Szemek:
Ingrid Cosmetics Szemhéjbázis.
Trend It Up N°1 Szemhéjpúder (kissé gyöngyházfény finisű bőrszín): az egész szemhéjra.
Zoeva Offline/No Connection (monokróm zöldeskék): a mozgó szemhéjra, csak diszkréten.
Zoeva Offline/Interpersonal (monokróm bordóslila): kevéske a külső V-be és a mélyítővonalban eldolgozva.
Zoeva Offline/ON/OFF (monokróm barnás aranysárga): a mélyítővonalam fölé húztam egy újabb mélyítővonalat, majd ezt gyengéden, kívülről befelé haladva elsatíroztam.
Trend It Up Highlighter paletta legvilágosabb highlightere: a belső szemzugba és a szemöldökcsontra.
Nabla Soul Blooming sötétbarnája: az alsó szempillatövekbe.
Nem vagyok megelégedve a mai eredménnyel. A bordóslila monokróm meg se látszik, hanem beleolvadva a monokróm barnás aranysárgába csak sötétített rajta, illetve 4 óra elteltével a zöldeskék monokróm, ami igencsak jól mutatott, teljesen eltűnt rólam. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy ezt a kombót már másodjára kentem fel, mert elsőre megfranciáztam a végleges változatot: a mozgó szemhéjra került a barnás aranysárga, föléje pedig a zöldeskék és hát… szerintem ocsmányul nézett ki.
FARMASI Extralast géles fekete szemceruza a felső szempillasor fölé, tusvonal gyanánt.
Trend It UP Inner Eye Pen Nude a vízvonalra.
Essence LongLasting sötétkék szemceruza az alsó szempillatövekbe.
Trend It Up Maxi Volume Eyettention fekete szempillaspirál csak az alsó szempillasorra, mivel felül tartós műszempillám van.
Arc, ajak:
Maybelline Affinitone púder (Rose Beige árnyalat) vékonyan az egész arcra (ma is meleg lesz, nem tudok elviselni többet az arcomon).
Astor Skin Match Pirosító + Annabelle Minerals pirosító, Rose árnyalat kombója, Avon pirosítóecsettel.
Rimmel Professional barna Szemöldökceruzával korrigáltam a kopásokat a szemöldökömön, majd a Catrice Brow Colorist Semi-Permanent Szemöldök Formázóval (https://kremmania.hu/kremek/catrice-brow-colorist-semi-permanent-szemoldok-formazo 1) átfésültem.
Lovely K-Lips folyékony rúzs+ajakceruza Pink Poison árnyalat, ami rajtam narancssárgás finishűre szárad.