Mit használtál ma?

Mai smink:
Yamuna ásványi alapozó 054 Caffe Latte árnyalat
Yamuna ásványi alapozó 055 Cream árnyalat, ezt használtam a szemem alá korrektorként (nagyon világos szín)
UD Beached Bronzer
Milani Dolce Pink pirosító (köszönöm ezúton is @Amadea)
The Balm Mary Lou highlighter
Maybelline szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjalap
Inglot 31-es mono szemhéjpúder a teljes mozgó részre (fényes, apró csillámos rosegold szín) a bronzosítóval satíroztam árnyékot a mélyítőbe, Revolution Soph x paletta matt sötétbarna Rosewood a külső v-be. Alsó pillatőbe a két zöld árnyalat Petrol és Pine Tree keveréke került. Belső szemzugba a világos, fényes pezsgő Fairy Lights ment.
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Clinique Chubby Stick 06 Roomiest Rose (sötét pink)

2 Likes

A Kökiben lévőben. Kár, hogy az Essence rúzsok nincsenek fenn a DM oldalán, akkor rá lehetne keresni, hogy melyik üzletben van.

1 Likes

Köszi szépen! Nekem az nagyon messze van - szerencsére.:smiley:

1 Likes

Örülök, hogy kellemes perceket szereztem.:slight_smile: Én köszönöm a vásárlást!

Keressek közelebbit? :smiley: :smiley: :smiley:

1 Likes

Jaj, nem, köszi, bőven elég ez a kettő.:slight_smile:

1 Likes

Ma:
TO primer
Purito Snail Clear BB krém minta, keverve a Lioele CC krémmel
Nars Chantilly korrektor
Too Faced Peach Perfect púder
PF Butter Bronzer
Clinique Berry Pop pirosító
Catrice Kaviar Gauche highlighter
ABH dipbrow pomádé mediun brown
wet n wild szemhéjbázis
Zoeva Naturally Yours paletta matt csontszíne az egész szemhéjra, középbarna a mélyítőbe
Ace Beauté Flair: narancsszín az egész szemhéjra, lángoló narancs a mélyítőbe, fukszia Aubergine a külső v-be. Sherbet libazöld az alsó pillatőbe végig, a külső részébe a barna Acorn. A mozgó részre a csillogó világoskék Berry Bay vagy mi.
A belső szemzugba a Juvia’s Place The Tribe zöldes-fehéres duokróm színe ment.
Lovely Vampire Lashes
Essence This is Me 06-os árnyalat (warm plum)

Parfüm: vmi zöld üveges Yves Rocher, amit a páromnak vettem, de nem használja:D

2 Likes

Mostanában bizonyos elemek változtak, ezért leírok egy teljes listát.

Reggel:
Vollare Detox micellás víz
Onlinebeauty-ról érkezett egyszer ajándékként. Úgy nem rossz, elhasználgatom, nem irritál, semmi ilyesmi. Viszont, bár viszonylag kellemes az illata, mégis zavaró, hogy van neki. Újra venni nem fogom, bár még van is benne, de már nem sok.
Klairs tonik
A Klairs pamutlappal még mindig kevés fogyott belőle, mert tényleg egy pár csepp elég. Imádom, nagyon kellemes érzetet ad.
Hylamide mist
A reggeli ébresztőm, ami akkor is tágra nyitja a tekintetem, ha nem aludtam ki magam.
Hylamide SubQ
Ezt is nagyon szeretem, legalább a negyedik üveget használom már.
Bioderma Hydrabio szérum - ezt nem használom minden nap, attól függ, hogy kerül-e alapozó és milyen az arcomra aznap.
Mádara Time miracle szemránckrém
Eddig a Phi Hidratáliát használtam mostanában reggel, de az nem lett a kedvencem, mert nem csípett, de okozott egy kis pár percig tartó égő érzést. Miután megvettem a Mádarát, és kipróbáltam, félre is tettem a Phi-t, mert azzal ellentétben ez egy nagyon kellemes szemkörnyékápoló. Talán a legjobb, amit eddig használtam. Finomítja a vonalakat, ugyanakkor van egy kis fénye, ami felkenve ugyan már egyáltalán nem látszik, mégis szebb lesz tőle a szemkörnyék. Én 40%-os akcióban vettem, de ha elfogy, szerintem újra veszem majd teljes áron is.
Paula’s Choice Resist fényvédős hidratáló SPF 50
Nos, nem ez a legszebb INCI-vel rendelkező fényvédő, az biztos. De nekem évek óta ez a nyári kedvencem, mert könnyen beszívódik, nem zsíros, nem fénylik, és tökéletesen helyt áll.
BeOnMe fizikai fényvédő SPF 50
Teljes arcra sok lenne, mert elég nehezen lehet bepasszírozni, arra viszont tökéletes, hogy az orcáim oldalsó részén, ahol akad egy sötétebb, és néhány halványabb pigmentfolt, legyen egy extra fényvédő réteg. Oda szépen el tudok oszlatni egy kevés mennyiséget.

