Az előző hozzászólásom nem tudom törölni, kiegészíteni sem, sőt az sem biztos, hogy megmaradt. 

Tehát: ma Essence napot tartok.
Urban Decay Primer potion
Essence Berry on paletta: mivel a színeknek nincs nevük, ezért konkrétan nem tudom leírni, hogy milyen színeket használtam, de a képek szerintem önmagukért beszélnek.
Néhány szó azért róla: a matt színek nagyon-nagyon puhák, nyilván nem Nabla szinten, de a drogériás paletták között én még nem tapasztaltam ilyet. Könnyű satírozni, pigmentált. A fényesek ujjal felvéve hozzák ki magukból a legtöbbet, a mattokhoz a szokásos ecsetemet használtam. Két negatívumot tudnék mondani, az egyik a cuki, de gagyi csomagolás, viszont ezért az árért (2 395 Ft.) ez nem gond, másik, hogy nem durván, de porolnak a festékek. Ezzel nekem nincs gondom, mert jó ideje először a szemsminkem készítem el, és csak utána alapozok. Összességében szerintem nagyon klassz paletta, számomra eléri a Ho-ho-ho szintjét. Ha valaki ezekre a színekre vágyna, de nem szeretné kifizetni egy UD Naked Cherry árát (azt egyébként nem próbáltam még, nyilván jobb minőségű, mint ez, és a szín is több benne, de ennek hasonló az összeállítása), annak ez jó alternatíva lehet.
Essence Daily Diaries mattító primer
Magister BB krém
IT Cosmetics Bye-Bye under eye korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Kat Von D Lock-it setting púder az arc többi részére
e. l. f pirositó paletta legvilágosabb, matt rózsaszíne pirositónak
Essence Berry on highlighter a pirositóra egy laza ecsettel, aztán highlighter ecsettel az arccsontra erősebben is, plusz tettem belőle a belső szemzugba is.
Maybelline Snapscara spirál
Essence This is me rúzs - 11