No látod, Neked nagyon szép szemed van! Semmi rejtett szemhéj! Nem is beszélve a szád formájáról!
Nagyon szép!! Instant szivárvány
Nagyon gyönyörű! Örülök, hogy a sok viszontagság után bevált a paletta!
Nekem ma nem volt időm sminkelni, úgyhogy - szokásomtól eltérően - csak a szemem festettem ki. Azon is mindössze annyi van, hogy a primer után a Too Faced Life’s a Festival palettából egy duo króm (bordó alapon kékes csillámok) felvittem a teljes szemhéjra, aztán a széleket egy matt valamilyen színnel (tényleg nem tudom, hogy milyen, ránézésre jó volt ) elsatíroztam, aztán spirál, és csókolom…
Jaj, Te meg drága!!! Köszönöm!!!
Már napok óta úgy fekszek le, hogy én is csak egy szemhéjpúdert fogok másnap elsatírozni a szememen. Ehelyett minden reggel 20 percet pepecselek, csak a szememmel.
Nekem eddig ez a sminked tetszik a legjobban!
Nagyon eltalaltad, fiatalít, nagyon szép!! Imádom!!
És bejöttem így dolgozni. Ez a mini Clinique, amit @Montelino -tól kaptam, amúgy tök kényelmes.
Muti a sminked!
Aranyos vagy. Amúgy a bal szemhéjamon a belső szemzughoz közel kicsit ráncolódik és jó sokat kell satírozni, hogy a festék rendesen elterüljön.
Teljesen jó ez ebben a dögmelegben.
Nagyon szeretem ezt a palettát, mondjuk tépném is a hajam, ha ennyi viszontagság után gyatra lenne a minősége.
Mostanában én is az ilyen egyszerűbb, gyors sminkeket preferálom. egy szín a mozgó részre, szélek elsatírozva, meg max valami sötétebb az alsó pillatőbe. Ha sietünk valahova, mindig ezt vetem be.
Á, nekem az a bajom, hogy ha nem egy komplett sminket csinálok, akkor azon nem látom, hogy smink. Mindegy, ha bb krém is, de valaminek kell lenni az arcomon is ahhoz, hogy úgy érezzem, ma sminkeltem. De reggel 9-kor találkozóm volt, úgyhogy elvittem a fiúkat suliba, és egyenesen mentem is tovább (máskor ezután még hazamegyek, és olyankor sminkelek).
Na mindegy, most ez van. Végül is, úgyis dög meleg van…
Nagyon tetszik a sminked! Gyönyörűek ezek a színek és nagyon jól állnak neked.
Én is úgy látom, hogy hülyén néz ki, ha nem komplett a smink. Alig van szemöldököm, muszáj rajzolnom. De akkor meg hülyén néz ki a szemem. Egy színtől viszont nem lesz jobb. És akkor már kész a szivárvány.
Köszönöm! Mindig bizonytalan vagyok, mi áll jól és mi nem.
Mai smink:
Yamuna ásványi por alapozó
Annabelle Minerals ásványi korrektor- Medium
Hourglass bronzosító- Luminous Bronze Light
Trend it up Pure Perfection stick pirosító 020
Laura Geller Baked Gelato Swirl Illuminator- Gilded Honey
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalapozó
Nabla Poison Garden paletta: Fabric (fényes arany tónusú bézs) a teljes mozgó részre, Zen (matt sötétebb barack) a mélyítőbe, Narrative (matt világosbarna) a szélek elsatírozására. Archetype (fényes mélybarna) az alsó pillatőbe.
Essence Liquid Ink szemhéjtus
Trend it up szempillaprimer
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Estée Lauder rúzs Melon árnyalat (szatén narancsos tónusú szín)
Annyira magamra ismertem (leszámítva a szemöldök témát, mert abból annyi van, hogy legtöbbször csak átfésülöm).
Először is ugye kell a primer, hogy ne legyek diszkógömb. Aztán meg alapozó/bb nélkül lehet élni, csak minek, szóval valami kell az arcomra (főleg, mióta megtaláltam azokat a termékeket, amiket szeretek is).
Azt persze fixálni kell púderrel, és ha már megtaláltam azt a jó kis Becca szem alá való korrektort, hát muszáj azt is használni.
Mikor eddig jutok, akkor konstatálom, hogy BB mellé szükséges a pirosító is, alapozóhoz meg még a bronzer/kontúr is, hogy vékonyítsak picit a kerek fejemen.
A szememet meg egyszerűen imádom pacsmagolni, az egész sminkelésben a satírozás a kedvencem, tehát az minimum 3-4 szín, de néha több. Na meg sokszor kinyitok egy palettát, és csorog a nyálam a színektől. Aztán spirál, belefejelés a highlighterbe, és végül a tipródás, hogy most akkor milyen színű, állagú, finishű rúzs kerüljön a számra.
Ezért van az, hogy ha erre nincs időm, akkor inkább no makeup napot tartok.
Nagyon jol leirtad ezt a bizony komplex (minden) reggeli “munkát”, … en személy szerint csak egy szín-kombinációra vagyok “háklis”: a rúzsom szine harmonizáljon az outfitem (szines ruhadarabom) szinevel; pl. egy koráll piros ruhához fukszia rúzs.
Nagyon nevetek, tényleg egyformán látjuk ezt a folyamatot. Nekem a korrektor a lehet élni nélküle, de minek kategória. Ha meg nem fürödhetek a highlighterben, akkor nincs is arcsmink.
Primer nélkül neki se állok. Korrektor muszáj a karikáimra. Jaj, de szánnivalóan kicsik a szemeim, hogy hasítsak az utamon cicaszemek nélkül? Csak egy pici ez, egy pici az, hogy mégis legyen valami… aztán a fél galaxis a fejemen van.
Azt meg tudod, hogy palettab*zi vagyok… ketten együtt kitennénk egy Sephora választékot.