Észben van tartva, köszi.
Fúúú, de jól áll a barna szemeidhez!
Nagyon jó lett
Szerintem nem sok, főleg a péntekhez nem és gyönyörű lett!
Durva hogy kiemeli a kék a barnát, kár, hogy nem szeretem a kéket. Meg kellene szeretnem. Jobban járnék:D
Én sem szeretem szemen a kéket. Sokáig szóba sem jöhetett.
Azóta, mióta a gimis tablóképre a kozmetikus kék szemfestést csinált, és szerintem ronda volt. Pontosabban olyan avítt, nyolcvanas évekbeli.
Aztán most megvettem a zöldek miatt a Jeffree Star Blue Blood palettát, amiben elég sok kék is van, meg ugye a GoT palettában is van ez a Frozen north, és ezek annyira szép kékek, hogy rájöttem, ezek a kékek már nem a nyolcvanas évek kékjei.
A Nabla Secret kékje (Fantasize) meg egyszerűen eszméletlen jól néz ki.
Ráadásul idén annyi kékes paletta jön ki sorban, hogy szerintem újra visszajön divatba is.
Én az ace kékes zöldes palettájára izgultam rá, meg is lepődtem magamon, de valószínűleg a zöldek miatt. Tényleg van a kék szemfestéknek egy 80-as évek retró beütése, ahogy mondod.
Én arra emlékszem, hogy egy időben mindenki sápadtkék szemceruzával meg szemhéjpúderrel festette magát és a mai napig az jut eszembe a kékről. Aztán nálam is a Blue Blood elég hamar rehabilitálta ezt a színt.
Mai smink
Bourjois Healthy Mix alapozó
Essence Camouflage korrektor
RCMA púder
Mac Matte Bronze bronzosító
H&M pirosító Sunrise Pink
Becca Opal highlighter
Maybelline szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjalap: a héten már másodszor kellett megtapasztalnom, hogy ez a cucc egyáltalán nem működik együtt a Juvia’s Place Masquerade palettával. Reggel 9-kor sminkeltem, délután 1-kor már egy borzalmas vastag csíkban volt a festék egy része. Le is mostam és új szemsminket csináltam, mert este még kosármeccsre is mentünk.
Szóval szemsmink 1:
Rdel Young szemhéjalap
JP Masquerade paletta: matt barna Burkina a mélyítőbe, külső v-be, matt sötétbarna Fulani az alsó pillatőbe, egész mozgó részre fényes pezsgős Giza
Maybelline Colossal Volum’Express szempillaspirál
Mac Fix+
KAP rúzs Melrose
- szemsmink:
Milani szemhéjalap
Cargo Vintage Escape paletta: Hot Cocoa matt világosbarna a mélyítőbe, külső v-be, fényes világos enyhén rózsaszínes Cuddle, erre rátapogattam a Becca highlightert, belső szemzugba fényes világos arany Crisp, alsó és felső pillatőbe matt sötétbarna Chestnut
L’oreal Unlimited szempillaspirál
KAP rúzs Melrose
parfüm: EL Modern Muse Chic
Tegnap:
TO primer
Colourpop No Filter stickes alapozó Fair N 27
Valamelyik cultbeautys rendeléshez lehetett választani a Huda korrektoraiból mintákat, az összes szín benne van, persze, hogy ez kellett. Tegnap a legvilágosabb árnyalatot használtam a szemem alá, durván pigmentált, kicsit száraz az állaga és egyből odatapad a bőrbe, tehát gyorsan kell vele dolgozni. Nagyon szépen fed.
A többi helyre a Nars Chantilly korrektort használtam, aminek néhány fokkal krémesebb az állaga, szóval újfent megállapítottam, hogy jó kis korrektor.
Innisfree No Sebum Blur púder
ABH Dipbrow pomade medium brown
Utána igazítottam kicsit a Colourpop Brown Boss ceruzával (deep brown)
The Balm Desert kontúrozónak (nem tudom, miért vagyok annyira rákattanva a Balm arcra való, púderes termékeire, de az összeset imádom, ez lett a kedvenc kontúrozóm)
Rimmel Maxi Blush Wild Card
Juvia’s Place The Heroine Glow 1 highlighter
UD Primer Potion
ABH Modern Renaissance paletta: Buon Fresco az egész szemhéjra és a mélyítőbe, Burnt Orange és Realgar a mélyítőbe és a külső v-be, Cyprus Umber a külső v-be. A belső szemzugba a Primavera.
