Köszönöm! Most épp bele vagyok szerelmesedve ezekbe a rózsaszínes-kékes-lilás árnyalatokba.
A hajam tegnap be volt sütve. Ez maradt belőle reggelre.
Na a tökéletes babapopsis bőrről csak annyit, hogy az jelen esetben a digitális utómunka “lágy fókusz” funkciójának köszönhető. De azért nem panaszkodhatok, tényleg nincsenek durva bőrhibáim, azonban a babapopsit túlzásnak tartom.
Köszönöm szépen @Niko, örülök, hogy tetszik!
ez mi ?? Szerintem pedig ez 100% genetika
Nagyon jól néz ki, ügyes vagy! Jól állnak neked ezek a színek!
Nagyon szép!
Olyan dámás vagy, aki minden pillanatban, még a reggeli ébredés után smink nélkül, és kócosan is NŐ.
Nagyon szépen sminkelsz, teljes harmónia!
Férjuram rutinjáról… Kopaszodik, erről már biztosan írtam, és már 3 hónap után megszokta, hogy minden este “peptideket” masszírozok a hajtöveire. Ő már ilyenkor fekszik, én meg odaülök mellé és egy kisebb fejmasszázsban részesítem minden alkalommal. Igazából amióta tudatosan ápolom a bőröm, neki is mondom, hogy ezt kéne, azt lehetne, ez milyen jót tenne neki, stb. Fényvédőt sem használ, rajtam is eddig az összeset büdösnek találta (A’pieu, Bioderma, PC, illatos vagy illatmentes, testre vagy arcra, mindegy…) Már picit elkezdett pirulni a tavasz végén, de valahányszor zaklattam miatta, mindig inkább valami nyugtató krémet krémet kért volna a már megpirult területekre. Na, múlt héten kirándulni voltak egy osztállyal, sima dm-es naptejet elraktam neki (ronda inci-s, de legalább nem tartja büdinek), plusz mire hazajött, beszereztem egy aloe vera gélt, hátha leégett abban a 3 napban. Büszkén jött haza, bekente az arcát, ahogy kértem (!), nem égett le. Néztem, csak kicsit volt piros, de a feje búbja nagyon, a nem túl dús hajkoronáján minden napsugár áthatol. Az aloe vera gél persze nem érdekelte, elvégre nem égett le… Azóta ki is pattanásosodott picit, és továbbra is elég pirosas színe van…
Na és a harc persze nem ér véget soha. Próbáltam magyarázni neki, hogy ne tusfürdővel mosson arcot, de az volt a válasz, hogy nem érdekli, neki jó így.
De ma este… Odaültem mellé, ahogy szoktam, és a homlokán indítottam BHA-val, utána az orra, orcája. De már a homlokánál jött a hiszti, hogy hé, mit kenek rá, nem is peptideket! Nem baj, ne aggódj, beszívódik hamar. De ő nem engedte meg! Hogy tehetek ilyet? Pár perccel később az aloe vera géllel tértem vissza. Sosem szokott hidratálni, gondoltam nem árt. Ez még mindig nem a peptides szérum, ő már peptideket akar! Nem kenhetek rá ennyi mindent egy este! Ezt nem tudja elviselni! - Jaaaj, szegény, mi lesz veled, szép lesz a bőröd, jaaaj, hát ki akar manapság ilyet - csúfolodtam vele egy kicsit, aztán még mondott egyet: -Én nem leszek olyan! Milyen? Aki ad magára. - Hupp mekkorát néztem ezen… - Szóval én kenhetem? Nem nem! Nem egyezek bele. Dehát nem te adsz magadra, hanem én! Akkor sem. Értem, tehát kenhetem, csak minden alkalommal ellenkezni fogsz? Igen! - Szóval, úgy néz ki új egyezséget kötöttünk, bár gyanítom lesz még itt hiszti. Végülis, ha a peptideket 3 hónap alatt megszokta, előbb-utóbb azt is elfogadja majd, hogy az arcát is ápolom…
Egyébként ma volt egy jó beszólása is, lényegében röviden annyi, hogy jó, hogy ápolom a bőrömet, mert így nyáron is szépnek látja az arcomat, és nem zsíros rondaságnak. Kedves bókok ezek.
Eladó 5 ml saját kis üveges mini a Chloe Nomade-ból, mintha valaki írta volna, hogy szeretné ezt a parfümöt:
https://kremmania.hu/elado/sheder5-chloe-nomade-edp-mini-5ml
Követelte a peptideket, ez de aranyos!
Nekem annyi szerencsém van, hogy játszhatok vele kísérleti nyulat (de nem mindennap), és ma, mielőtt elindultunk bevásárolni, bűntudatosan pillogva befújta magát a naptejével, még az arcára is jutott!! Sőt, bekenhettem a száját fényvédős ajakápolóval!
De a legnagyobb eredménynek azt tartom, higy a csúf Labello uralmát különösebb erőlködés nélkül megdöntötte a Carmex.
Nem értem, hogy miért baj az, ha valaki ad magára?
Amiért sírni sem szabad…
Pedig ő is tudja, hogy ezek baromságok.
