Avonnál én rúzsra gondoltam, de a körömlakk univerzálisabb, ezért mégis inkább arra teszem le a voksom. Love beauty and planet szerintem az Ylang Ylang + Coconut tusfürdő lesz. Biola esetén én is peelingre tippelek, Aromaxnál csipkebogyó- vagy argánolaj. Bourjois szerintem inkább szempillaspirál lesz, az is egy tuti mindenki által felhasználható cucc. Les sens de Marrakech szappan lesz, na ebben az egyben szinte biztos vagyok. Mixánál viszont a testápolóra tippelek. A Signal szerintem is a kókuszos fogkrém lesz.
Az Oriflame-re semmi ötletem nincs, szerintetek?
Nagyon szép!
Köszönöm a tesztet, majd még az UD primerrel is kipróbálom, hátha.
Én szombaton teszteltem megint, 5 óra alatt eléggé rendesen megkopott a mozgó részen is a fényes.
Hát, mindegy, legalább nem kell a Natasha Denona paletták után epekednem, ha már rajtam úgysem tartós.
Oriflame-nél sincs tippem igazán, kevéssé ismeren hogy mik a top cuccai, vagy éppen a kevésbé top ezért dobozokba juttatandó cuccai
Nekem elsőre az univerzális balzsamuk ugrott be(a kis díszes tégelyes) , de az nem feltétlenül tavaszi, jobban örülnék valami smink terméknek
Én is kb. ugyanezeket tippeltem csak az Aromaxnál a Beauty szérumra gondoltam, a Love Beauty and Planetnél meg a szantálfa illatú tusfürdőre, de ezek nem túl tavaszi megújulás jellegű termékek, szóval remélem nem lesz igazam. Illetve azt hogy a Signaltól nem a kókuszos fogkrém lesz hanem egy másik íz.
Köszönöm, èlőben sokkal szebb lett, ès a szìnek is erősebbek, sajnos a Kamera nem adja vissza. @Kokapu esetleg ha a catrice liquid camouflage- t használnád primerkènt szemhèjra? Több videòban is láttam , hogy használták, èn mèg nem pròbáltam.
Hm a szantálfás sem lehet rossz. Bár a kókuszos most aktuálisabb. A fogkrémnél mi kókuszosat szoktunk venni, de ha más íz lenne legalább kipróbálnám.
Bocsánat, hogy itt kérdezem meg, de van tapasztalatotok a Annabelle Minerals oldaláról való rendeléssel?
Múlt hét kedd este rendeltem onnan (gondoltam az ekcémára hajlamos arcbőrömre kipróbálok pár tesztert), másnap a csomag státusza “szállítás alatt” lett. De azóta sem jött pedig a GLS gyors szokott lenni. Felmentem hát előbb a GLS honlapjára, aszerint amikor bepötyögtem a GLS által küldött csomagszámot, még át sem adták…ami fura mert akkor honnan lenne csomagszám?! No mindegy, a webshop honlapján nincs magyar telszám, üzenetre nem reagálnak. Most próbálom hívni a GLS-t.
Rendeltetek már innen?
Én rendeltem onnan, nekem is elég sok idő telt el mire kiszállították. Ha belépek az oldalra még mindig azt látom, hogy szàllítás alatt pedig már egy hónapja megkaptam.
Hu ez durva. Köszönömaz infót, akkor nem valami gyorsak sajnos.
Beszéltem velük időközben, úgy van hogy amikor feladják, mint kiderült nem is egyből a GLS-nek adják oda (pedig először ezt írták…) hanem a lengyel raktárból a DHL-nek adták oda 15-én, és majd a DHL adja át a GLS-nek ha ideért. De először meg sem említették, csak a GLS-t. Csak épp én beszéltem a GLS-el és náluk nincs a csomag. Amikor ezt megírtam a webshopnak akkor írtak hogy jaaaa azért mert még a DHL-nél van. Pfff. De írták is hogy elnézést kérnek, a szállítási metódusuk fejlesztés alatt áll… Hát igen, mikor a Notino 2 munkanap alatt lerendezi De legalább válaszoltak. Kívancsi vagyok mikor kapom meg mert így félrevezető a honlapon a szállítási infó. Ott ugyanis azt írják, feladástól számított 2-5 munkanap GLS-el. Hát ja csak kihagyták hogy ezt a 2-5 munkanapot megelőzi hogy a csomag a DHL-nél dekkol egy hete. A GLS-nek ez elég gázos, ha valaki azt hiszi ők a ludasak, meg lassúak, holott előttük még van egy csatorna amit a webshop “elfelejt” megemlíteni.
Soha nem hittem volna, hogy elérem egy púderkompakt alját.
Ma végre rászántam magam, hogy Fix±szal befújt ecsettel menjek neki a makacsabb fényes festékeknek.
A kép nem adja vissza a színek intenzitását, de hű, olyan krémes és tapadós lett a The Zulu türkizkékje, hogy csak ámultam.
