Elővettem a Revolution Re-loaded palettáimat a fiók mélyéről, hogy már ezeket is időszerű lenne használnom… Nem nagyon nyúlok hozzájuk, igazából az a terv, hogy tovább ajándékozom őket a húgaimnak, amint veszek valami minőségibb színes palettát. Ezt a két palettát vetettem be:
https://kremmania.hu/kremek/revolution-re-loaded-palette---passion-for-colour
https://kremmania.hu/kremek/makeup-revolution-re-loaded-palette---newtrals-2
Illetve még a Sleek palettám sötét kékjét használtam a szempillatőben. És egy régebbi Catrice világos kékje is a szememre került.
@macooka a smink mindig ilyen, ha egyszer nekilendül az ember Szerintem többet járok munkába “nem hétköznapi” sminkkel, mint hétköznapiban. De ez senkit nem zavar szerencsére.
Húúú, azért úgy nézem, hogy ezek minőségibb Revolution paletták, mint amikkel én kezdtem a “pályafutásomat”. Nagyon ügyes vagy!
Én is a lányomnak ajándékoztam őket, amikor meglett a Nabla és a Zoeva palettám.
Szerintem se sok, nem tudom, a férjed mit mondana az én reggeli, félálomban történő mázolgatásomra. Fényviszonyoktól is függ, ha telibe kap a napfény, erősebbnek tűnik a smink, mint lágyabb fényviszonyok között.
Neked tetszik, ez a lényeg! Ha lehet mászkálni feketével vastagon körbekontúrozott szemnel, akkor igényesen kikészített sminkkel is.
Szerintem egyáltalán nem túl sok. Nekem nagyon tetszik. Én is megpróbáltam lefotózni az enyémet, de egyszerűen nem jönnek át a színek. Pedig használtam cikláment és lilát is, de a fotón ebből alig látszik valami. Ráadásul a telefonomon sokkal élénkebbek a színek mint a laptopon.
Mai smink
EL DW alapozó keverve Nyx Don’ Stop Won’t Stoppal
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor
RCMA púder szem alá
Trend it up Skin Supreme púder a többi részre
Trend it up nyári limitált bronzosító
https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-sun-burst-bronzosito-testpuder
Catrice Mickey egér arcpalette pirosítója
Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon
Maybelline szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Colourpop Good Sport paletta: átmeneti szín matt sárga Trooper, mélyítőbe matt sötétlila Flow, külső v-be és mélyítő fölé satírozva matt ciklámen Sista, mozgó részre fényes sárgás tónusú világoszöld Ebb, mozgó rész belső felére és belső szemzugba fényes világos bézs Wild Out, alsó pillatőbe a ciklámen keverve egy kis fényes rezes Rokkie-val.
Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál
Milani rúzs 26-os Creme Nude
Zara Tuberose Edt
A mozgó részen gyönyörű ez a zöld! Meg persze a többi része is, nagyon szépen satírozol.
Én ma nem sminkeltem, mert kissé késésben voltam reggel.
Köszönöm nagyon kedves vagy! Nagyon megszerettem ezeket a sárgás zöld színeket a barna szememhez. Viszont a laptopon pl kifejezetten csúnyának látom a sminket, olyan színtelen. Ha telefonon nézem akkor valamivel jobb, de élőben jobban előjön a lila.
Most ideges vagyok, lehet, hogy a kisfiam elkapta a bárányhimlőt annak ellenére hogy egy oltást már megkapott (be akartam adatni a másodikat is de a drnő azt mondta inkább a kullancs elleni legyen, júliusban meg a bárányhimlő). Mivel anyu szerint nem voltam bárányhimlős, így sanszos, hogy most én is elkapom. Ha így lesz akkor egy ideig nem sminkelhetek. Persze nem ez a legfőbb bajom, csak szerettem volna megúszni a himlőt mindkettőnknél. Hétfőn kell vissza mennünk, mert a pöttyök akár csípések is lehetnek, most még nem tudta megállapítani (tele van szegény szúnyogcsípésekkel)
Én sem voltam még soha bárányhimlős.
Viszont pár éve mindkét gyereken végigment, előbb a nagy volt olyan, meggyógyult, aztán másnap kijött a kicsin. De én szerencsére kimaradtam.
Milyen szempillaspirált használsz? :). Nagyon szép a szemed a képeken :).
Én felnőttként estem át rajta, nagyon sz@r volt. Torokfájás van? És a pöttyök bőr alatti dzdornak tűnnek?
Nekem férjem lett bárányhimlős 2-3 évvel ezelőtt, de csak a kiütések voltak meg, nem volt rosszul. Izgultam, hogy mi lesz, mert én sem voltam még bárányhimlős, de nem kaptam el szerencsére. Hamar elmúltak a kiütései, semmi gond nem volt.
