jaj, csak most vettem észre ezt a mondatba nem szànt “kedvenc”-et, ami “kedves” akart lenni; bocsi, de az ùj telefonom gyakran àtvàltoztatja az àltalam leìrt szavakat, még meg kell tanulnom ès foleg jobban odafigyelnem, hogy ne jelenjenek meg butasàgok, amik miatt szègyenkezhetek.
Ma én is feldobtam egy minimál sminket, anyukámmal csajos napoztunk.
LVLY habzó arclemosó
G&G 101 aPAd
La roche posay redermic C dry skin
PC Skin recovery spf 30
Shiseido wetforce sport bb spf 50 light/natural (a nano titánium dioxidnak nem örülök benne, de ha ezt nem nézem, a tökéletes bb krém nyárra, nem szárított, nem fényesedtem ki, baromi jól kenhető és bírta az egész napot, fixáló púder nélkül is, viszonylag jól fedi a pigmentfoltos területet, nem ült be, baba bőr, kézzel tökéletesen feltehető, shiseido ecsettel építgettem picit itt-ott, meg kicsit azzal bedolgoztam)
Murumuru bronzer light ( én vagyok kb az egyetlen aki utálja az illatát, ősz óta használom, sztem végre nyáron elfogy, annyira idegesít ez a kókuszos illata minden nap…amúgy színben jó.)
Essence funfair baked blush 01 around rosy
https://kremmania.hu/kremek/essence-blogger-s-beauty-secrets-the-glow-must-go-on ezt a palettát újsághoz csomagolva adták, életbe nem vettem volna meg, de a highlighter részét imádom annyira szép pezsgős arany fény, ez ment szemzugba meg orrcsontra, pirosítóra,
essence smokey crystal 04 amethyst ceruzával tusvonal (ezt nagyon ajánlom barna, zöldes barna, zöld is szemhez, a zöldes barna szemem inkább zöld lesz tőle)
estee lauder pure color eyeshadow Lilly Pulitzer mini 4esből életem legszebb kedvenc szürkés taupe satírozó színe Tempting mocha, ezt tuti megveszem monóba külön ha elfogy (egyből 2 -őt ). Ez ment alsó pilla tőbe és mélyítő vonalba, de sokszor használom “business look” -hoz teljes szemhéjra hanyagul eldolgozva. Nagyon imádom, ehhez a színhez mindig van kedvem. (https://www.wasmachtheli.com/2012/04/12/estee-lauder-pure-color-eyeshadow-tempting-mocha/, https://www.temptalia.com/estee-lauder-tempting-mocha-pure-color-eyeshadow-review-photos-swatches/
essence micro precise szemöldök ceruza 03 dark brown
L’oreal Color Riche Shine - Topless (szomorú hogy nem hozták be hozzánk az összes színt, vennék még, de van a catricenek is hasonló vonala, tudok halmozni a beteges nude/peach árnyalat mániámmal:)))
Vichy termal víz permet fixálónak
Rengeteg izgalmas pillanatot szerzett már nekem is az automatikus gépelés segítő. Tényleg nagyon izgalmassá teszi a kommunikációt, és az enyémnek önálló akarata, és fantáziája van:D.
Engem viszont nagyon zavar és bosszant is, hogy bàr ez az ùj Samsung valòban sok szempontbòl szuperebb az elozo, immàr tobb, mint 3 éves Asus-omtòl, de a régiben màr rogzodtek ùgy az olasz, mint a magyar (beékeztem oket, ami elég sok turelmembe kerult) gyakran hasznàlt szavak, emiatt azzal szinte “biztosra mentem” ellenorzés nélkul is, … ez az ùj meg mindenféle butasàgokra mòdosìtja a szavakat. Igy elore is bocs, ha a jovoben (néha) a témàba ill. a mondatba nem megfelelo kifejezések csùsznak be.
Én is utáltam a Murumuru bronzer szagát! Erős, mű és tolakodó. Viszont az enyémnek a kompaktban is csökkent idővel az intenzitása.
Mai smink:
Bourjois Healthy Mix alapozó
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer púder
UD Beached Bronzer
TIU pirosító 055
Maybelline szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Jaclyn Hill paletta: meleg matt barna Pooter a mélyítőbe és fölé satírozva (kissé rejtett szemhéjam van) Roxanne matt meleg narancsos szín a mélyítőbe, Faint fényes világosrózsaszín a mozgó részre, külső v-be és alsó pillatőbe fényes lila Royalty. Belső szemzugba fényes világos Beam.
TIU szempillaprimer
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Mac Fix+
Mac rúzs- Brave
EL Modern Muse Chic Edp
Mai smink:
Annabelle Minerals ásványi poralapozó
Annabelle Minerals ásványi korrektor-Medium
Újra megpróbálkoztam vele, most igyekeztem a lehető legkevesebb terméket felvinni a szemem alá, mert múltkor nagyon csúnya ráncos lett a végeredmény. Most alaposabban hidratáltam is, és sokkal szebb lett. Szépen kivilágosította a szem alatti karikáimat, és nem lett száraz és ráncos ez a terület.
