Én se értem. De nem bánom.
Ennek meg a rózsaszínjét vettem meg, ő meg egészen besötétül az ajkaimon.
https://kremmania.hu/kremek/maybelline-superstay-ink-crayon-tartos-ajakruzs-hegyezovel
Ennek már viszont annyira nem örülök.
Barna szemhez minden illik és kész!:
Szerintem elképesztően szép lett, nagyon ügyes vagy!
Én meg azt irigylem, hogy @Kokapu -nak mindig van ereje és ideje még lefényképezni is! Én örülök, ha indulásra elvégzek vele.
Köszi! Nekem is tetszik, a szememhez megy is, az arcomhoz nem az igazi, vagy csak nincs megszokva.
Nevetni fogsz, de a képek a buszmegállóban készülnek, amíg a buszt várom. Már ha éppen más nem várja.
Nevetek is!
Mai smink:
Yamuna ásványi por alapozó
Catrice Mickey egér arcpaletta bronzosítóját és highlighterét használtam
Milani Pink Play pirosító
Maybelline szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
The Balm Balmsai paletta szatén középbarnája a mozgó rész külső felére. Ezt satíroztam be a mélyítőbe is. Matt sötétbarna az alsó pillatőbe.
Revolution Iconic Pro2 paletta fényes bézs árnyalata a mozgó rész többi részére.
Maybelline Volum’Express szempillaspirál
Trend it up folyékony Ultra matt rúzs (számát nem tudom, barnás nude árnyalat)
Avon mangós-gránátalmás testpermet parfüm helyett.
Szerintem csak szokatlan.
Update2:
Mivel reggel soha nincs idő fényképezni, így azt fényképeztem le, mi maradt a reggeli sminkemből délután 6 órára. A rúzst újrakentem természetesen.
TO primer
Purito csigás BB krém natural beige árnyalat, keverve a Lioele CC krémmel
Becca under eye korrektor
ABH Dipbrow pomade medium brown
Catrice Slimmatic szemöldökceruza medium
A’pieu fényvédős púder
PF Butter Bronzer kontúrozni
Milani Luminoso pirosító
ABH Sun Dipped Glow Kit Tourmaline highlighter
wet n wild szemhéjbázis
Ma reggel nagyon eltelt az idő, ezért csak egy nagyon gyenge szemsminket csináltam: a Zoeva Naturally Yours középbarna árnyalatát elsatíroztam a mélyítőben, a mozgó részre felnyomtam a halvány arany színt, az alsó-felső pillatőben elmaszatoltam a Zoeva Taupe szemceruzáját.
Maybelline Lash Sensational
Nabla Crazy Diamond szájfény
Parfüm: Montale Aoud Roses Petals minta
Nagyon harmonikusak a színeid!
Óóóó, köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, de sajnos nem tudom úgy lefényképezni, hogy a valós kinézete legyen látható. Kicsit kezdek belejönni már a szemhéjárnyékolás technikájába, sőt az is előfordul már, hogy kifejezetten elégedett vagyok az eredménnyel. Viszont ha közeli képet készítek, ami egyértelműen látható, az az, hogy nagyon csúúúúnya megereszkedett a szemhéjam. Teli van ránccal, redőkkel a mozgó szemhéjam. Én eddig ezt észre se vettem…
Hiába, nincs mit tenni! Az emberlánya szép lassan visszaadja az ékszereit, de kárpótlásul kap helyettük újakat. Másfajtákat.
Én, mióta ide fotózgatom a szemsminkeket, azóta jöttem rá, hogy a jobb szemem kisebb, mint a bal. Vagy nem is tudom, mert kinyitva nem látszik, de csukott szemmel igen.
A reggeli rutinomban csak a fényvédő változott. Elfogyott az A’pieu fényvédőm, helyette az Eucerin Sun Oil Control gél-krémet bontottam meg.
Smink:
alapozó: https://kremmania.hu/kremek/183-days-by-trend-it-up-baby-skin-mattito-alapozo
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor
RCMA púder
Catrice arcpaletta bronzere és jobb alsó highlightere:
https://kremmania.hu/kremek/catrice-x-disney-mickey-s-90th-anniversary-face-pallette
pirosító: https://kremmania.hu/kremek/183-days-by-trend-it-up-finish-touch-arcpirosito
Maybelline szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjalap
BH Cosmetics Zodiac Love Signs paletta: Libra szürkés tónusú matt barna a mélyítőbe, Pisces fényes khaki beütésű barnás szín a mozgó rész külső felére, ezek a színek mentek az alsó pillatőbe is. A Libra fényes párja, ami egy már-már metálos taupe, ez ment a mozgó rész többi részére. A palettához tartozó highlightert tettem a belső szemzugba, szemöldök alatti részt pedig a Scorpiohoz tartozó nagyon világos matt színnel emeltem ki. ( egy névhez tartozik egy fényes és egy matt szín)
Trend it up szempillaprimer
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Mac rúzs Pure Zen árnyalat
EL Modern Muse Chic Edp
Clinique Pep-Start hidratáló
TO primer
Purito csigabigás BB krém, keverve a Lioele CC krémmel
Huda Overachier concealer minták korrektornak és kontúrnak
Becca hydra-mist púder
ABH Dipbrow pomade medium brown
Catrice Slimmatic szemöldökceruza medium
Juvia’s Place The Saharan II pirosítópaletta barna színe kontúrozni
Hourglass Iridescent Flash pirosító
ABH Sun Dipped Glow Kit Moonstone highlighter
wet n wild szemhéjbázis
Zoeva Naturally Yours paletta: matt bőrszín az egész szemhéjra, középbarna a mélyítőbe
Ace Beaute Flair paletta: a szürkés és a csodálatos libafoszöld a mélyítőbe és az alsó pillatőbe, a sötétebb zöld Moss az egész szemhéjra, a teal a külső v-be. Az aranyosfehér Biscotti a mozgó részre és a belső szemzugba.
A teal színt és a Zoeva Regency (metállila) ceruzáját elsatíroztam az alsó pillatő külső részében.
Maybelline Lash Sensational
Charlotte Tilbury Electric Poppy rúzs
Parfüm: Gucci Bloom Acqua di Fiori
És a szemsminkem egész nap a helyén maradt!
Nagyon csinos hölgy vagy, tetszik a sminked és a stílusod!!
@Isabelle kérte, hogy mutassak sminket a Smoke Sessions palettával, @anon46483502 pedig vadabb sminkekről kért képet… csak az a gond, hogy a színek intenzitásából kb. semmi nem jön át.
Ébren vagyok ám, csak próbálom úgy tartani a szemhéjam, látsszon is valami.
Imádom, főleg a rúzzsal. Úgy örülök, hogy nem csak én sminkelek színesen. Köszi, hogy megmutatod. Rajtam ma sárga lili barna van:D