Mit használtál ma?

Mai smink (nem sok kedvem volt sminkelni, de reggel megjött az Hourglass pirosító, muszáj volt kipróbálni :D):

Etude House Proof 10 szemhéjalap
Nabla Soul Blooming paletta: Chamomile a primerre, Gea szélesen a mélyítőbe, Middle Karma vékonyan a mélyítőbe, és a külső V-be, pici Caravaggio a külső V szempillák feletti részére, Golden Gate a mozgó szemhéjra, Philosophy a belső szemzugba, Middle Karma az alsó pillasorba.
Benefit Porefessional primer
Magister BB krém
Becca under eye brightening korrektor
RCMA porpúder mindenhova, ma nem volt kedvem sokat vacakolni.
Hourglass ambient lighting blush - Luminous flush
Hihetetlenül szép ez a pirosító! Nem tudom, hogyan érik el, hogy nem fényes, csillámos, mégsem matt. Szépen terül és nagyon könnyedén, öröm használni!
Maybelline Snapscara spirál
Jeffre Start rúzs - Calabasas
Kicsit sötétebb, mint ahogy vártam, de szép szín.

Rajtam is sötétebb a Calabasas, de szerintem teljesen hordható még.

Nekem is ma jött meg a Get set csomag, KM zsibin ütöttem le 1500 ft-ért (+685 Ft volt az ajánlott posta) egyetlen szín hiányzik belőle, a legvilágosabb korrektor. Az eladó kidobta mert azt mondta szó szerint szürke volt.
Egy ecsetet és egy alapozó tesztert már beszereztem múlt hónapban a márkától és odáig vagyok. Szerintem is nyárra ez lesz a tökéletes megoldás. Rólam is lefolyik minden krém, bármilyen könnyed, akkor is. A Yamuna ásványi alapozója is ugyan ennyire szuper, csak azt már nem gyártják ha jól tudom. Kíváncsi leszek a KAP milyen ásványi alapozóval áll elő, májusra ígérték. Bár az biztos sokkal drágább lesz.

3 Likes

Nálam az is hatalmas pluszpont, hogy az utóbbi hónapokban minden alapozó alatt viszketett foltokban vagy pontokon az arcom elég gyakran, illetve némelyik csípte is felkenéskor. Ez meg semmi ilyesmit nem csinál, tényleg megváltás.

1 Likes

Mai smink:
Alapként a Catrice Galactic Drops highlightert ütögettem fel az arcomra. Mindenképp szeretném elhasználni, mert nagyon szép színe van, de ha csak highlighterként használnám, nem érnék az aljára a lejárati idő alatt. Kitaláltam, hogy nyáron testápolóba is fogok csepegtetni belőle. Egyébként a felét el is használtam már.
Ma elfogyott a Catrice HD Liquid alapozóm. Gondoltam rá, hogy újra veszem, de inkább a Nyx Can’t Stop Won’t Stop alapozót rendeltem meg Pinkpandáról mikor legutóbb ingyenes szállítás volt.
Guerlain korrektor a szemem alá
RCMA púder mindenhova
Mac Matte Bronze bronzosító
Kiko Desert Dunes Trio Baked Blush -Lust Coral
Becca Opal highlighter
TIU szemöldökpor
Rdel Young szemhéjalap (ma először fordult elő, hogy nem vagyok elégedett. Reggel 9-kor sminkeltem és délután 1-kor a JP Masquerade paletta csodás zöld Mali árnyalata alig észrevehető nyomokban maradt csak a szemhéjamon. Ez fura, mert a Cargo paletta színei maradéktalanul a helyén voltak…)
Cargo Vintage Escape paletta: matt csontszínnel (Harvest Moon) fixáltam az alapot, mélyítőbe matt világosbarna ( Hot Cocoa), mozgó rész külső felére fényes taupe Frolic (egyik kedvenc színem a palettából) mozgó rész belső felére egy leheletnyi fényes zöld (Withered Leaves)
A mozgó rész közepére a JP paletta fényes zöld Mali színe került. Gyönyörű ez az árnyalat, nagyon tetszik, főleg a szürkés taupe-pal nagyon bejött. Az alsó pillatőbe is Mali meg Frolic ment.
A felső pillatőbe sötétzöld Essence Long Lasting szemceruzával húztam tusvonalat. Belső szemzugba egy kevés fényes pezsgős szín, a Giza került.
TIU szempillaprimer
Mac Fix+
Mac Velvet Teddy (nagyon rá vagyok kattanva most erre a rúzsra. Imádom a színét)

Chopard Wish parfüm

1 Likes

Én úgy láttam kb.2 hét múlva lesz poralapozó és 8000 Ft. lesz a 8 g.

1 Likes

Hol láttad? Hát nem lesz olcsó. De biztos sokáig elég a 8g.

1 Likes

Én is jobban szeretem melegben a por alapozókat: Inika, Jane iredale, nude by nature nagy kedvencek, szerintem nagy különbségek nincsenek. Próbáltam Annabella Mineralst én is, tényleg jó:). Használd egészséggel az új szerzeményeket.

1 Likes

Követem a KAP-ot Instán és sztoriban volt róla szó, ezért nem emlékszem pontosan. Sokáig elég igen, és kb ez az ára az összes poralapozónak sajna de szerintem megéri.
.

2 Likes

A mai sminket ásványi termékekkel készítettem el. Tegnap érkezett meg az Annabelle Minerals Get set teszterkészlet, ki akartam próbálni. Egyébként is ma nagyon szolid sminkre vágytam.