Mai smink:
Urban Decay Primer potion
Colourpop SOL paletta: hmm, mindenféle nyárias, narancsos szín, a külső V-ben kevés barnával. :smiley:
Benefit Porefessional primer
Inika ásványi alapozó - 1-es szín
Ma nem a KAP alapozó ecsetét használtam, hanem a Spectrum ecsetkészlet A02 ferde alapozó ecsetét, ami jóval lazább, mint a KAP ecset. Ezzel az ecsettel sokkal szebb lett az eredmény, és kevésbé áll össze rajtam a nap folyamán, mint hétfőn, de most is ugyanúgy átolajosodott.
Becca under eye brightening korrektor
Becca under eye brightening setting púder szem alá
Bourjois Le duo blush - 03
Mac Fix+
Maybelline Snapscara spirál
Too Faced rúzs - Sunday Funday

Parfüm: Lolita Lempicka

Este:

Vollare Detox micellás vízzel lemosom a szemsminket
Hylamide High Efficiency face cleaner
Ez is jól bevált termék, nagy kedvencem sminklemosásra.
BeOnMe tisztítóhab
Nagyon megszerettem ezt az arctisztítót, talán a legjobb azok közül, amit eddig használtam.
Mossa tonik
Csak néhány napja használom (már nagyon elegem lett az LVLY tonikból, és úgy érzem, irritálja az arcbőröm), de nagyon tetszik, igazán kellemes a használata.
Missha Time revolution esszencia
Amennyire szerettem a Missha mistet, ez annyira semmilyen. Ha elfogy, inkább a mistet fogom újra vásárolni.
Beauty Glam C-vitamin szérum
Kellemes kis szérum ez, az is tetszik, hogy nem annyira híg, mint a G&G, ami egyszer majdnem belefolyt a szemembe. Persze csak 5%, de nyárra elégnek érzem.
Rilastil szemkörnyékápoló
Mintha halványodtak volna vele a szarkalábak, de nem tudom, hogy ez valóban így van-e, vagy csak bebeszélem magamnak, mert van benne retinol is (ezért is van nappalra másik termék).
Clinique Moisture Surge intense
Intenzíven hidratál, bár én a kivont verziót jobban szerettem.
Mádara Radiant Energy arcápoló olaj
Csodaszer! Baromi drága, mondjuk csak 3 cseppet teszek belőle a hidratálókrémbe, szóval vélhetően kiadós. Egy csoda, amit művel, reggelre mintha kicseréltek volna. Pl. ma is csak 4 és fél órát aludtam, mégsem volt sehol egy táska a szemem alatt, a bőröm üde és friss volt. Ráadásul totál rá vagyok kattanva az illatára, pedig nem szeretem, ha illatos egy kozmetikum.
Laneige lip sleep maszk
Csak olyankor, ha tudom, hogy másnap folyékony rúzst fogok használni, vagy aznap azt használtam.

