Mit használtál ma?

Mai smink:
Bourjois AirMat alapozó
RCMA púder
Hourglass bronzosító (project pan folyik újra :blush:)
Max Factor pirosító Gorgeous Berries
Laura Geller Gilded Honey highlighter
Maybelline szemöldökceruza (ma kivégeztem)
Rdel Young szemhéjalap
BH Cosmetics Zodiac Love Signs paletta: matt narancs Virgo halványan elsatírozva a mélyítő fölé, mélyítőbe, külső és belső szemzugba, alsó pillatőbe pedig a szintén matt bordós barnás Gemini
Colourpop SSS Superfly nevű csodás irizáló kékje a mozgó rész közepére, erre tapogattam fel a Zodiac palettából a fényes világosabb kék Capricorn színt. Belső szemzugba a Zodiac paletta highlighteréből tettem egy minimális mennyiséget.
Essence Liquid Ink szemhéjtus
két szempillaspirált is használtam: Maybelline Snapscara és Max Factor 2000 Calorie
Mac Pure Zen rúzs

Lancome La vie est belle parfüm (kis fújós minta)

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

7 Likes

Nem gonosz, teljesen igazad van :slight_smile:
Tegnap a metróablakban vizslatva a kialvatlan ábrázatomat meg kellett állapítanom hogy sikerült telibe túltolni a burgundivörös rúzst ezen a búbánatos péntek reggelen, és azon gondolkodtam mit szólnak az emberek így reggel hétkor ehhez

de aztán rájöttem hogy a velem egy kocsiban utazók kb. fele a fogmosást, a dezodort/zuhanyt és a ruhacserét is mellőzte, legalábbis a szagok alapján mindenképp, úgyhogy hadd ne érezzem magam rosszul amiért felkeltem és próbáltam jobban kinézni mint ahogy éreztem magam…

5 Likes

:smiley:

Nekem is eszembe jutott már, hogy itt a nyár és vele együtt a szagos bkk… :unamused:

1 Likes

Én mindig örülök, ha látok egy-egy szépen kisminkelt arcot, biztos a te burgundi rúzsod is feldobta valakinek a reggelét.:slight_smile: Mellesleg, aki nem képes ebben a kánikulában lezuhanyozni, egy szót se szólhat.
A búbánatos péntek reggelekre meg főleg kell a bátorságot adó piros rúzs.:slight_smile:

4 Likes

Nem hiszem, hogy szégyenkezni kellene az igényesség miatt. Légy büszke inkább.

Mai smink
Yamuna ásványi poralapozó
Annabelle Minerals Dark korrektor a bőrhibákra, Medium a szem alá
Maybelline szemöldökceruza
Hourglass bronzosító
Hourglass pirosító-Radiant Magenta
Laura Geller Gilded Honey highlighter
Milani szemhéjprimer
BH Cosmetics Zodiac Love Signs paletta: Leo matt narancs a mélyítőbe és kicsit fölé, Gemini matt bordós barna a mélyítőbe, Taurus fényes bordó a mozgó rész külső felére, többi részre fényes Virgo, amiről mindig a sárgabarack színe jut eszembe. Alsó részre szintén Taurus, ezt megsötétítettem egy matt barnával (Sagittarius) Belső szemzugba a paletta highlighterét használtam.
Tusvonal barna Rimmel Scandaleyes szemceruzával
Trend it up szempillaprimer
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Alverde sminkfixáló spray
Trend it up Wonder Glaze csillámos szájfény

Thierry Mugler Alien Edt

2 Likes

Nagyon szép!!! :hugs:

1 Likes

Köszönöm :heart:

1 Likes

Sziasztok!
Én jelenleg nyári minimál rutint tartok. :slight_smile:
Reggel csak vízzel átmosom az arcom, utána:
Purito Centella Green Level Calming Toner
Geek & Gorgeous 101 aPad
Purito Snail Clearing BB Krém
Trend It Up Expert Blotting Powder
Maybelline The Nudes Paletta
Maybelline Lash Sensational szempillaspirál ( nem mindennap)

3 Likes

Nyárra tökéletes a minimum rutin. Az én bőröm sem kíván többet. :slight_smile: Alapból csak vizes arcmosás + fényvédő a rutinom, nagy ritkán kerül valamilyen szérum is (C-vitaminos vagy hialuransavas, esetleg a TO Caffeine Solution).

