Nekem a Juvia’s Place Tribe palettájával sikerült múltkor olyan undorító sminket csinálnom, hogy majdnem elájultam Narancs és mocsár zöld kombó lett a végeredmény. Úgy megharagudtam, hogy el is adtam azt a palettát. Egyszerűen nem tudtam vele szépet alkotni.
Mai smink:
Annabelle Minerals ásványi fedő alapozó
Hourglass bronzosító
Hourglass pirosító
Mac Hyper Real Glow paletta középső színe
Trend it up szemöldökpúder
Rdel Young szemhéjalap
Mac Shale padlizsános lila a teljes mozgó szemhéjra, Mac Quarry matt lilás satírozószín a mélyítőbe és a szélek elsatírozására, Shroom szaténfényű krémszín a belső szemzugba és a szemöldök alá.
Essence Liquid Ink tus
Trend it up szempillaprimer
L’oreal Unlimited spirál
KAP rúzs- Julia árnyalat (lilás)
EL Modern Muse Chic Edp
Minden este úgy fekszek le, hogy másnap reggel nem fogok vacakolni 20 percet csak a szemhéjam festegetésével. Főleg ebben a melegben felesleges, mert úgy se látja senki a nagy napsütésben. Aztán reggelre mindig csak újra, meg újra belém bújik a kisördög. Nem tudom, mikor csitulok már el. Jövő héten megyünk nyaralni, nem akarok ott is 3 palettával zsonglőrködni reggelente.
Én is így vagyok vele. Véteknek érzem, ha nem használom ezt a rengeteg palettát. Már előző este kigondolom, hogy mit veszek elő. Annyira szeretek délelőttönként pepecselni ilyesmivel. Persze mindig sietnem kell mert a kisfiam olyankor már tűkön ül és indulna a játszótérre
Nekünk meg már csak a kutya van ugye, gyerek sincs, de inkább felkelek minden reggel korábban. Tiszta hülye vagyok!
Én nem is vittem magammal sminket, egy szempillaspirál és két rúzs került a neszeszerbe csak. Az egyik rúzst egyszer használtam és ennyi volt a sminkelés egy hétig.
Na erre én azért nem leszek képes, de azt kellene csinálnom, hogy nem viszek szemhéjpalettát egyet se, csak 1-2 db mono szemhéjpúdert. Akkor nem lenne mivel játszadoznom reggelente.
Én mindig komplett sminkes táskával megyek nyaralni is. Nem tudnám megtenni, hogy egy hétig nem sminkelek. Nagyon hiányozna.
Nálam is mindig nálam van a sminkes neszesszerem.
Munkahelyre csak annyit, hogy utána tudjak igazítani, nyaralásra pedig két komplett sminkkészletet szoktam vinni. Egy nappalit és egy alakalmit/estit.
Higgyétek el hiányzott a sminkelés, de tudom, hogy semmi értelme nem lett volna sminkelni. Nagyon meleg volt és napszemüveg volt rajtam mindig. A fényvédő miatt alapozót nem is tudtam volna magamra kenni. Mielott elindultunk elköszöntem a sminkjemtől, mikor visszatértünk megint köszöntem nekik Mondjátok, hogy nem vagyok bolond
Akkor mondom: Nem vagy bolond!
Köszönöm
Én most Zalakarosra 7 palettát viszek. A 4 Nablát, 2 Colourpopot, és a Too Faced Tickled Peach palettát.
A fényvédő készletet pedig a DM is megirigyelhetné.
Ne is írjátok, hogy csak 1 nesszeszer a táskában , a párom mindig nevet mikor fel emeli az enyémet, nagyon nehèz. Mindent beledobálok, púder, pirosító ,15 rúzs, 2 highlighter , bronzosító, 6 toll, határidőnaptár, ajakápoló,parfümminták, mini hajlakk, ecsetek, mintha valamilyen hirtelen esetre sminkelni kellene magam . Természetesen nem kell, mivel kocsival 15 percre van a munkahelyem… de egyszerűen szeretem, ha van állandóan valami smink nálam.
+Papírzsepi, nedvestörlő, kézfertőtlenítő. Elvileg csak teló, pénztárca, napszemüveg, kocsikulcs, munkahelyi kulcs ,amikre szükségem lenne Nyáron amikor Magyarországon vagyunk, bepalokol egy kisebb sminkes bőröndöt, a vége pedig az, hogy ásványi alapozó, rúzs és kész
Most jöttünk haza Balcsis hosszú hétvégéről. Egy kisebb utazótáska csak az én piperéimmel volt tele. A család már megszokta. Tudja a 9 éves fiam is, hogy anya sporttáskája az utastérben utazik, mert ott jó hűvös van
A 3 napra 12 rúzst vittem, mert nem tudtam mihez lesz hangulatom. Mondjuk minden más sminkcuccból csak egyet, parfümöt most csak kettőt. (Dior - Hypnotic poison és Guerlain -Shalimar, rajtam ezek a nagyvadak nyáron az igaziak, télen megfojtanak).
De amikor egy hétre megyünk, viszek vagy 4 palettát, 6 parfümöt, és kb. 20 rúzst
Én, a hétalvó (hétvégén képes vagyok 10 órát aludni) aludhatnék 20 perccel tovább, de képes vagyok 5:40-kor kikanalazni magam az ágyból, hogy indulás előtt legyen időm kifestőzni. Szerinted mennyire vagyok megszállott?
Nem vagy bolond! Totál zen tevékenység a sminkcuccokat pakolgatni-nézegetni “takarítás” címén és önálló entitásként kezelni őket.
Nem félsz, hogy összetörnek?
Megjött a Jawbreaker, postás hozta, MPL bácsi, aki a skinsmartos rendeléseket is szokta. Megijedtem, mert meg volt nyomódva a doboz, de semmi baja. Tettek rá vmi doksit, gondolom, szomorúan megállapították, hogy nem tudják megvámolni.
Olyan jó ezeket olvasni. Köszönöm
Egyszer többen megállapítottuk, hogy imádjuk a pepecselős, kézműves hobbikat. Nekem a lakkozás is ilyen volt egy időben, képes voltam 1,5 órát ülni a körmeim felett, ha olyan kedvem volt. Szeretek apró részletekkel szöszölni.
Az a lényeg, hogy örömünk telik benne.