Nyaralásra nem szoktam nagyágyúkat vinni, már többször meséltem, hogy a párom türelmetlen. Szemöldökceruza, korrektor, vmi gyengéd rúzs, natúr szemceruza, az alapkészlet jön velem. De akkor nincs is igényem komplett sminkre, mi mászkálosak vagyunk, szóval a ruháim is inkább kényelmesek, inkább hétköznap vagyok nagyon csajos. A bőrápolásban már nem vagyok ilyen visszafogott, ott a dm velem szemben is alulmaradna.
Alien paletta a zsibin!
https://kremmania.hu/elado/vikimi-jeffree-star-cosmetics-alien-palette
Húúú, én egy időben meg mindig azt mondtam, hogy ha csak egyvalamit vihetnék egy lakatlan szigetre, akkor biztosan csak a szemöldökcsipeszemet vinném.
Állandóan a szemöldököm kósza szálait igazgattam.
Tetszenek nagyon a színei, de azok a belenyomott csillagok nem. Nem tehetek róla.
Na én ma a lakkjaimat rendezgettem Szigorúan a kislányom segítségével.
Sikerült színek/finisek szerint.
Nagyon édes , ügyesek voltatok
Köszönöm Imádja a sok színes üvegcsét rámolni
Nem lehet elég korán kezdeni!
Így van, szorgosan tanítgatom ám
Ab ovo, ízig-vérig. Csak így érdemes!
Igen igen
Hány napra mentek?
Pont most gyönyörködtem benne. Egyszer ő is az enyém lesz
7 éjszaka, de a kocsi elbírja. Repülőre csak egyet vinnék.
Nem félek, mert a tavalyi Maybelline akcióban sikerült lecsapni egy kisbőröndre, és azzal ideálisan szállítható.
Amúgy most néztem, hogy nem is 7 paletta van nálam, hanem 11 (de ki számolja ). Mert itt van még a Certifeye, az UD petite heat, a Natasha Denona Mini Sunset és legújabb kedvencem, az Essence Berry on is.
Rúzsból 20 darab van nálam, az külön tatyóban érkezett.
Ez a doboz: egy Burgundi bar palettát vettem hozzá, de nem igazán szerettem (pedig nagyon vágytam rá), az egyik szín magától ki is esett, akkor neki adtam a keresztlányomnak. Viszont a bőröndke nagyon szuper.
Milyen A paletta? Mesélj!!!
Jöhettek hozzám is.
Amúgy imádom, ahogy csörömpölnek a lakkok üvegei.
Megéri rá várni!
Leborulok a felszereltséged előtt! Imádom mások cuccait nézegetni, köszi a képeket. Használsz is ennyi mindent a nyaralás alatt? A család nem ugrál körülötted, hogy mikorleszelmárkész?
Jaj, még csak egy futó pillantást vethettem rá, nem volt időm gyönyörködni benne.
Nem, pl. Londonban mindig fél órával korábban keltem, mint a többiek, hogy legyen időm a sminkre. Most egyébként reggelente nem fogok sminkelni, mert úgyis megyünk reggeli után a strandra, majd a vacsorához tervezem, és ha átmenegyünk Keszthelyre.
Csak azért hoztam ennyit, hogy legyen miből válogatni, meg hát elfért.