Nagyon szuper ez a tusvonal, a színe is, és a “precízsége” is nagyon tetszik
Köszönöm szépen
Ma nálam is kékes-zöldes tusvonal volt alul-felül.
TO primer
Purito BB-Lioele CC-L’Oreal True Match Icy Glow highlighter összepacsmagolva
Nars korrektor
Becca hydra-mist setting púder
Juvia’s Place The Saharan II pirosítópaletta barna színe kontúrnak, a világosrózsaszín rendeltetésszerűen alkalmazva
Catrice Glow Patrol highlighter Icon
ABH pomádé és Catrice mikroceruza szemöldök
wet n wild szemhéjalap
Zoeva Naturally Yours matt bőrszín
UD Born to Run paletta: matt drapp szín, korallos rózsaszín a mélyítőbe, a narancssárga és a sötétbarna a külső v-be. A fényes bronzos színeket feltapogattam a mozgó részre, a Juvia’s Place The Tribe narancsszínével és ezüstös-zöldes duokrómjával megtámogatva, utóbbi ment a belső szemzugba is.
A sápadt fényes kékeszöld szín az UD palettából az alsó pillasorra, külső részre a sötét fenyőzöld és az Avon Mark Tropic Teal metálos szemceruzája ment. Ezt a felső pillasorba is felvittem.
A széleket a korallos rózsaszínnel satíroztam el.
Lovely Vampire Lashes
Colourpop Lux Lipstick No Waves vagy mianeve szín (korallos)
Parfüm: Montale Aoud Roses Petals minta
Nekem a színes tusvonal egyenlő a nyárral
Mai smink:
alapozó helyett a KAP korrektorát használtam. Nagyon jó a fedése, viszont elég sűrű, nehéz az állaga, ebben a melegben nem épp a legideálisabb választás volt.
Mac Select Sheer Pressed powder
Hourglass bronzosító
Trend it up pirosító 055 (gyönyörű szaténfényű)
Mac Hyper Real Glow highlighterpaletta középső színe
Maybelline szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Essence Ho Ho Ho paletta matt bordós színe a mélyítőbe, alsó sor középső fényes bordója a mozgó rész külső felére, alsó pillatőbe.
Juvia’s Place Masquerade paletta fényes arany színe (Dahia) a mozgó rész közepére, fényes világos pezsgő (Giza) a belső részre.
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Deborah Milano rúzs
Zara Tuberose Edt
Mai smink
Azzal kezdem, hogy tegnap teszteltem a másik új fényvédőt is, és ma is azt, a Neostrata Mineral fluidot használtam. Ez talán még a Clinique-nél is jobban tetszik. Mikor felviszem még fényes, de aztán lemattul. Van egy pici színezése is, aminek köszönhetően nem lesz fehér tőle az arcom. Fedése semmi, nagyon enyhe az egész, tényleg csak amiatt van benne, hogy ne legyen fehér. Egy dolog nem tetszik benne, hogy elvileg illatmentes, gyakorlatilag szerintem inkább büdös, én valami kénes szagot érzek rajta. De szerencsére nem érzem sokáig.
Urban Decay Primer potion
Essence Berry on paletta most egy picit világosabbra vettem az összhatást.
Benefit Porefessional primer
Magister BB krém
Becca under eye brightening korrektor
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Kat Von D Lock-it setting púder
Too Faced Chocolate Soleil matte bronzer
e.l.f pirositó paletta két világos színét kevertem
Essence Berry on highlighter
Ez annyira megtetszett, hogy ma reggel berohantam a Müllerbe, és megvettem a másik színt is. Tetszik, hogy nagyon finoman együtt tud működni a matt pirositókkal.
Maybelline Snapscara spirál
Essence Berry on folyékony rúzs - 01 Berry nice
A rúzs talán picit erős, de szép.
Nagyon szép lett a szemed, és szerintem nagyon jó ez a rúzs! Én mindig úgy csinálom, ha a szemem nem valami rikító, hanem visszafogottabb, akkor a rúzst kicsit merészebbre veszem
Nagyon tetszik , es a rùzs is olyan jòl áll neked! Az ilyen erősebb szìneket tudni kell viselni , Ès a ruha olyan szèp nyári szìnek vannak.
Jól áll a rúzs és a vöröses árnyalatú haj. Korábban sötétbarna volt, úgy emlékszem.
Általában ilyen szokott lenni a hajam, mogyoró szín a festék neve, csak most frissen van festve, ilyenkor jobban látszik a kis vörös beütés. illetve reggel mostam meg, még nem volt teljesen száraz.
Szeretem ezt a színt, mert barna, de van benne egy kis plusz.
A bogyós rúzs jól jött ma a Média Marktban, nem kellett keresgetni az eladókat.
Mai smink:
Annabelle Minerals por alapozó
Annabelle Minerals por állagú korrektor
Hourglass bronzosító
Tarte pirosító Pop árnyalat https://kremmania.hu/kremek/tarte-amazonian-clay-12-hour-blush
Laura Geller Gilded Honey highlighter
Maybelline szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Nabla Poison Garden paletta: matt világosbarna Narrative átmeneti színként a mélyítő fölé satírozva, matt mályvás barnás Zen a mélyítőbe, mozgó rész külső felére és alsó pillatőbe az enyhén fényes sötétbarna Archetype, mozgó rész 3/4 részére pedig a gyönyörű fényes világos rózsaszín Rosita. Felső pillatőbe sötétbarna matt porral húztam tusvonalat (Adagio)
Ma babaklubos szolid sminket készítettem, mert még mindig nyomaszt, hogy mit szólnak mások
Maybelline Snapscara szempillaspirál
S-he rúzs 300-as színben (mályvás szájszín)
Zara Tuberose Edt (kifújtam belőle az utolsó szuszt is)
Nagyon jól állnak ezek a színek! Úgy tetszenek nyáron az ilyen színes ruhák! A rúzsod pedig csodásan áll!
Tetszik ez a porral húzott tusvonal, szépen kiemeli a szemed. Hogy készíted pontosan, mitől ilyen határozott a vonala?
Nagyon szép, nőies lett.
Néha van bennem egy kis félsz, hogy megszólnak a ruhám/hajam/sminkem miatt, de a gonosz énem azzal nyugtatja meg a félőset, hogy ők se néznek ki jobban.
(Jujdegonosz.)
Nagyon szép! Egyébként megértelek, ez nekem is gyakran dilemma.
Engem is az vigasztalt ma a rúzs kapcsán, hogy amint @macooka is írta a szemem most visszafogottabb volt.
Általában egy ferde ecsettel csinálom. Van egy Essence és egy Avon szemöldökecsetem, azokkal szoktam, mert a túl vékony ecsettel nem látszik semmi. Egyszerűen csak belemártom egy sötétebb matt púderbe és azzal húzom meg. Sokkal könnyebb így, mint folyékony tussal. És gyorsabb is.
Bevizezed az ecsetet?
Nem szoktam, de lehet hogy intenzitás szempontjából jó ötlet lenne.