Ma estére egyébként úgy tervezem, hogy a Beauty Glam C-vitaminos szérum helyett egy Isana fátyolmaszkot teszek fel, ha lesz időm.

5 Likes

Mai smink:
Nyx Can’t Stop Won’t Stop keverve EL DW alapozóval
Mac Mineralize Skinfinish Natural púder
UD Beached bronzer
Milani Dolce Pink pirosító
Laura Geller Gilded Honey highlighter
Trend it up szemöldökpúder
Milani szemhèjprimer
Dose of Colors Eyescream paletta: Berries ‘N Cream matt halvány rózsaszínnel fixáltam az alapot, Cone matt mályvás tónusú barna a mèlyítőbe, Double Scoop fényes barna a mozgó rész belső és külső felére, középre pedig a gyönyörű fényes menta Mint Chip. Ez a két utolsó szín ment az alsó pillatőbe is.
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Catrice Prime and Fine Multitalent fixáló spray
Mac rúzs- Peach Blossom

Avon mini parfüm:
https://kremmania.hu/kremek/avon-far-away-rebel-edp

3 Likes

De szeretem a Far away rebelt :heart_eyes:

Most vettem meg mini kiszerelésben és nagyon tetszik az illata. Egyébként nem vagyok oda az Avonért, ezer éve nem volt a kezemben katalógus. Az egyik unokatestvérem most adott egyet és gondoltam 700 Ft-ot mindenképp megér, volt illatosított oldal is, nagyon megfogott.

1 Likes

Alapvetően én sem szoktam katalógusos parfümöt venni, de a sima Far away anno szerelem volt és kíváncsi voltam tavaly hogy mit tud a Rebel. Hát levett a lábamról :smiley: Augusztusban használtam a kis 10 ml kiszerelését, klassz édes-fanyar illat, nagyon bejött. Bár most Dior Hypnotic poisonja a mindenem, de lehet előkapom holnap a Rebelt :blush:

Mai smink:

Urban Decay Primer potion
Anastasia Beverly Hills Soft Glam paletta. A Tempera színnel kicsit megalapoztam a satírozásnak, aztán a mélyítővonalba és fölé a Dusty Rose színt tettem. Mélyítővonalba satíroztam a Sienna színből, Cyprus Umber pedig ment a külső v-be. Ezután Rose Pink a mozgó részre, a belső szemzugba Fairy. Az alsó pillasorba Cyprus Umber és Dusty Rose.
Imádom ezt a palettát, nagyon jól állnak a színei.
Smashbox Pore minimizing primer
IT Cosmetics Oil-free matt CC-krém
Becca under eye korrektro
Becca under eye púder
Hourglass veil púder
Too Faced Chocolate Soleil Matte bronzer
Hourglass Ambient blush - Luminous flush
Urban Decay Game of Thrones highlighter paletta - Drogon
Urban Decay All nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Clinique Chubby stick - 06 woppin’ watermelon
Ezt majd délután lecserélem, valószínűleg a Stila Patinára, vagy a Jeffree Star Scandalra, mert évzáróra megyünk.

IMG_20190620_104225

IMG_20190620_104305

9 Likes

Mai smink
Annabelle Minerals ásvànyi poralapozó
Trend it up Natural Glow Bronzer 020
Trend it up stick krémpirosító 020
Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon
Maybelline szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Mac Expensive Pink a teljes mozgó részre (gyönyörű korallos szín frost finishsel)
A széleket a Nyx Lingerie matt paletta barack és téglaszínével satíroztam el. Alsó pillatőbe is a matt barack, erre pedig az Expensive Pink ment. Belső szemzugba a Catrice highlighter került, a felső pillasort pedig a Nyx paletta egyik sötétbarnájával sötétítettem
Max Factor szempillaspirál
https://kremmania.hu/kremek/max-factor-2000-calorie-dramatic-look-szempillaspiral
Maybelline Color Sensational rúzs Coral Tonic
Catrice Multitalent fixáló spray

Avon miniparfüm: Far Away Rebel

2 Likes

Imádom a fotóidat! :star_struck:

1 Likes

Ma arra gondoltam, egy egyszerű sminket készítek… Ez lett belőle:
IMG_20190621_080224
IMG_20190621_080226
IMG_20190621_080404
IMG_20190621_080417
A fényképezés még mindig nem az én szakterületem, elég sötétek lettek a képek, de a lényeg talán látszik.
Férjuram szerint kicsit sok ez egy hétköznapra. Nagyon jó, akkor feladat teljesítve.

