Mit használtál ma?

Nekem a Juvia’s Place Tribe palettájával sikerült múltkor olyan undorító sminket csinálnom, hogy majdnem elájultam :joy: Narancs és mocsár zöld kombó lett a végeredmény. Úgy megharagudtam, hogy el is adtam azt a palettát. Egyszerűen nem tudtam vele szépet alkotni.

2 Likes

Mai smink:
Annabelle Minerals ásványi fedő alapozó
Hourglass bronzosító
Hourglass pirosító
Mac Hyper Real Glow paletta középső színe
Trend it up szemöldökpúder
Rdel Young szemhéjalap
Mac Shale padlizsános lila a teljes mozgó szemhéjra, Mac Quarry matt lilás satírozószín a mélyítőbe és a szélek elsatírozására, Shroom szaténfényű krémszín a belső szemzugba és a szemöldök alá.
Essence Liquid Ink tus
Trend it up szempillaprimer
L’oreal Unlimited spirál
KAP rúzs- Julia árnyalat (lilás)

EL Modern Muse Chic Edp

2 Likes

Minden este úgy fekszek le, hogy másnap reggel nem fogok vacakolni 20 percet csak a szemhéjam festegetésével. Főleg ebben a melegben felesleges, mert úgy se látja senki a nagy napsütésben. Aztán reggelre mindig csak újra, meg újra belém bújik a kisördög. Nem tudom, mikor csitulok már el. Jövő héten megyünk nyaralni, nem akarok ott is 3 palettával zsonglőrködni reggelente.:flushed:

1 Likes

Én is így vagyok vele. Véteknek érzem, ha nem használom ezt a rengeteg palettát. Már előző este kigondolom, hogy mit veszek elő. Annyira szeretek délelőttönként pepecselni ilyesmivel. Persze mindig sietnem kell mert a kisfiam olyankor már tűkön ül és indulna a játszótérre :smiley:

2 Likes

Nekünk meg már csak a kutya van ugye, gyerek sincs, de inkább felkelek minden reggel korábban. Tiszta hülye vagyok! :grinning:

1 Likes

Én nem is vittem magammal sminket, egy szempillaspirál és két rúzs került a neszeszerbe csak. Az egyik rúzst egyszer használtam és ennyi volt a sminkelés egy hétig.

3 Likes

Na erre én azért nem leszek képes, de azt kellene csinálnom, hogy nem viszek szemhéjpalettát egyet se, csak 1-2 db mono szemhéjpúdert. Akkor nem lenne mivel játszadoznom reggelente. :smile:

2 Likes

Én mindig komplett sminkes táskával megyek nyaralni is. Nem tudnám megtenni, hogy egy hétig nem sminkelek. Nagyon hiányozna.

4 Likes

Nálam is mindig nálam van a sminkes neszesszerem.
Munkahelyre csak annyit, hogy utána tudjak igazítani, nyaralásra pedig két komplett sminkkészletet szoktam vinni. Egy nappalit és egy alakalmit/estit.

3 Likes

Higgyétek el hiányzott a sminkelés, de tudom, hogy semmi értelme nem lett volna sminkelni. Nagyon meleg volt és napszemüveg volt rajtam mindig. A fényvédő miatt alapozót nem is tudtam volna magamra kenni. Mielott elindultunk elköszöntem a sminkjemtől, mikor visszatértünk megint köszöntem nekik :smiley: Mondjátok, hogy nem vagyok bolond :smiley:

8 Likes

Akkor mondom: Nem vagy bolond! :smiley:

1 Likes

Köszönöm :smiley:

1 Likes

Én most Zalakarosra 7 palettát viszek. :smiley: A 4 Nablát, 2 Colourpopot, és a Too Faced Tickled Peach palettát. :joy:

A fényvédő készletet pedig a DM is megirigyelhetné. :slightly_smiling_face:

6 Likes

Ne is írjátok, hogy csak 1 nesszeszer a táskában , a párom mindig nevet mikor fel emeli az enyémet, nagyon nehèz. Mindent beledobálok, púder, pirosító ,15 rúzs, 2 highlighter , bronzosító, 6 toll, határidőnaptár, ajakápoló,parfümminták, mini hajlakk, ecsetek, mintha valamilyen hirtelen esetre sminkelni kellene magam . Természetesen nem kell, mivel kocsival 15 percre van a munkahelyem… de egyszerűen szeretem, ha van állandóan valami smink nálam.
+Papírzsepi, nedvestörlő, kézfertőtlenítő. Elvileg csak teló, pénztárca, napszemüveg, kocsikulcs, munkahelyi kulcs ,amikre szükségem lenne :smiley: Nyáron amikor Magyarországon vagyunk, bepalokol egy kisebb sminkes bőröndöt, a vége pedig az, hogy ásványi alapozó, rúzs és kész :smiley:

7 Likes

Most jöttünk haza Balcsis hosszú hétvégéről. Egy kisebb utazótáska csak az én piperéimmel volt tele. A család már megszokta. Tudja a 9 éves fiam is, hogy anya sporttáskája az utastérben utazik, mert ott jó hűvös van :slight_smile:
A 3 napra 12 rúzst vittem, mert nem tudtam mihez lesz hangulatom. Mondjuk minden más sminkcuccból csak egyet, parfümöt most csak kettőt. (Dior - Hypnotic poison és Guerlain -Shalimar, rajtam ezek a nagyvadak nyáron az igaziak, télen megfojtanak).
De amikor egy hétre megyünk, viszek vagy 4 palettát, 6 parfümöt, és kb. 20 rúzst :grin::grin:

5 Likes

Én, a hétalvó (hétvégén képes vagyok 10 órát aludni) aludhatnék 20 perccel tovább, de képes vagyok 5:40-kor kikanalazni magam az ágyból, hogy indulás előtt legyen időm kifestőzni. Szerinted mennyire vagyok megszállott?:smiley:

3 Likes

Nem vagy bolond! Totál zen tevékenység a sminkcuccokat pakolgatni-nézegetni “takarítás” címén és önálló entitásként kezelni őket.

3 Likes

Nem félsz, hogy összetörnek?
Megjött a Jawbreaker, postás hozta, MPL bácsi, aki a skinsmartos rendeléseket is szokta. Megijedtem, mert meg volt nyomódva a doboz, de semmi baja. Tettek rá vmi doksit, gondolom, szomorúan megállapították, hogy nem tudják megvámolni.:stuck_out_tongue:

2 Likes

Olyan jó ezeket olvasni. Köszönöm :slight_smile:

3 Likes

Egyszer többen megállapítottuk, hogy imádjuk a pepecselős, kézműves hobbikat. Nekem a lakkozás is ilyen volt egy időben, képes voltam 1,5 órát ülni a körmeim felett, ha olyan kedvem volt. Szeretek apró részletekkel szöszölni.
Az a lényeg, hogy örömünk telik benne.

4 Likes