Mit használtál ma?

Nyaralásra nem szoktam nagyágyúkat vinni, már többször meséltem, hogy a párom türelmetlen. Szemöldökceruza, korrektor, vmi gyengéd rúzs, natúr szemceruza, az alapkészlet jön velem. De akkor nincs is igényem komplett sminkre, mi mászkálosak vagyunk, szóval a ruháim is inkább kényelmesek, inkább hétköznap vagyok nagyon csajos. A bőrápolásban már nem vagyok ilyen visszafogott, ott a dm velem szemben is alulmaradna.:smiley:

3 Likes

Alien paletta a zsibin!
https://kremmania.hu/elado/vikimi-jeffree-star-cosmetics-alien-palette

2 Likes

Húúú, én egy időben meg mindig azt mondtam, hogy ha csak egyvalamit vihetnék egy lakatlan szigetre, akkor biztosan csak a szemöldökcsipeszemet vinném. :smiley:
Állandóan a szemöldököm kósza szálait igazgattam. :blush:

2 Likes

Tetszenek nagyon a színei, de azok a belenyomott csillagok nem. Nem tehetek róla. :roll_eyes:

Na én ma a lakkjaimat rendezgettem :slight_smile: Szigorúan a kislányom segítségével.
IMG_20190701_095516

7 Likes

Sikerült színek/finisek szerint. IMG_20190701_102101

9 Likes

Nagyon édes :heart_eyes:, ügyesek voltatok :smiley:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Imádja a sok színes üvegcsét rámolni :grin:

3 Likes

Nem lehet elég korán kezdeni! :smiley:

3 Likes

Így van, szorgosan tanítgatom ám :smile::smile:

2 Likes

Ab ovo, ízig-vérig. Csak így érdemes! :star_struck:

cserebog%C3%A1r

9 Likes

Igen igen :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Hány napra mentek? :sweat_smile:

1 Likes

Pont most gyönyörködtem benne. Egyszer ő is az enyém lesz :smiling_face_with_three_hearts:

7 éjszaka, de a kocsi elbírja. Repülőre csak egyet vinnék. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nem félek, mert a tavalyi Maybelline akcióban sikerült lecsapni egy kisbőröndre, és azzal ideálisan szállítható.
Amúgy most néztem, hogy nem is 7 paletta van nálam, hanem 11 (de ki számolja :joy:). Mert itt van még a Certifeye, az UD petite heat, a Natasha Denona Mini Sunset és legújabb kedvencem, az Essence Berry on is. :blush:
Rúzsból 20 darab van nálam, az külön tatyóban érkezett.

Ez a doboz: egy Burgundi bar palettát vettem hozzá, de nem igazán szerettem (pedig nagyon vágytam rá), az egyik szín magától ki is esett, akkor neki adtam a keresztlányomnak. Viszont a bőröndke nagyon szuper. :smiley:
IMG_20190701_215637

IMG_20190701_215958

IMG_20190701_221045

Milyen A paletta? Mesélj!!!

8 Likes

Jöhettek hozzám is.:smiley:
Amúgy imádom, ahogy csörömpölnek a lakkok üvegei.

2 Likes

Megéri rá várni!

1 Likes

Leborulok a felszereltséged előtt! Imádom mások cuccait nézegetni, köszi a képeket. Használsz is ennyi mindent a nyaralás alatt? A család nem ugrál körülötted, hogy mikorleszelmárkész?
Jaj, még csak egy futó pillantást vethettem rá, nem volt időm gyönyörködni benne.:frowning:

3 Likes

Nem, pl. Londonban mindig fél órával korábban keltem, mint a többiek, hogy legyen időm a sminkre. Most egyébként reggelente nem fogok sminkelni, mert úgyis megyünk reggeli után a strandra, majd a vacsorához tervezem, és ha átmenegyünk Keszthelyre.
Csak azért hoztam ennyit, hogy legyen miből válogatni, meg hát elfért. :joy:

3 Likes