Köszi a tippet, kívánságlistára tettem.
A rúzsról leírtál mindent, de azt mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy le vagyok nyűgözve attól, hogy a szemed sminkje milyen tökéletes maradt!
Nálam ez elképzelhetetlen lenne.
Én is azon csodálkoztam.
Köszönöm! A smink tényleg szépen megmaradt Az első szemhéjalapom ez az Artdeco, és nem tervezek itt megállni, de elégedett vagyok (csak ki tudja, lehetek-e még elégedettebb…). Illetve elfelejtettem leírni, de egy Helia-d arcpermettel fixáltam. Alapból nem használok semmit fixálásra, ezt az arcpermetet nem szerettem meg eddig (egyszer az ingyenes szállításhoz rendeltem, azóta alig hiányzik belőle), szóval most gondoltam kipróbálom sminkfixálóként. Igazából átlagos napokon is mozdulatlan sminkkel megyek haza. Az esküvőn volt tánc, tűző nap, meleg, és úgy néz ki sminkfixáló szerepben jól teljesít ez az arcpermet. Nem gondolom, hogy meg fogom szeretni, mert nagyon erőteljes szaga van, de talán sikerül majd elhasználni. És nagyon reménykedem benne, hogy a KM Beauty Box-ban nem lesz benne
Egyedül a tusra kellett figyelni, mert a jobb szemem sarkában picit lekopott. Fura, a bal szememnél nem volt semmi vele. Lehet, hogy a jobb szemem jobban könnyezett.
Fura, nekem is mindig a jobb szemhéjam kopik meg jobban/hamarabb.
Szerintem pedig a KM dobozban ez a permet lesz, mert valami olyat írtak, hogy frissítő és illatos. És pénteken totóztam, hogy vajon mi lesz benne, és ennél ez volt a tippem.
Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Bourjois Air Mat alapozó Alverde világosítóval keverve
Essence korrektor
TIU púder
Rdel Young Tropical Heat bronzer
Tom Ford pirosító
Catrice Kaviar Gauche highlighter
Lovely Brows Creator Pencil
Rdel Young szemhéjbázis
UD Naked Original paletta matt világosbarna Naked nevű színe átmeneti színként, fényes arany Half Baked a mozgó szemhéj nagy részére, külső v-be Nabla Poison Garden paletta matt élénk kék színe, ez ment az alsó pillatő nagy részére is, de tettem rá az aranyból is. Mélyítővonalba a paletta matt Zen nevű színe került, a szemöldökcsontra pedig a matt csontszín Canvas.
Essence Liquid ink tussal húztam tusvonalat
TIU szempillaprimer
Maybelline Colossal Volum’Express szempillaspirál
Mac Fix+
Mac Viva Glam V. rúzs
Sajnos bennem is elég erős a gyanú…
Hú nekem viszont meghoztad a kedvem a permethez, ha fixálónak jó. Mondjuk én imádom a szőlőillatot, a tokaji aszús krém illatáért is oda vagyok
Megvetted a dobozt?
Én még ezelőtt fixálót nem használtam egyáltalán, úgyhogy nem tudom hogy pl a Mac-hez képest hogyan teljesít, szóval ne hagyatkozz rám teljes mértékben, hogy biztosan jó lesz
Új hét, új termékek kerültek a neszeszerembe.
Maybelline Baby Skin primer
Catrice HD Liquid alapozó
RCMA púder mindenhova
Mac Matte Bronze bronzosító
H&M pirosító Sunrise pink
Becca Opal highlighter
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjalap
Juvia’s Place Masquerade paletta: meleg narancsos barna matt Zulu a mélyítőbe, fényes bronzos beütésű bordó a külső részre, fényes réz Dahia a mozgó részre, fényes pezsgő Giza a belső szemzugba, bronzos fényes Casablanca az alsó pillatőbe, széleket a Cargo Vintage Escape paletta matt Autumn nevű barackos színével satíroztam el. Szintén ebből a palettából vettem a matt csontszín Harvest Moont a szemöldök alatti rész megvilágosítására
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Mac Fix+
CP Lippie Stix Brink
Igen, 4 után pár perccel már rendeltem
Pont azon agyaltam reggel, hogy megnézzem-e majd róla az unboxing videókat vagy inkább maradjon meglepi a sajátom érkezésééig
A Fix+ hű társam de az is inkább olyan “porhatás eltüntető” nekem, mint fixáló.
Akkor jó eséllyel lesz lehetőséged kipróbálni
Kíváncsi vagyok!
A többi márkától mik a tippjeitek? Próbáltam tippelgetni de most nincs annyi biztos ötletem, mint a 2017 őszi doboznál (csak azt rendeltem meg a korábbiakból), akkor majdnem mind eltaláltam.
Az Aromaxtól az argánolaj, vagy a csipkebogyó olaj a tippem.
Avontól én rúzsra vagy körömlakkra gondolok.
Biolánál talán valamelyik peeling, esetleg, ha ez lesz az utazó kiszerelés, akkor valamelyik szérum.
Bourjois CC krém, esetleg szempillaspirál.
A Carmex egyértelmű.
A Signalnak gondolom az új kókuszos fogkrém lesz.
Mixa micellás víz, vagy valamelyik arckrém.
Love and Beauty planet: én a kókuszos tusfürdőre tippelek.
Aztán lehet, hogy tök más dolgok lesznek.
Avonnál én is rúzs vagy lakk, amire számítok, Beauty&Planetre is egyezik a tippünk, Bourjouis-tól spirál vagy pirosítóra gondolok, Signaltól szintén a kókuszos. A többi esetében abszolút tanácstalan voltam, köszi a tippeket Kíváncsian várom a dobozt
Most végiggondoltam, az tavalyelőtti dobozból mindent felhasználtam szinte.
A Catrice szájfény és spirál jó volt, az Artdeco alap kedvenc bázis lett, a Nivea cuccokat is elhasználtam, a kis reszelő a táskám lakója. A Bioderma szérumot akkor ismertem meg de azóta 3X újravettem, a KAP ecsetet minden.egyes.nap használom, a pirosítóból pedig már alig van A parfüm nekem túl semmilyen volt de Húsvétkor a fiúk ellocsolták végül. Ja, és a TBS tusit is imádtam.
Egyedül az L.O.V. mintát nem használtam, a fura kiszerelés miatt.
Nekem a KAP ecset annyira bejött, hogy azóta az összes szemre való ecsetet megvettem, sőt mindegyikből kettőt.
Tényleg nagyon minőségi ecsetek! Akkor nálunk már volt értelme a doboznak, hiszen annak hatására lettek kedvenc termékeink
Kipròbáltam ma a Natasha Denona green brown palettát. @Kokapu : A bal szememen ud primerrel, a jobb szenhèjra semmit nem tettem. Felvitelnèl 1-2 szìnt nehezebb volt a primer nèlküli szemhèjra felvinni, de a vègeredmèny ugyanolyan lett . 3- kor sminkeltem, most 9- kor nèztem meg, nagyon minimális kopást látok, nem mászott el ès nem állt össze a smink.Igaz a 2. Kèp este kèszült lámpafènynèl, az első világosban ìgy egy kicsit hamisít az eredmènyen , de èn nagyon meg vagyok elègedve.
Annyira gyönyörű az a paletta! Pont egyik nap nézegettem róla képeket és gyönyörködtem. Szép lett a smink!