Benefit Hoola Bronzer
Maybelline Face Studio Master Blush- Cosmopolitan
Ofra highlighter- Pillow Talk
Maybelline szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjalap (tesztelésként csak az egyik szemhéjamra tettem, kíváncsi vagyok az ásványi korrektor mennyire tartja meg a szemfestéket)
Carli Bybel paletta: matt világosbarna a mélyítőbe, fényes pezsgős szín a mozgó rész belső felére, a külső részre pedig fényes sötét bronz. Ez ment az alsó pillatőbe is. Belső szemzugba az Ofra highlightert tettem.
Maybelline Colossal Volum’Express szempillaspirál
Mac Fix+ (elfogyott nagy sajnálatomra)
Rimmel Kate Moss nude rúzs 45-ös szín
Suddenly Madame Glamour parfüm
Mai smink:
Bobbi Brown BB Cream (nem szeretem, csak fogyjon)
Manhatten eye primer (ma találtam meg, valamihez hozzácsomagolták, idáig nem tetszik)
Tarte Tarteist Pro to go paletta: drive, stylin, hype, crisp (ideje volt felavatni).
MAC Upward Lash minta
Benefit Dandelion powder (én ezt nagyon szeretem, megvettem nagyban is amióta megvan a kicsi)
Nyx this is everything lip oil (nem egy nagy eresztés, ez is csak fogyjon el 1x)
Parfum: Zara Applejuice, ami 3 éve nem romlott meg, de nem a legtartósabb
TO primer
Purito snail BB krém minta: korábban már próbáltam, a natural beige árnyalatnak ijesztő sárszíne van, de eloszlatás után ennek nyoma sincs.
Nars korrektor
A’pieu fényvédős ásványi púder
ABH Dipbrow pomade medium brown
Catrice Slimmatic szemöldökceruza sötétbarna árnyalat
LH Cosmetics Infinity paletta Maffei és Cigar keverve kontúrnak
The Balm Cabana Boy pirosító
Catrice Glow Patrol highlighter Icon
UD Primer Potion
Nabla Soul Blooming paletta: rózsaszín árnyalat az egész szemhéjra és az alsó pillatőbe, fényes rózsaszín Climbing Rose a mozgó részre, Garden Gate a belső szemzugba, Honey Drip a mozgó részre feltapogatva. A mélyítőbe satíroztam a Juvia’s Place pink színéből is, amit tovább erősítettem a Nabla paletta világosbarnájával. A külső v-be a sötétbarna szín került. Az alsó pillatő külső részébe a fényes barna színt satíroztam el és a Melt Bloodshot ceruzáját (bordós, szájra is jó lesz).
Lovely Vampire Lashes
Nabla Lover’s Sleep rúzs (szép nude)
Parfüm: Gucci Bloom Acqua di Fiori
Mai smink:
Mac Studio Fix alapozó keverve EL DW-vel
RCMA púder
Benefit Hoola Bronzosító
TIU pirosító 055
Ofra highlighter- Pillow Talk
Lovely Brows Creator Pencil
Milani szemhéjalap
Carli Bybel paletta matt világosbarnája a mélyítőbe, egyik bronzos fényes szín a mozgó rész 2/3-ára, fényes arany a maradék belső 1/3-ra,
alsó pillatőbe JP Zulu paletta fényes türkizkék színe, ezen még átmentem egy szintén kékes zöld Catrice szemceruzával (190 Cleopetrol)
Felső pillatőbe fekete Rimmel Scandaleyes ceruza
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Catrice Prime And Fine Multitalent sminkfixáló spray
Mac rúzs Syrup árnyalat
EL Modern Muse Chic Edp
TO primer
Purito snail bb krém natural beige árnyalat - ma kézzel vittem fel, mert a RT blender nagyon sokat felszív, de mégis az a jobb megoldás, mert ez baromi sötét.
Huda Beauty Overachiever concealer Marshmallow árnyalat és Granola, utóbbi kontúrnak
A’pieu mineral loose púder fényvédővel
ABH Dipbrow pomade medium brown
Catrice Slimmatic szemöldökceruza medium brown
The Balm Desert kontúrnak
Milani Bella Bellini pirosító
ABH Sugar Glow Kit Butterscotch highlighter
UD Primer Potion
Essence ho!ho!ho! paletta: a középső sor vörösesbarna színe az egész szemhéjra és a mélyítőbe, a bal szélső arany szín a mozgó részre ment. A felső sor jobb szélső rosegoldos színét elsatíroztam az alsó pillatőben. A középső sor jobb szélső lilás árnyalata ment a külső v-be és az alsó pillatő középső részére.
Melt Bloodshot szemceruza
Lovely Vampire Lashes
KVD Lolita II folyékony rúzs
@Montelino, a Hydra-mist Becca púder nem csillámos.
Elképesztő, mert a tégelyben sima por, de olyan érzés, mintha vizes ecsettel paskolgatnám az arcom.
A Huda Powerbullet rúzs meg jó. Púderesen matt, máshogy, mint a Nabla mattjai, csak az amúgy mutatós, mágneses tok nagy a rúzshoz képest (3 gr). A Honeymoon szép világosrózsaszín, teljesen hordható árnyalat.