Az alsó pillatőbe végig a Goldern Ochre és az Yves Rocher egyik bronzos jumbo ceruzája, a külső részbe a Venetian Red, a Cyprus Umber és a Zoeva Opulence ceruzája.
A mozgó részre a Colourpop Two Birds monója ment
Lovely Vampire Lashes szempillaspirál (már az új)
Nabla Party in Paris matt rúzs - tényleg jó a formulája, felkenés után kicsit húzza a számat, de utána valahogy krémesebb érzés lesz
Parfüm: Bvlgari Splendida minta
Ma:
BeOnMe SPF 50 fényvédő
A szokásos arcápolás után ma ezt használtam, és mindenképp akartam írni róla, mert így elsőre elég vegyesek a tapasztalataim.
Azzal kezdem, hogy nagyon durván sűrű az állaga, nyomni kellett rendesen, hogy kijöjjön valami belőle. Viszonylag keveset tudok belőle feltenni, de úgy gondolom, így is megvan a kellő mennyiség, mert szó szerint fehér vakolat lett rajtam. Ami pozitív, hogy teljesen vízálló (kézfejemre tettem, hogy kipróbáljam), és egyáltalán nem fényes, hanem matt.
Tehát önmagában egészen biztosan nem alkalmazható. Viszont az IT CC-vel nagyon szép lett a bőrképem, szinte hibátlan, és teljesen jól működtek együtt, gondolom mert mindegyik cink-oxidos. Sőt, most még jobban bírta a CC is.
Szóval smink alá okés (legalábbis az IT CC-vel), önmagában használhatatlan (esetleg egy-egy jobban védendő területre pl. pigmentfolt).
Smink:
Mac Prep & Prime szemhéjalap
Nabla Secret paletta (naná, hogy ki kellett próbáln, még úgy is, hogy barnás szemsminket akartam ): Contigo a mélyítőbe, Mea Culpa a külső V-be és kissé belesatíroztam a mélyítőbe is, I promise a mozgó szemhéjra, Play hard a belső szemzugba.
Mea Culpa az alsó pillatőbe
Smashbox Pore minimizer primer
IT Cosmetics Illuminating CC és normál - 1-1 pumpálás
Nagyon klassz lett a végeredmény.
Becca under eye brightening korrektor
Becca under eye brightening setting powder
Hourglass Veil setting púder
Physicians Formula Butter Bronzer
Hourglass Ambient blush - Luminous flush
The balm Mary-Lou manizer
Rimmel szemöldök ceruza
Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Too Faced Peach Kiss matt rúzs
A kép már nem frissen készült, csak később jutott eszembe, hogy lefotózzam.
Mai sietős smink (reggel igyekeznem kellett, futóversenyre mentünk Tihanyba)
Annabelle Minerals ásványi alapozó Golden Fair szín
H&M pirosító Sunrise Pink
Becca Opal highlighter
ABH Dipbrow pomade
Milani szemhéjalap
Cargo Vintage Escape paletta: Autumn matt barack a szélek elsatírozására, Crisp fényes világos arany vagy inkább pezsgő a mozgó rész belső felére, Frolic fényes szürkés taupe a mozgó rész 2/3-ára és az alsó pillatőbe
TIU szempillaprimer
Mac Velvet Teddy rúzs
Giorgio Armani Sí parfüm
Mai smink:
Annabelle Minerals ásványi poralapozó Golden Fair
Annabelle Minerals ásványi korrektor Medium
Annabelle Minerals ásványi pirosító Romantic
Becca Opal highlighter
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjalap
Juvia’s Place Masquerade paletta: matt barna Burkina a mélyítőbe, fényes pezsgős Giza a mozgó rész belső felére, fényes arany vagy inkább réz Dahia a középső részre, fényes bronz Casablanca a mozgó rész külső felére. Alsó pillatőbe fényes kék Dalia.
Essence Liquid Ink szemhéjtus
TIU szempillaprimer
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Mac Fix+
Mac Viva Glam V. rúzs
Giorgio Armani Sí (nagy bánatomra elfogyott ma a fújós 5 ml-s mintám)
A mai (vasárnapi) sminkem ugyanaz, mint a tegnapi, de most a Secret paletta más színeit használtam.
