Mit használtál ma?

Tényleg nagyon szép! Egy ilyenre majd lehet, hogy beruházok! :relaxed:

1 Likes

Van belőle barackos árnyalat is, bár azt én nem próbáltam, de biztosan szép az is.

1 Likes

Annabelle Minerals ásványi alapozó (matt/beige fair)
Revolution Matte Base Powder P3
Coastal Scents Hot Pots: Violetville a mélyítőbe és az alsó pillatőbe, Profound Plum a külső V-be, Melon a mozgó részre és az alsó pillatő belső felére, Peach Puff a szemöldökig, Makeup Obsessions Lightning Highlighter a belső szemzugba és a szemöldökcsontra
Sleek Face Form paletta - pirosító, highlighter és kontúrszín is
Etude House Drawing Eyebrow szemöldökceruza - Gray Brown
Essence szempilla- és szemöldökzselé - Clear
Bourjois Twist Up The Volume Ultra Black szempillaspirál
Revolution Pro Supreme Lipstick - Prevail
Mario Badescu Facial Spray with Aloe Cucumber And Green Tea

Parfüm: Avon Attitude Peace&Love (nem különösebben kedvelem, de nyári illat és most már elhasználnám)

Használat közben sikeresen leejtettem a földre az összes Hot Potot a Colourpop Ooh La La! palettámmal együtt. A Colourpop palettából az összes pan kirepült és nagyon féltem felfordítgatni őket, mondhatni a legrosszabbra készültem, de minden túlélte! Ráadásul szépen visszacuppant az összes, mert mágneses a paletta.

Íme a végeredmény alulról-középről-felülről (csak szemet nem tudok fotózni, mert förtelmes lesz):
%C3%A9n

17 Likes

Nagyon szép lett :slight_smile:

1 Likes

De szép!!! És Te is! :heart_eyes:

1 Likes

@anon46483502, @anon27689852, köszönöm szépen :heart_eyes:
Eddig amúgy a matt Annabelle jobban bejön, mint a coverage, kevesebbet is használtam, mint előzőleg, remélem így is marad :relaxed:

2 Likes

Nagyon szép lett! Olyan jól áll a rózsaszín! :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Ennek szívből örülök! Ha majd nem lesz ilyen meleg idő, lehet, hogy még szebben muzsikál! :blush:
Én már nagyon aggódok a választott szín miatt, hogy jó lesz-e. :roll_eyes:

Köszönöm, én is szeretem :relaxed: Párom utálja, ha sminkelek, de amikor rózsaszín van rajtam, akkor valahogy mindig megdicsér, hogy nagyon szép lettem :sweat_smile:

3 Likes

Én is aggódtam, mert mindenhol azt olvastam, hogy eggyel világosabbat érdemes választani. De azt kell mondjam, hogy nekem tökéletes lett a szín, úgy, hogy azt választottam, amit amúgyis választottam volna (na ezt jól megaszontam! :smiley: )

1 Likes

Nagyon szép vagy, és milyen kis hibátlan a bőröd!
A rúzsnak csodás ez az árnyalata.

2 Likes

Mai smink, este Diana Krall koncertre megyek a Müpába, úgyhogy igyekeztem valamennyire alkalmi sminket kreálni. A palettát, pirosítót, highlighter, és a Kat Von D púderemet (az nagyon jól szállítható) magammal hoztam, ahogy a setting sprayt is, indulás előtti sminkigazításhoz.

Elöljáróban annyi, hogy ma már ki is próbáltam a Clinique spf 50 fizikai fényvédőt, és egészen jónak tűnik, bár láthatatlannak azért nem nevezném. Mindenesetre sminkelni jól lehetett rá.

Urban Decay primer potion
Nabla Secret paletta: Giulietta a mélyítővonalba és fölé, Addiction a mélyítőbe, keverve a Poison Garden paletta Majorelle színével. A mozgó rész külső felébe a Fantasize szín került, a belső felébe pedig az I promise, amire utána ujjal tapogattam fel a Play Hardból. Az alsó pillasorba Ghibli és Addiction ment.
Smashbox pore minimizer primer
IT Cosmetics Bye-bye under eye korrektor, a bőrhibákra
IT Cosmetics oil-free CC krém
Becca under eye korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting púder szem alá
Hourglass Veil porpúder az arcra
Too Faced Chocolate Soleil matte bronzer
Hourglass Ambient blush - Luminous flush
Urban Decay GoT highlighter paletta - Drogon a belső szemzugba
Ofra highlighter - Pillow talk
Urban Decay de-slick setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Clinique Chubby stick - 06 woppin’ watermelon
Ezt este a Stila Patinára cserélem.

Armani: Si fújós minta

(egyforma a két szemem sminkje, csak a fény oldalról jött :smiley: )
CollageMaker_20190626_120143636

9 Likes

Húúú! Jó szórakozást! Biztos kitűnő lesz!

1 Likes

Nagyon szép vagy és illik hozzád ez a smink.:slight_smile:
Örülök, hogy a szemfestékek megúszták a balesetet.

2 Likes

@Amadea, @Kokapu, köszönöm szépen :blush:

Mai smink:
Yamuna ásványi poralapozó
Annabelle Minerals ásványi korrektor- Dark árnyalat, ami egyáltalán nem is sötét. Gyönyörű a fedése, pattanásra is kiváló és teljesen elfedi
Maybelline szemöldökceruza
Hourglass bronzosító
Chanel pirosító-Rose Initial
Mac Hyper Real Glow highlighter paletta legvilágosabb színe
Szemhéjalapot ma nem használtam, helyette az Annabelle Minerals korrektorát tettem a szemhéjamra.
Mozgó rész teljes egészére a Colourpop gyönyörű fényes monóját, a Sneak Eyes nevű árnyalatot tettem, mélyítőbe a Juvia’s Place Masquerade paletta egyik matt barnáját (Fulani) satíroztam. Hogy kicsit feldobjam a sminket a felső pillatőbe a paletta vibráló türkizkék Zola nevű színével húztam tusvonalat és az alsó pillatőbe is került belőle.
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Trend it up Wonder Glaze csillámos szájfény

Zara Tuberose Edt

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

10 Likes

Fúú, de jó a tusvonal! Nagyon feldobja, ügyes vagy!

Nagyon köszönöm! :slight_smile:

Gyönyörű ez a smink is! Tegnap én is kéket csináltam és rájöttem, hogy nagyon is szeretem.

Csodás lett a sminked, nagyon illik a bőrödhöz, hajszínedhez. Igazán jól áll!

1 Likes