A purito snali bb nekem nagy kedvencem lenne télen, ősszel. Tökéletesen hidratál táplál, fedése is van, de a legvilágosabb szín szürkés rajtam a másik kettő meg szóba se jöhet. Azért egy tubussal elhasználtam:D Kár érte, pedig a purito egyik kedvenc koreai márkám a missha mellett.
Smink:
Maybelline Baby Skin primer
Yamuna ásványi poralapozó (világosabb árnyalatot korrektorként használtam a szemem alá, a sötétebbet pedig alapozóként)
Carli Bybel paletta egyik fényes bronz színű highlighterét használtam bronzosításra
Maybelline Face Studio Master Blush- Pink Amber
Ofra Pillow Talk highlighter
Lovely Brows Creator Pencil
Rdel Young szemhéjalap
Carli Bybel paletta matt mályva színét satíroztam a mélyítőbe, JP Zulu paletta rosegold színét tettem a teljes mozgó részre, belső szemzugba Carli Bybel paletta fényes világos rózsaszín árnyalata, alsó pillatőbe matt mályva és matt barna keverve
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Balea Melone Wasserspray https://kremmania.hu/kremek/balea-melone-wasserspray
Essence This Is Me rúzs 11-es árnyalat
EL Modern Muse Chic
Smink:
Urban Decay Primer potion
The Balm Nude Beach paletta (ha már @Natulcien -nel beszélgetve szóba került) : Bright a mélyítőbe és fölé alapnak, Branzen a külső v-be, és kicsit elsatírozva a mélyítőbe is, Babe a mozgó szemhéj belső harmadára, Bootylicius a mozgó rész közepére.
Az alsó pillasorba Branzen.
Too Faced Hangover primer
IT Cosmetics CC és Illuminating CC - 1-1 pumpálásnyi keverve
IT Cosmetics Bye-Bye under eye korrektor szem alá
Nagyon durván kiadós, picit nyomtam, és mindkét szemem alá bőven sok lett. Viszont más állagú, mint a többi korrektor, egészen krémes, kellemes. Kicsit beült a szem alatti ráncokba, de mondjuk lehet, hogy a túl sok mennyiség miatt is, ezen még kísérletezni kell.
Becca under eye brightening setting púder szem alá
RCMA porpúder mindenhova máshová
Pupa Sunset blooming tropical blush
The Balm Mary-lou manizer (belső szemzugba is)
Mac Fix+
Maybelline Snapscara spirál
Essence This is me rúzs - 02 happy
Imádom, nagyon kellemes viselet, és az árát (849 Ft) meghazudtolóan egészen jól bírja (reggeli - óvatos evéssel - meg sem kottyant) és szépen kopik. Tegnap megvettem a 01 és a 03 színt is az eddigi 02 és 04 mellé.
Ugye, hogy ez az Essence tud valamit? Apró örömök az életben!
Reggeli bőrrápolási rutin:
Helia-D Botanic Concept Micellás Arctisztító Víz Szőlővízzel
Helia-D Age Control Bőrfiatalító Szemránckrém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Száraz/Extra Száraz Bőrre
Smink:
Farmasi CC 8in1 Color Control Krém
Ingrid Cosmetics Szemhéjbázis
Trend It Up N°1 Szemhéjpúder egész szemhéjra
Nabla Dreamy szemhéjpúder paletta: Vanitas, Illusion, Immaculate, Dogma
Trend It UP Inner Eye Pen Nude a vízvonalra
Essence Longlasting barna szemceruza alul, felül szempillatövekbe
Trend It Up Maxi Volume Eyettention Szempillaspirál
Rimmel Professional Szemöldökceruza
Astor Skin Match Pirosító, Avon pirosítóecsettel
Trend It Up Pure Perfection Highlighter Stift
Trend It Up Contour & Glide Ajakkontúr Ceruza
Trend It Up Ultra Matte Ajakrúzs 430-as árnyalat
Esti bőrápolási rutin:
Garnier Essentials Kímélő Arclemosó Tej
Garnier Skin Naturals Essentials Kímélő Tonik Vitaminnal
Geek & Gorgeous Calm Down 4% PHA+BHA
Helia-D Age Control Bőrfiatalító Szemránckrém
Helia-D Age Control Plus Sejtmegújító Szérum Argán Őssejt Kivonattal és Hyaluronsavval
Helia-D Botanic Concept Éjszakai Hidratáló Krém
Hogy tetszik a Dreamy?
Tetszik. Egy alapszín jó lenne még bele. De még nagyon béna vagyok.
Ma megjött a postára a Zoeva Offline és a Nabla Soul Blooming is. Majd abban lesznek alapszínek.
A Dreamy sárgás, barnás színeit használtam még csak, mert munkahelyre nem akartam túl feltűnő lenni, illetve kisebb hibalehetőséget láttam ezekben a színekben. Azonban ez az összeállítás így inkább őszi. Majd még ki kell kísérleteznem egy vidámabb nyárit is. A Soul Bloomingra is nagyon kíváncsi vagyok, illetve a Zoeva-ra is!