@Kokapu, jutalmaztam egy szivecskével a szép szemsminkedet:ok_hand:, de jó lenne az IT CC-jét is látni az arcodon, no meg abból a rúzs-kollekciódból is 1-1 kedvenc
-dat így is -->:lips: …
Mai smink:
Catrice Tinted Blur Mousse
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor
RCMA púder szem alá
Mac Select Sheer púder a többi részre
UD Beached Bronzer
Rimmel Maxi Blush 05
Mac Soft&Gentle highlighter
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjbázis
Revolution Soph X paletta: matt fehérrel (Penguin) fixáltam az alapot, matt barack Peaches apró mikrocsillámokkal (amik csak a panben látszanak, egyébként matt szín) a teljes mozgó részre, mélyítőbe matt barackos narancsos Pumpkin. A mozgó rész közepére az ujjammal felütögettem a fényes bordós Festive Flame nevű árnyalatot. Belső szemzugba fényes pezsgő Fairy Lights színt vittem fel, alsó pillatőbe pedig a fényes sötétlilát (Mixed Berries) hogy ne legyen annyira egyhangúan barack az egész smink.
A felső pillatőbe egy fényes világos tusvonalat húztam a H&M Grand Cru árnyalatú szemceruzájával.
Maybelline Snapscara spirál
Lovely K Lips - Lovely Lips árnyalat
Régóta nézegettem a Soph X palettát, de azt hiszem @Kokapu mondta, hogy nem olyan jó minőség. Aztán sikerült megvennem KM zsibin 1000 Ft-ért egy teljesen új, érintetlen darabot, és úgy gondoltam ennyi pénzt megér, hogy kipróbáljam. Be kell vallanom az első swatchok alapján nekem tetszett. Oké van pár szín ami a panben sötétebb és a karomon nem volt annyira pigmentált, de a színek többsége nagyon szép, erőteljes. A mattok persze keményebbek, nem olyan vaj puhák mint a Nabla vagy az ABH palettákban, de ennyi pénzért nem is vártam csodát. Viszont a Milani alappal a szememen nagyon szépen teljesített így első körben ez a paletta. Teljesen pozitív vele az első tapasztalatom. Alig koptak meg estére a színek, pedig 12 órát volt rajtam. Nem lett csíkos, nem kenődött el. Most egy ideig tesztelgetni fogom, kíváncsi vagyok a többi színre is.
Az Extra Spice palettával még én is szemeztem, pedig…
Köszi
A Facebook csoportban van fenn kép, pont az IT CC-k összehasonlítására, egyik oldalon a matt, másik oldalon az Illuminating. Tag vagy?
Igen, én panaszkodtam rá.
Igazából a legfőbb bajom az volt vele, hogy rajtam piros pöttyek lettek tőle a szemem körül, ezért nem is próbáltam, csak kétszer. Bár az alatt a két alkalom alatt a minősége sem győzött meg. Nagyon nem voltunk egymáshoz kompatibilisek…
Látod, mondtam, hogy szétváltak a komponensei és az érdemi cucc leült a tubus aljára!!
Örülök, hogy működik nálad is a nyavalyás.
TO primer
Fenty Beauty alapozó 120-as árnyalat
Huda Beauty Overachiever concealer legvilágosabb árnyalat (minta)
Too Faced Peach Perfect púder
ABH Dipbrow pomade medium brown
Nabla Regal Mauve pirosító
LH Cosmetics Infinity paletta Cigar és Maffei keverve kontúrnak, Virgio és Milky Way highlighternek, utóbbi ment a belső szemzugba is
wet n wild szemhéjalap
Nabla Secret paletta: Giulietta szélesen a mélyítőbe, Contigo szintén. Addiction a külső v-be, Big Experience a mozgó részre, erre ütögettem még a Play Hardból. Giulietta ment az alsó pillatőbe és a Creation Crown, amit nagyon szépen felvett és leadott az ecset (RT smudge), pedig fényes szín. A külső részbe a Mea Culpa ment és a Zoeva Rock’n’roll Bride szemceruzája.
