáznom kell vele, hogy hova és mennyit rakok belőle) ugyancsak a külső V-be és a mélyítővonalba elsatírozva. (Gyönyörű kombót alkot a kékeslila Floweryvel.)
Nabla Soul Blooming/Philosophy (metálfényű fehéres, enyhe kékeslila beütéssel) szemhéjpúder a belső szemzugba és a szemöldökcsontra.
Nabla Soul Blooming sötétbarnája és Essence LongLasting sötétkék szemceruza az alsó szempillatövekbe.
FARMASI Extralast géles fekete szemceruza a felső szempillasor fölé, tusvonal gyanánt.
Trend It UP Inner Eye Pen Nude a vízvonalra.
Trend It Up Maxi Volume Eyettention fekete szempillaspirál csak az alsó szempillasorra, mivel felül tartós műszempillám van.
Az igen Egy komplett gyógyszertár A Bioderma Hydrabio-t én is vittem, de azon felül csak egyfajta fényvédőt, micellás vizet és arckrémet. Mást arcra nem is kentem nyaralás alatt este és reggel, sminket leszámítva.
Ja a szőlő spray-t vittem De végül nem használtam.
Utazáskor én is így vagyok ezzel. Nem szeretek olyan dolgokat magammal vinni amiket aztán nem használok. Itthon viszont van miből válogatni.
Azta, nekem összesen nincs ennyi kencém
A bőröd bírja ezt? Nem bántásból kérdezem, csak nincs teljesen megzavarodva, hogy ennyi minden kerül rá? Vagy, hogy egyszer ez, egyszer az - van idejük hatni?
Ez nálunk is így van.
Azta! Nekem összesen sincs ennyi arcápolási cuccom. Bevallom hősiesen ebben a kánikulában nem is nagyon kenek magamra semmit. Reggel micellás víz, lebölítem, majd fényvédő. Semmi szérum, hidratáló, mert most túl soknak érzem a zsíros bőrömre. Este is csak sminklemosás, és egy könnyű esszencia.
Mai smink:
Annabelle Minerals fedő alapozó (sajnos majdnem teljesen el is fogyott a teszterem)
Annabelle Minerals korrektor
Catrice szemöldökceruza
Hourglass bronzosító
EL folyékony pumpás pirosító https://kremmania.hu/kremek/estee-lauder-pure-color-cheek-rush
Becca Opal highlighter (imádom)
Rdel Young szemhéjalap
Ma megint csak egy végtelenül egyszerű, sietős szemsminkre volt időm. Teljes mozgó részre Inglot rosegold árnyalatú 31-es mono szemhéjpúder, erre ujjal feltapogattam egy kis Mac Expensive Pink szintén rosegoldos színt, a széleket pedig elsatíroztam a Nyx Taupe nevű pirosítójával (ez volt kéznél)
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Clinique Chubby Stick 06 Roomiest Rose
Parfüm ma nem kellett, mert a kisfiam a mini fújós parfümjeimből főzött sóskát, és mire észrevettem, összetörte a Carolina Herrera Good Girl mini edp-met. Mire feltakarítottam a szilánkokat az egész fürdőszoba és a kezem is ebben az illatban pompázott. Hiába mostam azóta rengetegszer kezet, most is érzem magamon.
Nem egyszerre kenem fel az egészet.
Plusz mást használok reggel, és mást este. Ezenkívül, mivel az idő nagy részét strandon fogjuk tölteni (ma is ott voltunk), úgy érzem, kelleni fog az extra hidratálás. A legtöbb cucc valamilyen hidratáló.
Catrice Dr. Blur primer
Szokásos fedőkutyulék, csak a True Match highlighter helyett a Glow Mon Amourt használtam
Nars korrektor
A’pieu púder
Juvia pirosítópaletta fényes rosegold színe és a barna kontúrnak
ABH Aurora Glow Kit csillámos barackos színe
ABH és Catrice szemöldök
UD Primer Potion
JSC Jawbreaker paletta: nos, ezzel nemigen lehet finomkodni:D. Egy világos matt szín el alapoztam, a rózsaszín Bubblegum szélesen a mélyítőbe, a királykék Soaked a külső v-be ment es az alsó pillatő külső részébe. A fényes világosrózsaszín árnyalat a mozgó részre, az ezüstös arany Jawbreaker a belső szemzugba.
Nem igazán tetszett ez a sötétkék-halványrózsaszín kombó, de ez nem a paletta hibája. Annyi lehetőség van benne, hogy jaj.
Trend It Up rúzs, élénk ciklámen (régebbi darab)
Gucci Bloom Acqua di Fiori