12 Likes

Hű, ez szuper lett, nekem nagyon bejön!
Én párom is mindig mondja, hogy hű, ez sok, meg hű, ezt nem kéne, meg jaj de erős ez a rúzs, de már nem érdekel, mindig azt mondom, hogy na és? Egy éve még rúzst is rettegtem hordani, mert attól féltem megszólnak, de most már imádom. Szerintem, ha neked tetszik és te megfelelőnek tartod, akkor viseld bátran (főleg mivel nagyon jó lett) :relaxed:

3 Likes

Az egyszerű a legjobb. Ízléses és szép. Egyszerű és nagyszerű, nagyon jól áll. Szerintem nem sok, a férfiak néha a legkevesebb sminket is soknak érzik.

1 Likes

Szép nagy szemed van, hosszú szempillákkal, szép a szemöldököd, szép a szájformád. Ezeket a smink még szebbé teszi!
u. i.: A férfiak nem értenek mindenhez, de úgy gondolják! :wink:
Milyen palettá(k)ból dolgoztál?

2 Likes

Reggeli bőrrápolási rutin:
Helia-D Botanic Concept Micellás Arctisztító Víz Szőlővízzel
Helia-D Age Control Bőrfiatalító Szemránckrém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Száraz/Extra Száraz Bőrre
Helia-D Botanic Concept Frissítő Arcpermet Szőlővízzel a dekoltázsra :smiley:

Smink:
Ingrid Cosmetics Szemhéjbázis
Trend It Up N°1 Szemhéjpúder egész szemhéjra
Nabla Soul Blooming/Flowery (kékeslila) szemhéjpúder paletta a mozgó szemhéjra
Zoeva Offline/Interpersonal (világosabb bordós) szemhéjpúder a külső V-be és a mélyítővonalba (És itt meg kellett volna állnom, de még raktam a mélyítővonalba a zöldeskékes No Connection színből is, szerintem felesleges volt, mert jobban tetszett az addigi eredmény. De hát ez van.)
Nabla Soul Blooming/Philosophy (metálfényű fehéres, enyhe kékeslila beütéssel) szemhéjpúder a belső szemzugba és a szemöldökcsontra.
Trend It UP Inner Eye Pen Nude a vízvonalra
Essence Longlasting kék szemceruza alul, felül a szempillatövekbe, elsatírozva
Trend It Up Maxi Volume Eyettention Szempillaspirál csak az alsó szeppillasorra, mivel felül tartós műszempillám van.
Maybelline Affinitone púder (Rose Beige árnyalat) az egész arcra
Trend It Up Electric Valley Baked Blush az egész arcra
Astor Skin Match Pirosító, Avon pirosítóecsettel
Rimmel Professional barna Szemöldökceruza
Lovely K-Lips folyékony rúzs+ajakceruza Pink Poison árnyalat

Esti bőrápolási rutin:
Isana olajmentes szemfestéklemosó
Garnier Essentials Kímélő Arclemosó Tej
Garnier Skin Naturals Essentials Kímélő Tonik Vitaminnal
Geek & Gorgeous Calm Down 4% PHA+BHA
Helia-D Age Control Bőrfiatalító Szemránckrém
Helia-D Age Control Plus Sejtmegújító Szérum Argán Őssejt Kivonattal és Hyaluronsavval
Helia-D Botanic Concept Éjszakai Hidratáló Krém

4 Likes