Mintha csak az én páromat hallanám. Borzasztóan száraz az arcbőre, úgyhogy próbáltam rábeszélni, hogy ne tusfürdővel mosson arcot, hanem vettem neki direkt extrán hidratáló lemosót. Egyszer nagy nehezen rávettem, hogy kipróbálja, közölte velem, hogy “ugyanúgy húzódik az arcom” és hozzá sem nyúl azóta. Fürdés után néha bekeni amúgy hidratálóval az arcát, sőt, amikor utazunk el, külön rákérdez mindig, hogy beraktam-e a krémjét, de eddig sikerült eljutni csak. Mikor próbáltam rávenni, hogy kenje magát reggel is, hogy szebb legyen a bőre és ne ilyen száraz, akkor fel volt háborodva, hogy ő nem lesz ilyen ficsúr, aki órákat tölt a tükör előtt… Pár napig rohangáltam utána a krémmel minden reggel, de megunta és nagyon tiltakozott, úgyhogy feladtam.
Fényvédőt sem nagyon használ amúgy, kivéve a strandon, de ott legalább nem sajnálja, rendesen újrakeni magát.
Jaj, a sírás! Annyira nem tudják a pasik kezelni, hogy kínomban röhögni tudnék.
Egy dolog ésszel tudni valamit és más érzelmi szinten megváltoztatni. Az érzelmek makacs dolgok.
Jaj ezen de jót nevettem Ezek szerint nem csak nálunk néz így ki ez a dolog. Lassan nyithatnánk egy topilot “Pasik és a bőrápolás” témában, nagyon bírom ezeket a sztorikat
Én tulajdonképpen feladtam, de néha este megkérdem, amikor magamat teszem rendbe, hogy kérsz valamit? Ha azt mondja nem és fénysebességgel távozik, akkor nem szólok semmit. De van amikor kér pld hialuron savat, meg bha lotiont szokott kapni, esetleg szemkrém, heti 1x:D De egyébként meg hogy jövök ahhoz hogy én papoljak neki? Kreol bőrű, 1 kor kint feküdt a matracon a medencében, bar kb 30 percet, mert aztán betessékeltem azért leégni nem szeret. De szerintetek leégett? Nem. Barna. Álom bőre van, szempilla példakép:) Én meg figyelek magamra, anyajegyes, picit szeplős érzékeny bőrű vagyok bár tudok barnulni (ő ezt emlegeti mindig, hogy legyek már barna mint régen…sajnos én már nem leszek/nem tudok). Ha kettőnk közül tippelni kellene ki az aki vigyáz, figyel magára, hát őőőőő…következő életemben pasi akarok lenni:D
Amúgy találtam egy tök jó orvost, Dr. Davin Lim a neve, van youtube csatornája, meg instán is hasznos dolgokat oszt meg. Nekem nagyon szimpi, főleg a hosszabb magyarázó oktató videói. Lézerrel dolgozik főleg, de a fényvédelem is kedvenc témája. Érdekes, hasznos.
Ma idaig csak arcmosas volt. Skinfood Rice Brightening Cleansing Foam (nem szeretem, de a rizses maszk jo). Nem tervezek sminkelni, egesz nap itthon maradok. Ma vegre elviselheto levego van itt is.
Tegnap este arcmosaskor nagyon puhanak es tisztanak ereztem a boromet, ez most vagy azert van mert egesz nap Avene vizzel fujkalom az arcom napok ota (meg tavalyi, gondoltam fogyjon el a pici es bevetem az Uriage sprayt) vagy a Nubo hidratalo gel (szerintem hibas a pumpa, 15x megnyomom mire kop egy picit, vizszeru, azonnal beissza a borom, mint egy szerumot) eredmenye, esetleg mindketto. Van ami most nagyon tetszik az arcboromnek.
A D. webshopjaban 25% kedvezmeny van sminkre, ha valaki akar valamit onnan.
Tegnapi smink
EL Double Wear alapozó
Trend it up púder
Hourglass bronzosító
Trend it up stick krémpirosító
Laura Geller Gilded Honey highlighter
Maybelline szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Juvia’s Place The Warrior paletta: matt barack szín (Ahosi) fixàlásra, mozgó rész 2/3-ra fényes pezsgős Moremi, maradék 1/3-ra a külső részen fényes meleg bronz Idia. Ez ment az alsó pillatőbe is a matt sötétbarnával (Mino) kombinálva. Mélyítőbe matt meleg barna Kano
Essence Liquid Ink szemhéjtus
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Catrice Prime and Fine Multitalent fixáló spray
Mac Ruby Woo piros rúzs (tegnap piros ruhában voltam)
EL Modern Muse Chic edp
Mai smink
Annabelle Minerals por alapozó
Nyx Taupe kontúrszínnel kontúroztam
Trend it up pirosító 010
Laura Geller Gilded Honey highlighter
Trend it up szemöldökpor
Milani szemhéjbázis
Juvia’s Place The Warrior paletta: matt barackos Ahosi nevű színnel fixáltam az alapot, fényes narancsos tónusú rezes Dahomey árnyalat ment a mozgó rész külső felére, középre a fényes élénk sárga arany Bakwa. A belső 1/3-ra a Gilded Honey highlighter került. Alsó pillatőbe a rezes Dahomey ment.
Essence Liquid Inkkel húztam tusvonalat (az elmúlt pár napban teljesen rákaptam a tusvonalra)
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Mac Velvet Teddy rúzs
EL Modern Muse Chic edp
Milyen a fixáló spray? Jól porlaszt?
A porlasztása nem annyira tetszett mert hiába az arcomra irányítottam, mindig mellé spriccelt. Így inkább átöntöttem a Mac Fix+ flakonjába mikor az kifogyott. Ezt leszámítva tetszik. Én a sminkelés végén a poros hatást szüntetem meg vele.