Maybelline Las Sensational
Nabla Closer - vegyetek ilyen Diva Crime rúzsokat, nagyon jók!
A parfüm lemaradt, mert sietni kellett a buszhoz.
Hogy tetszik a Wet n Wild szemhéjalap? Még nincs semmim a márkától.
Amúgy nagyon jó tapizni a Secret paletta texturált felületét, bár a kagylómotívumot nem nagyon értem.
Amúgy… Big Experience, Giulietta és Romeo nevű színek egymás mellett, meg van Play Hard és Mea Culpa is, ejnye, Daniel!
Nekem nagyon bejön, a legtöbb festéket szépen megtartja magán. Nem olyan tartós, mint az UD, de elég jó.
Csak fura, hogy másnak meg működik tubusosan is…
Na mindegy, ennek is örülök!
Mai smink (este színházba megyünk, de most nem volt kedvem semmit cipelni):
Urban Decay Primer potion
Urban Decay GoT paletta (egyre jobban imádom): House Lannister a mélyítőbe szélesen elsatírozva, Weirwood leaves a külső V-be, és belesatíroztam a mélyítőbe is kicsit. Stormborn a mozgó szemhéjra és Bend the knee a belső szemzugba és kicsit a mozgó rész belső részébe. A belső szemzugba még tettem a Hardhome-ból is.
Pupa bordó szemceruza az alsó pillatőbe, erre még került kevés Weirwood leaves.
Smashbox Pore minimizer primer
IT Cosmetics matt CC krém SPF40
Becca under eye brightening korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting powder a korrektorra.
Hourglass Veil setting púder
Physicians Formula Butter Bronzer
Hourglass Ambient blush Luminous flush
Ofra highlighter Pillow talk
Urban Decay All Nighter setting spray
NYX Worth the hype szempillaspirál
Nabla Party in paris rúzs
Parfüm: Paco Rabanne valamilyen minta, hogy ne kelljen cipelni.
Lehet, hogy a mieink régebbiek?..
Mai rohanós smink:
L’occitane CC krém
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer púder
UD Beached Bronzer
Chanel pirosító-72 Rose Initial
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjprimer
Jaclyn Hill paletta: fényes világos bézs Obsessed a teljes mozgó részre, matt világos barna Silk Creme a szèlek elsatírozására
Soph x paletta fényes sötétzöldje az alsó pillatőbe (Pine Tree)
TIU szempillaprimer
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Mac Pure Zen rúzs
EL Modern Muse Chic
Ezt nem tudom. Az enyém első perctől nem működött, és a férjem a budapesti reptérről hozta, ott viszont nem olyan régen nyílt meg még akkor a shop (nem is külön shop, csak egy állvány a Heinemannál).
Krémmánia
De titkos csoport. Ha megadod a neved üzenetben, akkor azt hiszem, hogy fel tudlak venni.
Mai smink
Catrice Galactic Drops highlighter primerként
Yamuna por állagú ásványi alapozó (beszereztem még egy árnyalatot belőle)
UD Beached Bronzer
TIU pirosító 055
Mac Soft&Gentle highlighter
Maybelline szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjalap
Revolution Soph X paletta: matt bőrszín Pancakes nevű árnyalattal fixáltam az alapot, átmeneti színként matt világosbarna Iced Coffee, mélyítőbe kicsit sötétebb matt barna Tiramisu, mozgó rész külső felére sötét barnàs zöld Petrol, többi részre világos fényes pezsgős Fairy Lights. Alsó pillatőbe matt sötétbarna Mug Cake erre pedig a lila Mixed Berries.
Essence Liquid Ink tus
TIU szempillaprimer
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Mac Fix+
Bourjois Velvet matt lipstick 02 Flaming’rose
EL Modern Muse Chic edp