Durva, hogy jobban muzsikál a ND-nál…
A Naked Cherryt én is nézegettem. A Heatet nagyon szeretem amúgy, de annyi bogyós színem van, hogy eddig sikeresen lebeszéltem magam róla.
VasárNAPI smink:
Ingrid Cosmetics Szemhéjbázis
Trend It Up N°1 Szemhéjpúder az egész szemhéjra
Zoeva Offline/Contact (világoslila) szemhéjpúder a mozgó szemhéj középső részére
Zoeva Offline/Pasithea (sötét lilás-bordós) szemhéjpúderrel rajzoltam a mélyítővonalam fölé egy újabb mélyítővonalat és ezt kívülről befelé haladva elsatíroztam a külső V-be és a valódi mélyítővonalba is + összesatíroztam a mozgó szemhéj lilájával, aztán nem is nagyon látszott az átmenet, hanem az egész bordós-lilás lett.
Nabla Soul Blooming/Philosophy (metálfényű fehéres, enyhe kékeslila beütéssel) szemhéjpúder a belső szemzugba és a szemöldökcsontra.
Trend It UP Inner Eye Pen Nude a vízvonalra
Essence Longlasting kék szemceruza alul, felül a szempillatövekbe, elsatírozva
Trend It Up Maxi Volume Eyettention Szempillaspirál csak az alsó szeppillasorra
Farmasi CC 8in1 Color Control Krém az egész arcra
Astor Skin Match Pirosító, Avon pirosítóecsettel
Trend It Up Natural Radiant Highlighter
Rimmel Professional barna Szemöldökceruza + Catrice Brow Colorist Semi-Permanent Szemöldök Formázó
Lovely K-Lips folyékony rúzs+ajakceruza Lovely Lips árnyalat
Trend It Up körömlakk (166), amit 499.- ft-ért újítottam, mert most épp a lazacszín nálam a menő.
Nem kifejezés, hogy jobban! 11 óra után így néz ki a szemem, pedig esküszöm, hogy pislogtam is a mai nap. A színek gyakorlatilag ugyanolyanok, csak annyiban változik, hogy kint fotózom, vagy bent. Alig van rajta valamennyi kis “eltűnés”.
Már kezdek félni, hogy valójában valamilyen utópisztikus álomban vagyok, amiben a legolcsóbb palettám felveszi a versenyt minőségben a legdrágábbal.
Egyébként a highlighter is gyönyörűen fenn maradt, de azt nem tudom lefotózni.
És highlighternek, vagy pirosítónak használtad?
Tényleg nagyon szépen tartja magát.
Utópisztikus álom. Rejtély, mi alapján lesz egy Essence palettának kiemelkedő / átlagos minősége.
Is-is. Matt pirositóra tettem belőle laza ecsettel, és az arccsontra erősebben highlighter ecsettel.
Nagyon szép vagy, és csodás a sminked
Ez nem semmi, de olyan jó olvasni hogy végre az olcsóbb márkánál is van valóban jó szemhéjfesték! A Ho ho ho megvan, imádom, de semelyik másik drogis palettámat nem használom vagy el is adtam. Talán rálelt az Essence a tartós festék titkára
Nem tudom, mert nekem pl. a Salut Paris egyáltalán nem vált be…
Nem tudom mitől függ, hogy ennyire változó a minőség. Lehet hogy a limitált dolgaikat drágább céggel gyártatják, vagy nem tudom…ez így butaság?
Ma szabin voltunk, mert a páromnak szülinapja van. Ált. csak hétköznapokon sminkelek rendesen, de ma úgy döntöttem, csakazértis full lesz!
Elfogytak a Klairs fényvédő minták, mától az A’pieu darabját használom.
TO Primer
Purito BB krém-Lioele CC krém-L’Oreal True Match Icy Glaze highlighter összekeverve.
Nars Chantilly korrektor
A’pieu fényvédős púder
ABH dipbrow pomádé
Catrice Slim’matic szemöldökceruza
The Balm Desert kontúrnak
The Balm Houndstooth pirosító
Becca Gradient highlightet (nem spóroltam vele)
UD Primer Potion
Zoeva Naturally Yours matt bőrszín
Nabla monók: barnás Leo, dusty rose Artemisia a mélyítőbe, Fahrenheit a külső v-be. Az alsó pillatőbe végig a Leo, a külső részbe a Fahrenheit és a Zoeva barna, piros csillámos ceruzája elsatírozva
A mozgó részre a Soul Blooming kékeslila duokróm színe, a Garden Gate ment.
Maybelline Lash Sensational
Hourglass Girl Lip Stylo Activist
Nabla Crazy Diamond szájfény
Parfüm: Montale Aoud Roses Petals minta
Ez a vége, 14 órával később, most lemosom. A szín most is olyan, mint volt, csak most a fürdőszobai lámpa sárga fénye változtatta meg.
Az a durva, hogy tulajdonképpen még mindig bőven vállalható.
Bocs, amiért végig “spameltem” vele az egész napot, de nem tudok eleget csodálkozni azon, hogy milyen tartósnak bizonyult.
Szeretnék majd így kinézni ennyi idősen, mint Te! Igazi nő vagy, nagyon csinos!
Dehogy spameltél, köszönjük a részletes dokumentációt.
Köszönöm szépen, Te pedig nagyon kedves!
Aranyos vagy, köszönöm szépen!
Meglásd, úgy lesz!!!
Bocsánat még egy kérdés…és az a selymes fényű, vagy csillámporos?
Abszolút selymes, nincsenek benne csillámok.