Annabelle Minerals ásványi primer
AM poralapozó Golden Fair színben
AM korrektor a szemem alá (Medium)
AM Honey nevű pirosítójával bronzosítottam
AM Rose pirosító
Becca Opal highlighter
AM primer szemhéjalapként
AM ásványi szemhèjpúderek: Ice Cream a teljes mozgó része, Cappucino a mélyítőbe, Chocolate a külső v-be és alsó pillatőbe, Vanilla a belső szemzugba.
Mivel nagyon világos lett a szemsminkem, feldobtam egy ezüstös, fényes tusvonallal amihez a H&M Grand Cru nevű szemceruzát használtam.
Mac Fix+
Mac Twig rúzs

Giorgio Armani Sì edp

2 Likes

Ugye milyen gyönyörű a Rose pirosító? :blush::blush: Azt meg fogom rendelni nagy kiszerelésben is.

Na, hogy tetszenek? :slight_smile: korrektor nálad hogy működik? Mindent mesélj, kiváncsi vagyok :star_struck:

@anon46483502 tényleg csodás színe van, én is meg fogom venni valamikor. Egész tartós is volt rajtam, elégedett vagyok vele.

@Bella Az alapozót már múlt hónapban rendeltem, most próbáltam másodszor és nagyon elégedett vagyok vele. Nem kopott le, este is rajtam volt 12 óra viselés után. A korrektor jól fed, viszont sajnos nekem nagyon kiemeli a szemem alatti ráncokat, még az egészen aprókat is nagyon hangsúlyossá teszi. Ezt nagyon sajnálom, mert emiatt még egyetlen termékben sem találtam meg a tökéleteset számomra. Minden beleül az apró kis szem alatti ráncomba, hiába fixálom púderrel.
Arra jutottam, hogy sem a primert, sem a szemhéjpúdereket nem fogom megvásárolni. Estére egyetlen csíkban volt a komplett szemsminkem, igaz 12 óra hosszat volt rajtam. Lehet, hogy krémes primerrel jobban működne, de túl sokat kell pepecselni velük, az arcomra is hullott sminkelés közben. Nagyon színtelen, nude smink kerekedett belőle, ami végül is nem baj, de ha ilyenre vágyom van elég nude palettám, szóval nincs szükségem erre a termékre.

Ami viszont nagyon tetszik az alapozón kívül, azok a pirosítók. A Honey a barna színe miatt tökéletes volt bronzosításra, a Rose pedig egyenesen csodás. Ki fogom próbálni a többi színt is, ami a csomagban volt, kíváncsi vagyok hogyan teljesítenek. A Coral még ami nagyon tetszik és elég pigmentált is. Az alapozót és a pirosítót meg fogom venni nagy kiszerelésben is.
Nagyon hasznos ez a Get Set doboz, mert eddig a szemhéjpúderekre is rá voltam pörögve, de így, hogy kipróbáltam, rájöttem, hogy felesleges pénzkidobás lenne.

5 Likes

Nagyjából ugyanezekre jutottam én is :slight_smile:
A szemhéjpúdereket én direkt alap nélkül használtam hogy lássam, a szemhéjam viszket-e alattuk (a primerek alatt néha igen) de nem volt gond, viszont estére összemosódnak, egybe barna lett az egész szemhéjam. Alulról meg lekopott. De pár órás programra szépek, a mintákat elhasználom de nagyban én sem fogok rendelni…talán a 3-as teszterkészletet, de az sem tuti.

A ráncaimat nekem nem emelte ki (ez az első ilyen por állagú cucc :slight_smile: ), az alapozójába szerelmes vagyok :heart:

1 Likes

@Natulcien, melyik az Becca primer, amit annyira szeretsz?

https://kremmania.hu/kremek/becca-cosmetics-becca-shimmering-skin-perfector ebből van egy utazó méret. Kacérkodsz vele?

Igen. A gradient highlightert és az under eye korrektort próbáltam csak még, de mindkettőt imádom.
A Malika palettával is szemezek, olyan szép.

1 Likes

Tényleg gyönyörű az a paletta. Nekem nagyon bejönnek a Becca cuccok, bár még csak ezt a primer highlightert és egy krémkontúrnak használt stick alapozót próbáltam. De az új alapozójukkal is nagyon szemezek.

Vegyél a korrektor mellé a hozzávaló púderből! Vannak benne csillámok (szóval, ha az zavar, akkor ne!), de a korrektorral együtt nagyon ütős.

1 Likes

Mai smink (asszem ehhez az átlagos péntekhez talán picit sok, de tojok rá, mert egyébként imádom)

Mac Prep & Prime szemhéjalap
Jeffree Star Blue blood paletta: I’m cold szín a mélyítőbe, Undertaken a külső V-be.
Urban Decay GoT paletta: Free folk a mozgó szemhéj belső harmadára, Frozen north a mozgó rész közepére, White walker a belső szemzugba.
Urban Decay GoT szemceruza - The Night King
Smashbox Pore minimizer primer
IT Cosmetics CC krém
Becca under eye brightening korrektor
Becca under eye brightening setting powder
RCMA porpúder az arc többi részére
Hourglass Ambient blush - Luminous flush
Ofra highlighter
Urban Decay All Nighter setting spray
Nabla matte lipstick - Backbeat

IMG_20190524_101923