Giulietta, Mea Culpa, Big Experience, I promise
A Big Experience csak ujjal működött, bár nedves ecsettel nem próbáltam, de szárazzal egyáltalán nem boldogultam.
Azért a végeredmény szerintem nagyon szép lett.
A rúzs pedig az Anastasia Beverly Hills liquid lipstick - Crush volt.
Nagyon tetszik a sminked! Gyönyörűek a színek
Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Bourjois Healthy Mix alapozó
Mac Select Sheer Pressed Powder
UD Beached Bronzer
Chanel pirosító 72 Rose Initial
Mac Soft&Gentle highlighter
Maybelline szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjalap
Jaclyn Hill paletta: matt világos barna M.F.E.O átmeneti színként, teljes mozgó részre fényes rosegoldos barackos Little Lady, külső részre Jacz matt sötétbordó. Alsó pillatőbe meleg matt barna Buns, erre pedig a Little Lady.
Belső szemzugba és szemöldök alá fényes krémszín Enlight.
TIU szempillaprimer
Maybelline Colossal Volum’Express szempillaspirál
Mac rúzs- Sunny Seoul (fényes rózsaszín)
EL Modern Muse Chic Edp
Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Mac Studio Fix Fluid alapozó (mini kiszerelés, rendelés mellé kaptam ajándékba. NC20 nagyon sötét, korrektorral világosítottam)
UD Beached Bronzer
Rimmel Maxi Blush 05 Rendezvous
Lovely Brows Creator Pencil
Milani szemhéjalap
UD Naked2 paletta: Tease matt szürkés barna a mélyítőbe, mozgó rész belső felére fényes krémszín Bootycall, mozgó rész 2/3-ára fényes barnás szürkés-taupe YDK (kedvenc színem a palettából) alsó pillatőbe fényes réz Chopper.
TIU szempillaprimer
Maybelline Snapscara szempillaspirál
TIU Wonder Glaze Liquid Chrome szájfény (nagyon érdekes színt ad az ajkaknak, tele van apró mikrocsillámokkal)
EL Modern Muse Chic parfüm
Mai smink:
Urban Decay Primer potion
Kipróbáltam @Amadea módszerét, tegnap este átpakoltam a cuccost egy tégelybe.
Colourpop Good Sport palettából a High Hopes a mélyítőbe és fölé, Trophies a külső V-be, aztán Pupa Wet&dry 404 monó a mozgó részre, és egy pici 412 a külső V-re még, hogy sötétebb legyen.
Belső szemzugba a Good Sport Wild out, alsó pillákra Pupa barnás szemceruza és rá egy kis Trophies.
Benefit Porefessional primer
IT Cosmetics CC krém, és Illuminating CC krém 1-1 nyomat keverve
Becca under eye korrektor
Becca under eye brightening powder a korrektorra
RCMA porpúder
Milani Color harmony blush - coral beams
Mac Fix+
Maybelline Snapscara spirál
Maybelline Ink Crayon - 15 Lead the way
Szép smink lett! Jobban teljesített így a Primer Potion?
Tegnapi smink:
L’occitane CC krém
UD Beached Bronzer
Chanel pirosító 72 Rose Initial
Lovely Brows Creator Pencil
Milani szemhéjalap
Jaclyn Hill paletta: matt világosbarna Silk Creme a mélyítőbe, Obsessed fényes világos bézs, enyhe barackos beütéssel. Ez ment a mozgó rész belső felére. S.B.N fényes rezes barna a mozgó rész külső felére. Alsó pillatőbe a fényes sötétebb barna 24/7 nevű szín.
Felső pillatőbe matt sötétbarna Soda Pop a felső pillatőbe.
rúzs: https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-velvet-sense-ajakruzs-ceruza
Ismét felfedeztem, hogy mennyire imádom ezt a rúzsceruzát. 020-as árnyalatban van meg, ami egy sötétrózsaszín matt árnyalat. Szájceruza nélkül is tökéletesen fel tudom vinni, nagyon szép ajkakat csinál. Elég tartós, kellemes viselni, nem szárít. Nagyon szívesen használom, és sokszor elképedek, hogy milyen jó kis cuccokat dob piacra a Trend it up márka (nem mindegyik termékük vált be, de az ajakra valók szerintem nagyon jók)
EL Modern Muse Chic parfüm