Mai smink:
Catrice Galactic Drops highlighter alapként
Catrice HD Liquid alapozó (utolsó cseppeket sajtolom ki belőle)
RCMA púder
Mac Matte Bronze bronzosító
Kiko Desert Dunes Baked Trio Blush
Becca Opal highlighter
ABH Dipbrow Pomade
Rdel Young szemhéjalap
Cargo Vintage Escape paletta: matt barack Autumn átmeneti színként a mélyítőbe, világos hideg arany Crisp a mozgó részre, a külső részre Cinnamon fényes fahéj szín, szemöldök alá matt csontszín Harvest Moon, JP The Masquarede paletta sötét kékes-lilás Chi színe az alsó pillatőbe
TIU szempillaprimer
Maybelline Snapscara spirál
Fix+
Mac Velvet Teddy
Ma:
TO primer
Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte alapozó 120-as árnyalat (most valamiért nehezebb volt eldolgozni, nem tudom, miért…)
Benefit Boing Blur airbrush concealer korrektor minta
Too Faced Peach Perfect loose púder
ABH Dipbrow pomade medium brown
Juvia’s Place The Saharan II Blush Paletta barna színe kontúrnak
Benefit Galifornia pirosító mini
Catrice Glow Patrol highlighter
UD Primer Potion
Smashbox Matte Exposure paletta: matt csontszín az egész szemhéjra, világos és sötétebb barna a mélyítőbe, a sötétlila a külső v-be
Juvia’s Place The Zulu paletta fényes türkiz színe a mozgó részre, a fehéres arany a belső szemzugba
A színeket ennek a palettának a sárga színével satíroztam össze és az alsó pillatőbe is ez került
meg a Smashbox sötétlilája, ami barnának tűnt itt
Alsó vízvonalra LH Cosmetics Happy Mood Crayon (kanárisárga)
Zoeva Graphic Eyes Rock’n’Roll Bride szemceruza (barna metál piros csillámokkal)
MAC fényes kék szemhéjtus
Maybelline Lash Sensational
Nabla Shine Theory Lip Gloss Dresscode
Parfüm: Givenchy Irresistible Blossom Crush
Tegnap:
TO primer
Lioele CC krém
Nars Chantilly korrektor
ABH Dipbrow pomade medium brown
Hourglass Mood Light púder
Physicians Formula Butter Bronzer kontúrnak
Nabla Daisy pirosító
Catrice 3D Glow highlighter Icy Glaze
UD Primer Potion
Nabla Soul Blooming paletta: a világosbarna szín az egész szemhéjra, a mályvás rózsaszín a mélyítőbe, a sötétbarna a külső v-be. Az Anemona csillámos liláskék szín a mozgó részre, ráütögettem a darabos Honey Dripet, ami fehér alapon rosegold-os duokróm, ettől olyan lett a szemhéjam, mint a csillagos égbolt. A belső szemzugba a Philosophy ment.
Biztos használtam szemceruzát is az alsó pillatőbe
Maybelline Lash Sensational
Nabla Jolie rúzs
Parfüm: Tom Ford Black Orchid minta
Ez a kommentem a “mit használtam ma” és a tegnapi Annabelle minerals story keveréke, ugyanis ma reggel csodák csodájára megérkezett a csomag
Egy alapozót rendeltem és a Get set csomagot, ekcémás arcbőrre keresvén megoldást. Most kipróbáltam az alapozót és azt kell mondjam, csodálatos!! Ilyen könnyed valami még sosem volt az arcomon. A színt is eltaláltam, bár nyárra kell a sötétebb majd (ez a Natural light). A pirosítóik is álom mind a 6 ami a Get set dobozban volt! Por állag minden, de nem szárít, nem ül a ráncokba! Ez persze első benyomás csak, majd update-elek
Ami kevéssé jött be egyelőre, az az, hogy a szemhéjpúderek számomra nem elég intenzívek (a chocolate és cappucino sem), DE tény, hogy naaaagyon finom, visszafogott sminket lehet vele alkotni.Egy UD-vel vagy Nablával nem tudok ilyen visszafogottat
Por állag: huh, a sminkelés végére úgy nézett ki a farmerem és a fekete pólóm, mint egy jóféle kokósnak. A barna szemhéjpúderek és a pirosítók meg némileg megfogták a fehéres viaszosvászon terítőt Szóval ez a sminkmárka öltözködés előtti sminkelést kíván a kiszerelésnek köszönhetően és véletlenül sem a rohanós napokra.
De a termékek nagyon guszták, igényesek, illatmentesek (!) és minimálisan sem csípik a nyominger arcbőrömet! Majd a tartósságról írok még.
naaaagyon finom, visszafogott sminket lehet vele alkotni.Egy UD-vel vagy Nablával nem tudok ilyen visszafogottat
Aha, ezt értem. Az én számomra a Lorac palettáim ilyenek. Pedig azok még rendesen pigmentáltak is, de olyan kellemesen elegáns hatásra képesek, amire semelyik másik palettám sem. Nem tudom, hogy ez mitől van, hogyan érik el?
Nem tudom, de tényleg olyan felapplikálva az összes szín, mint a selyempor. Mondjuk egy durva vagy csak éles cut crease-t soha nem lehetne velük csinálni (illetve talán nedves ecsettel) de nagyon szép az összhatás. Olyan üde, komolyan. Az alapozó-pirosító is olyan szépen fekszenek egymásra, éveket fiatalít.
Fertőő!
hülye20k
És ha még kiderül, hogy tartósságra is szuper lesz
Amúgy nyárra jobb is a por alap, pláne alapozóban. Nekem a BB-k és CC-k is leolvadnak, a sima alapozók fullasztóak. Tavaly a MAC por állagú alapozóját használtam nyáron, nem volt rossz de azért soknak éreztem a bőrömön a 35 fokban. Na meg az nem is mutatott ilyen természetesen. Ez meg tényleg olyan mintha semmi nem lenne az arcomon. Az átfénylést pedig meglátjuk ha az időjárás hajlandó lesz korának megfelelően viselkedni