Mit használtál ma?

Amúgy az a durva, hogy ha önmagában azt nézem, hogy mennyi palettám van, akkor, khmm, elég sok. :see_no_evil:

De mégsem érzem “túl” soknak. Valahogy úgy vagyok velük, hogy palettából sosem elég. De azért már elhatároztam, hogy talán az új Jeffree Star palettát, azt a nagyon színeset még megveszem, de utána egy ideig nem veszek többet. :roll_eyes::crazy_face:
Asszem…:speak_no_evil:

1 Likes

Nem nagyon tudnék csökkenteni a palettáim számán, az az igazság… vagy a színek miatt, vagy mert hozzám nőttek. Egy-kettő van, amit már nem tartok annyira jónak és tudnék nélküle élni, de kb. senki nem venné meg értelmes áron.
A Jawbreakertől egyből hevesen kezdett dobogni a szívem! Ez a formula nagyon hamar a Top3-ban találta magát, annyira könnyű dolgozni vele és nagyon tartós. Nekem még a Mini Breaker is tetszik, de jaj, mindkettőt nem lehet megvenni.:blush:

1 Likes

Ezért kell a nagyot megvenni. :smiley:

1 Likes

Jaj… függő lettem én is, úgy érzem… nagyok a gondjaim. :thinking::roll_eyes::laughing:

Dedede a Miniben vannak olyan színek, amik a nagyban nincsenek és ez abszolút gonoszság!:smiley:
Jó, igen, tudom, mind megtalálható a többi palettámban…

1 Likes

Sajnálom, menthetetlen vagy! A lelked nem nyugszik addig, amíg nem lesz a tiéd az összes!

1 Likes

:smiley:
Oké, hogy megvannak esetleg ezek a színek, de a nagy kérdés, hogy ebben a minőségben?
El kell ismernem, hogy a Blue blood minősége kiváló!

1 Likes

Mondjuk úgy, hogy más formulában, de szintén jó minőségben.
Nem tudom, hogy csinálja ez a Jeffree, de a “színes” palettáinál variációk tömkelege jelenik meg a lelki szemeim előtt. Egyszerűen minden passzol mindenhez.
Jaj, nem adhatom neked a Catrice Blur mousse-t? Sajnos nekem nem jön be. Tudom, van némi tartalékod.

Aranyos vagy! Ha az állaga zavar, akkor tedd félre őszig a mousse-t. Most én sem tudom elviselni ebben a melegben, inkább hűvösebb időre való. :slightly_smiling_face:

Az zavar, meg hogy semmit nem csinál az arcommal, egy kis kiegyenlítést azért vártam. A CoverFx blurring primere pont ugyanilyen volt és utáltam.

Úgy is próbáltad, hogy előbb a primerjével? Illetve érdemes a felvitel után egy 10 perccel lecsekkolni, mert változik.

Uu, de jól megy ez a kék a hajszínedhez!

Nekem is hasonló színű a hajam, és mindig csak natúr színeket mertem használni mert “biztos elüt a répafejemtől”, de megrontottak itt a lányok és a múltkor már burgundi tusvonalat húztam…

Ki fogom próbálni a kéket :smiley:

2 Likes

Nem, sajnos mire észbe kaptam, már fenn volt a TO primere, pedig a Catrice-t akartam kipróbálni…
Köszi a tippeket, teszek még vele pár próbát.

Köszönöm szépen @Amadea a többiek nevében is a szép sminket, tényleg nagyon tetszik :heart_eyes: . Nem gondoltam volna, hogy a nude paletták lassan unalmasnak tűnnek majd. :relaxed:

1 Likes

Csak szorozd meg háromnal az élénkségét. Csak őszre tudtam elképzelni ezt a palettát, de a két kékes szín tökéletes nyárra is.
Vannak natúr színek is a kavalkádban.:slight_smile:

TO primer
Catrice Tinted Blur Mousse - biztos én vagyok a béna, de miután eloszlattam, ugyanúgy nézett ki az arcom, pedig csak némi egységesítésre vágytam. Maradt a
Purito Snail Clearing BB krém + Lioele CC krém
Nars Chantilly korrektor
A’pieu mineral loose púder SPF50
ABH + Catrice szemöldök
The Balm Desert kontúrnak
Catrice Kaviar Gauche pirosító-highlighter duó (nagyon tetszik)
wet n wild szemhéjbázis - marha jól teljesít ebben a melegben!
Zoeva Naturally Yours paletta matt bőrszíne az egész szemhéjra és a mélyítővonalba.
Nabla Secret :snake: paletta: Giulietta (világosrózsaszín) szélesen a mélyítőbe, utána Cognito (barnás szín)
Nabla Poison Garden paletta: Berry Bite (bogyószín) és Opera (nagyon megy a Nablának a különleges natúr színek gyártása) már keskenyebb ívben a mélyítőbe.
Melt Smoke Sessions paletta: a fényes kék árnyalat a mozgó részre és végig az alsó pillatőbe, a még világosabb kék a belső szemzugba, erre tettem még a Secret paletta Play Hard (darabos állagú, zöldes topper szín) árnyalatából
A Smoke Sessions zöldesbarna mattját feltapogattam a külső v-be és az alsó pillatő külső részébe
Avon mark teal metál szemceruza (nagyon szép) ugyanide
MAC szemtus fényes kék
Maybelline Lash Sensational
Clinique mini rúzs fukszia szín

Hát, megadtam a módját a pénteknek.:smiley:

Parfüm: Gucci Bloom Acqua di Fiori

1 Likes

Mit használtam a héten szegényes listám:

Naptejet, nagyon sok naptejet:D
Szemöldök ceruzát, meg 4 csepp korrektort kb.
A 2d szempilla pont elég smink hatást ad (nekem viszonylag természetes hatású van, arcomnak, szememnek, koromnak megfelelő).
Ja a highlightert adta a fényvédő krém meg a 32 fok:D

4 Likes

Ez én vagyok egy egésznapotthonmaradós, szimpla szombaton.
A “valami”, amit viselek:
a reggeli bőrápolási rutinom,
Nabla Soul Blooming paletta: Philosophy és Climbing Rose szemhéjpúder,
essence This Is Me ajakrúzs 04 Crazy árnyalat.

14 Likes

Nagyon szép lett, annyira illik a smink a hajszínedhez! Az arcod melletti tincs magától ilyen diszkréten hullámos, vagy rásegítesz?
Rajtam ma csak fényvédő volt.:slight_smile:

3 Likes

Egy ilyen tökeletes, “babapopsis” bőrön :ok_hand::astonished: minden jól mutat, nekem kulonosen a :lipstick: tetszik.

1 Likes