Mai smink:
Urban Decay Primer potion
Pupa matt csontszínt a mélyítővonalamba és attól felfelé elsatíroztam.
Ace Beauté Cassical Paradise: hirtelen ötlettől vezérelve vettem elő ezt a palettát, és azt hiszem, nem is voltam kellően felkészülve. Először a Clay színt vittem fel a mélyítőbe és fölé, ami nem volt egy nagyon nyerő ötlet, mert a ruhámhoz képest túl pink az árnyalat, úgyhogy tettem fölé a Vegetationból is, ami narancssárga, de még mindig nem tompított eleget a pinken, ezért a citromsárga Maize színből is tettem rá, illetve azzal picit fölé is mentem, hogy a szélét elsatíroztam. A külső V-be a Soil ment, mozgó szemhéjra pedig a Hay. Végül a Barley a belső szemzugba.
Alsó pillatőbe Earth és Sol.
Inika primer
Inika ásványi alapozó - 1-es szín
Háát, nem is tudom, most hogy rendes mennyiséget vittem fel, már nem lelkesedem érte annyira. A végeredmény egész szép lett, de a pórusaimba kissé beleül, bár főleg ott látszik inkább, ahol nemcsak kémia, hanem fizikai fényvédőt is használtam. Azt pedig végképp nem mondanám, hogy nem is érzem, hogy az arcomon van, mert számomra kimondottan maszkos érzete van (látszatra nem az). Ettől nekem az IT CC sokkal könnyebb érzés volt 34 fokban, mint ez most. Egyébként nem annyira rossz, mondjuk a Bobbi Brown alapozóm szintjét egyelőre bőven hozza, majd még nap közben meglátom, hogy hogyan muzsikál.
Becca under eye brightening korrektor
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Bourjois Le duo blush - 03
Ez volt a mostani KM dobozban, és tökéletesen megy a mostani sminkemhez.
Mac Fix+
Maybelline Snapscara spirál
Maybelline Ink crayon - 15
Givenchy - Ange ou demon Le Secret