Mit használtál ma?

Én is mindig fél órával korábban kelek, mint a barátom, ha megyünk valahova. Kellett azért idő mire beállt a rend😀

Ez a bőrönd eszméletlen király!

Engem most a szívroham kerülgetett ahogy dobálta a dobozba :grin: De jó volt utána nézni a rendet :slight_smile:

1 Likes

Én egyszer leejtettem egyet a padlóra, semmi baja nem lett. Strapabírók ezek a kis üvegek
:slight_smile:

1 Likes

Tegnap:
TO primer
Purito Snail Clearing BB + Lioele CC + L’Oreal True Match highlighter Icy Glow összekeverve
Nars korrektor Chantilly
A’pieu fényvédős púder
ABH + Catrice szemöldök
The Balm Desert kontúrnak
Nabla Regal Mauve pirosító
Essence cserkós highlighter (halványrózsaszín)
UD Primer Potion
Juvia The Zulu palettájából a sárga egész szemhéjra, alsó pillatőbe a matt türkiz. A külső v-be a Blue Blood egyik sötétszürkéje, nagyon szép volt a sárgával. A belső szemzugba a jegesfehér Cullinan, az alsó pillatő külső részébe a kékesszürke Undertaker és az Avon mark Tropic Teal metálos ceruzája ment.
A mozgó részre a Nabla aranysárg Creation Crown színét tapogattam fel, de túl bronzosnak ítéltem, ezért felnyomogattam rá egy kis zöldessárga Colourpop Telepathy monót.
Jeffree Star Rose Matter mini folyékony rúzs

Parfüm: Gucci Bloom Aqua di Fiori

A párom kuncogva nézte a szememet tegnap délután, azt mondta, extrém ez a sárga. Azt feleltem, hogy az élet túl rövid, hogy csak barnát viseljek…

2 Likes

Azta! :smiley: Ehhez én kismiska vagyok. :smiley:

Péntek este mi is megyünk Keszthelyre, koncertre. Ti nem akkor jöttök véletlenül? :blush:

Most a csütörtök van tervben, bár időjárás függő is.

Arcápolásra ezeket hoztam, plusz a fényvédők, egy halom tasakos minta, és pár fátyolmaszk.

IMG_20190702_092356

9 Likes

Aztaaa :heart_eyes: az egész bőrápolási kollekcióm nincs ennyi! Utazni meg 3 db picikét viszek (szemre, arcra krém és egy toner) + fényvédő 2 db.

7 Likes

Ma reggel ismét megbizonyosodtam róla, hogy én egyelőre csak a Nabla Soul Bloominggal tudok igazán szép szemsminket készíteni, ugyanis a tegnapi Zoeva-s kudarcomat kárpótolta a ma reggeli Nabla. Valószínűleg ezt az egy palettát fogom mégiscsak elvinni a nyaralásra is.
Pedig nem szerettem bele egyik Nabla palettába se, nem azért rendeltem meg ezt se és a Dreamy-t se, hanem azért, mert mindenki dicsérte őket. Próbálkoztam a mai eredmény lefényképezésével is, de én telefonnal egyszerűen képtelen vagyok rá. Egyáltalán nem jönnek át a színek, fényképezőgépre meg nem volt idő ma reggel (se).

Mai szemsmink:
Ingrid Cosmetics Szemhéjbázis.
Trend It Up N°1 Szemhéjpúder (gyöngyházfényű csontszín) az egész szemhéjra.
Nabla Soul Blooming/Chamomile (bézses vajszín) a mozgó szemhéjra.
Nabla Soul Blooming/Flowery (kékeslila, ez most nálam a paletta elsőszámú kedvence) a külső V-be és a mélyítővonalba elsatírozva, valamint a mélyítővonalam fölé húztam egy újabb mélyítővonalat, és ugyanezt a színt gyengéden, kívülről befelé haladva elsatíroztam.
Nabla Soul Blooming/Bolero (téglásvöröses-rózsaszínes, nagyon szép, de nagyon pigmentált, vigyáznom kell vele, hogy hova és mennyit rakok belőle) ugyancsak a külső V-be és a mélyítővonalba elsatírozva. (Gyönyörű kombót alkot a kékeslila Floweryvel.)
Nabla Soul Blooming/Philosophy (metálfényű fehéres, enyhe kékeslila beütéssel) szemhéjpúder a belső szemzugba és a szemöldökcsontra.
Nabla Soul Blooming sötétbarnája és Essence LongLasting sötétkék szemceruza az alsó szempillatövekbe.
FARMASI Extralast géles fekete szemceruza a felső szempillasor fölé, tusvonal gyanánt.
Trend It UP Inner Eye Pen Nude a vízvonalra.
Trend It Up Maxi Volume Eyettention fekete szempillaspirál csak az alsó szempillasorra, mivel felül tartós műszempillám van.