Köszi
Ez a Snapscara, de őszintén én nem szeretem a hatását mostanában jobban bejönnek a dúsító spirálok, pl a L’Oréal Paradise Extatic, vagy az Yves rocher Sexy pulp. Ez sem rossz, de amikor tudom, hogy ennél még lehet sokkal sokkal jobb…
De azért az is tény, hogy nem panaszkodhatom, szép ívelt, barna, hosszú, és viszonylag dús szempillákat örököltem. Rossz szempillaspirálom még nem volt, mert legrosszabb esetben is feketévé varázsolja a pilláimat, ha mást nem is, bármelyik spirál. Kivéve persze, ha színes.
Nagyon szép lett! És szerintem, átjönnek a színek is!
Ne bánd, ha a kicsi túlesik rajta! Persze, ez néhány hét kellemetlenség (nálunk kb. 3 hétig is eltartott), de utána legalább egy gonddal kevesebb.
Igazából csak a szövődményektől félek, emiatt is kapta meg az egyik oltást. Még hàtra lenne egy, amit július elején kap meg ha addig nem kapja el.
Bourjois Healthy Mix alapozó
Trend it up Skin Supreme púder
Trend it up Sunburst Body Bronzer
183 Days by Trend it up Finish Touch pirosító
I Heart Makeup Goddess of Love highlighter
Lovely Brows Creator Pencil
Milani szemhéjalap
Colourpop Good Sport paletta: matt világosbarna (High Hopes) átmeneti színként, matt sötétszürke (Trophies) a mélyítőbe, külső v-ve és alsó pillatőbe, metálos szürke olivazöld beütéssel (Hooked) a mozgó szemhéj 3/4 részére, a belső részre pedig a fényes metálos barackba hajló pezsgős Wild Out.
Maybelline szempillaspirál
Mac rúzs- Peach Blossom
Zara Tuberose Edt
A mai sminkemet a gyerekeim választották, ők mondták meg, hogy milyen színű legyen a szemem.
Így lett a lila.
Urban Decay Primer potion
Colourpop It’s my pleasure paletta: Fan fictiont vittem a mélyítőbe és fölé, fönt elsatíroztam pici Kittenfish-el. A külső V-be Chick lit került (fényes, de nem csillogós szín), mozgó szemhéjra pedig a Do or dough. Belső szemzugba az UD GoT highlighter paletta Drogon (rózsaszín) highlightere ment.
Alsó pillasorba lila Pupa szemceruza, Fanfiction és Chick lit színnel fixálva.
Magister BB krém teljes arcra, szem alá is (korrektort most feleslegesnek ítéltem)
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Kat Von D Lock-it setting púder az arc többi részére
Milani Rose blush pirositó
Urban Decay GoT Mother of dragons highlighter paletta - Drogon
Colourpop lila szempillaspirál
P2 Viszkok Fruzsi rúzs - 050
Lolita Lempicka - Lolita
Én voltam bárányhimlős, akkoriban még nem volt ellene védőoltás. Kellemetlenül viszketnek, azt hiszem kenőcsöt kaptam rá, és egész testen megjelentek a bárányhimlők, nekem kellemetlen volt picit, mert akkor jelent meg mikor aludtam, és pont a szemeim körül lett kb 10 először, amúg fura de fülnél is szokott lenni. Az a krém emlékszem enyhítette a viszketést, azt hiszem utánna nem vakartam, gyermekkoromban nem emlékszem más tünetre. Felnőttkorban jobban oda kell rá figyelni, legjobbakat kívánom! Hétfőn mentek orvoshoz, ő teljesen biztos lesz benne, hogy mi van a kisfiaddal?
Nekem a szúnyogcsípések okoznak mostanában gondot :/, sajna érzékenyebb vagyok rá vagy nem tudom, de minden egyes csípés iszonyatosan viszket fáj, ég és hatalmassá nő a felületük, ki sebesedik, és még utána is viszket. Meg sajna erre fele sok a kullancs, és nekem volt már Lyme-kórom, úgyhogy nagyon félek az ilyesmitől. Most ha kimegyünk este a kertbe nagyon kell a szúnyog-kullancs riasztó spray :/.
Valószínűleg allergiás vagy a szúnyogcsípésre. A páromnak is nagyon bedagadnak. Fenistilt vett rá, meg Cetirizin tablettát (ezt én is szedtem bárányhimlő idején, nem ért semmit). Sajnos nem nagyon lehet vele mit csinálni, csak a megelőzésre törekedni.
Ekcémás bőrre milyen szúnyog elleni spray-t vagy bármit tudtok ajánlani? Van valami ami bevált? Ja és még pluszban a terhesség miatt sem mertem magamra fújni semmit, de elevenen megzabálnak a dögök