Elképesztő, hogy elég sokatoknak a reggeli csak vizes arcmosás :open_mouth:! Nekem, lassan 44 évesen is, olyan olajos a bőröm reggel, hogy nagy adag sült krumplit lehetne sütni vele :joy: Muszáj habzó lemosót használnom ilyenkor is. Télen krémes, hidratálót, nyáron kicsit “erősebb” is jöhet. Ezután kenhetem csak a többi arcápolót.

4 Likes

Ezen én is ledőbbentem. 26 vagyok, de nekem is nagyon olajos a bőröm.

1 Likes

Én reggel csak micellás vízzel törlöm át, azt leöblítem vízzel és már nem is olajos.

2 Likes

Én az Avéne habzó lemosóját használtam reggel (végre elfogyott) vagy Foreo play plus+valamelyik géles/krémes lemosóm. Sminklemosásra alkalmatlan az Avéne, de reggel levitte a felesleges olajat a T-vonalamról, télen néha én is csak vízzel mostam arcot reggel.

1 Likes

Soha nem volt elég nekem sem a víz. Reggel már csak micellással törlöm át, este krémes lemosó, de fiatalabb koromban nekem is habzó lemosó volt reggel és este is a rutin.

2 Likes

Elvileg a reggeli arcmosás megsérti a bőr védőrétegét, amit éjszaka szépen “kialakított magának”. Deciem-es csoportban olvastam erről és egy ideje én is csak langyos vizet használok reggelente, és így mintha kevesebb zsírt termelne a nap folyamán a bőröm.

2 Likes

Én is így csinálom. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Bár megtehetném én is ezt. A sima víz az én bőrömnek nagyon kevés. Az esti arctisztítás valóban intenzívebb nálam is.

1 Likes

Naggyon csini!!! :star_struck:

Szemek:
Ingrid Cosmetics Szemhéjbázis.
Trend It Up N°1 Szemhéjpúder (kissé gyöngyházfény finisű bőrszín): az egész szemhéjra.
Zoeva Offline/No Connection (monokróm zöldeskék): a mozgó szemhéjra, csak diszkréten.
Zoeva Offline/Interpersonal (monokróm bordóslila): kevéske a külső V-be és a mélyítővonalban eldolgozva.
Zoeva Offline/ON/OFF (monokróm barnás aranysárga): a mélyítővonalam fölé húztam egy újabb mélyítővonalat, majd ezt gyengéden, kívülről befelé haladva elsatíroztam.
Trend It Up Highlighter paletta legvilágosabb highlightere: a belső szemzugba és a szemöldökcsontra.
Nabla Soul Blooming sötétbarnája: az alsó szempillatövekbe.
Nem vagyok megelégedve a mai eredménnyel. A bordóslila monokróm meg se látszik, hanem beleolvadva a monokróm barnás aranysárgába csak sötétített rajta, illetve 4 óra elteltével a zöldeskék monokróm, ami igencsak jól mutatott, teljesen eltűnt rólam. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy ezt a kombót már másodjára kentem fel, mert elsőre megfranciáztam a végleges változatot: a mozgó szemhéjra került a barnás aranysárga, föléje pedig a zöldeskék és hát… szerintem ocsmányul nézett ki. :face_vomiting:

FARMASI Extralast géles fekete szemceruza a felső szempillasor fölé, tusvonal gyanánt.
Trend It UP Inner Eye Pen Nude a vízvonalra.
Essence LongLasting sötétkék szemceruza az alsó szempillatövekbe.
Trend It Up Maxi Volume Eyettention fekete szempillaspirál csak az alsó szempillasorra, mivel felül tartós műszempillám van.

Arc, ajak:
Maybelline Affinitone púder (Rose Beige árnyalat) vékonyan az egész arcra (ma is meleg lesz, nem tudok elviselni többet az arcomon).
Astor Skin Match Pirosító + Annabelle Minerals pirosító, Rose árnyalat :star_struck: kombója, Avon pirosítóecsettel.
Rimmel Professional barna Szemöldökceruzával korrigáltam a kopásokat a szemöldökömön, majd a Catrice Brow Colorist Semi-Permanent Szemöldök Formázóval (https://kremmania.hu/kremek/catrice-brow-colorist-semi-permanent-szemoldok-formazo 1) átfésültem.
Lovely K-Lips folyékony rúzs+ajakceruza Pink Poison árnyalat, ami rajtam narancssárgás finishűre szárad.