4 Likes

Az igen :slight_smile: Egy komplett gyógyszertár :sweat_smile: A Bioderma Hydrabio-t én is vittem, de azon felül csak egyfajta fényvédőt, micellás vizet és arckrémet. Mást arcra nem is kentem nyaralás alatt este és reggel, sminket leszámítva.
Ja a szőlő spray-t vittem :slight_smile: De végül nem használtam.

4 Likes

Utazáskor én is így vagyok ezzel. Nem szeretek olyan dolgokat magammal vinni amiket aztán nem használok. Itthon viszont van miből válogatni.

4 Likes

Azta, nekem összesen nincs ennyi kencém :smiley:

1 Likes

A bőröd bírja ezt? Nem bántásból kérdezem, csak nincs teljesen megzavarodva, hogy ennyi minden kerül rá? Vagy, hogy egyszer ez, egyszer az - van idejük hatni?

4 Likes

Ez nálunk is így van. :slight_smile:

Azta! Nekem összesen sincs ennyi arcápolási cuccom. Bevallom hősiesen ebben a kánikulában nem is nagyon kenek magamra semmit. Reggel micellás víz, lebölítem, majd fényvédő. Semmi szérum, hidratáló, mert most túl soknak érzem a zsíros bőrömre. Este is csak sminklemosás, és egy könnyű esszencia.

4 Likes

Mai smink:
Annabelle Minerals fedő alapozó (sajnos majdnem teljesen el is fogyott a teszterem)
Annabelle Minerals korrektor
Catrice szemöldökceruza
Hourglass bronzosító
EL folyékony pumpás pirosító https://kremmania.hu/kremek/estee-lauder-pure-color-cheek-rush
Becca Opal highlighter (imádom)
Rdel Young szemhéjalap
Ma megint csak egy végtelenül egyszerű, sietős szemsminkre volt időm. Teljes mozgó részre Inglot rosegold árnyalatú 31-es mono szemhéjpúder, erre ujjal feltapogattam egy kis Mac Expensive Pink szintén rosegoldos színt, a széleket pedig elsatíroztam a Nyx Taupe nevű pirosítójával (ez volt kéznél)
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Clinique Chubby Stick 06 Roomiest Rose

Parfüm ma nem kellett, mert a kisfiam a mini fújós parfümjeimből főzött sóskát, és mire észrevettem, összetörte a Carolina Herrera Good Girl mini edp-met. Mire feltakarítottam a szilánkokat az egész fürdőszoba és a kezem is ebben az illatban pompázott. Hiába mostam azóta rengetegszer kezet, most is érzem magamon.

3 Likes

Nem egyszerre kenem fel az egészet. :smiley:

Plusz mást használok reggel, és mást este. Ezenkívül, mivel az idő nagy részét strandon fogjuk tölteni (ma is ott voltunk), úgy érzem, kelleni fog az extra hidratálás. A legtöbb cucc valamilyen hidratáló.

2 Likes

Catrice Dr. Blur primer
Szokásos fedőkutyulék, csak a True Match highlighter helyett a Glow Mon Amourt használtam
Nars korrektor
A’pieu púder
Juvia pirosítópaletta fényes rosegold színe és a barna kontúrnak
ABH Aurora Glow Kit csillámos barackos színe
ABH és Catrice szemöldök
UD Primer Potion
JSC Jawbreaker paletta: nos, ezzel nemigen lehet finomkodni:D. Egy világos matt szín el alapoztam, a rózsaszín Bubblegum szélesen a mélyítőbe, a királykék Soaked a külső v-be ment es az alsó pillatő külső részébe. A fényes világosrózsaszín árnyalat a mozgó részre, az ezüstös arany Jawbreaker a belső szemzugba.
Nem igazán tetszett ez a sötétkék-halványrózsaszín kombó, de ez nem a paletta hibája. Annyi lehetőség van benne, hogy jaj.:smiley:
Trend It Up rúzs, élénk ciklámen (régebbi darab)

Gucci Bloom Acqua di Fiori

2 Likes