Nem panaszkodhatok, nagyon szép pillákat örököltem. Alapból szép ívelt, hosszú, barnás színe van. (Húgicámnak feketr, na őt irigylem igazán… Spirálra nincs is szüksége.) Régebben a banán alakú spirálokat preferáltam, mert még hosszabb és íveltebb lett, nagyon szépen kinyílt a tekintetem. Mostanában inkább a dúsító spirálokat szeretem (8-as vagy homokóra alak).
A rúzs, egy pezsgő és két pogácsa után:
Nem mondanám, hogy elégedett vagyok 100%-ig, sajnos a poháron is nyomot hagyott, és mint látható, picit maszatolódik. Itt elég pirosasnak tűnik, de ennél azért mélyebb, sötétebb színe van.
Nem is gondoltam, hogy lejártak. Egyáltalán nem erre gondoltam. De egy sminkterméket lehet, hogy mondjuk 2015-ben gyártottak, de mivel felbontás utáni lejárati idő van csak rajta, ezért ugyanúgy árulhatják. Nekem így már mégsem lenne szimpatikus.
Szerintem mindenhol csak ép terméket árulhatnak az EU-ban. De nem muszáj ott vásárolnod.
Teljesen jó a rúzs
Nem írtam, hogy nem épek Gyártási időről kérdeztem mind a kétszer.
Tudom, hogy nem muszáj, köszi Azért majd körülnézek és megnézem a batch code-okat.
Csak egy javaslat, akkor a N… ino oldaláról ne rendelj soha semmit, mert az árukészletük nagy részét ugyanígy szerzik be.
Én nem látok rajta kopást vagy maszatolódást. Nagyon szép szín és tök jól áll. Rajtam egyedül a Maybelline SuperStay áll a legközelebb a lerobbanthatatlanhoz, ami kibírja a meleg teákat, az ebédet, de a nap végére erősen megkopik az is.
Nem nagyon szoktam, asszem egyszer egy Puma parfümöt vettem onnan barátomnak.
Nekem Notinoval ebben jó tapasztalatom van. Októberben rendeltem ugyanazonév augusztusában gyártott parfümöt legutóbb, de előtte is olyanokat amik pár hónapja lettek gyártva Batch code szerint.
Mikor egy limitált kollekció azután kapható ott, hogy a drogériában már nem, azt utólag vették meg/át, Catrice kismárkánál többször volt ilyen.
Az osztrák oldal alapján (ugyanaz csak . at), szidják elég sokan a parfümöket egy másik véleményező oldalon, hogy évek óta ugyanazt használják, majd megrendelték onnan és fél óra után nem érzik az illatát. Egy időben akartam venni egy Chanel parfümöt, ott olcsóbb volt, de nem mertem megrendelni.
Nekem Tk-ből van egy Vera Wang, ami ott 12 Euro volt, a DM-ben 30-ért láttam, akciósan 25 volt a Müllerben, annak rendben van az illata, tartós, pedig edt.
Vera Wang Princess érdekel, hátha kifogom én is
Köszönöm Sajnos a fényviszonyok most sem voltak az igaziak, ezért lehet nem olyan feltűnő képen keresztül.
1 órakor tettem fel a rúzst, az előző kép fél 4-kor készült. Leves után vagyunk, most már nem fog a poháron, de kaja közben azért kopott, főleg a belső felén. Itt már talán jobban látszik. Egyelőre még mem kentem újra, a főétel után meglátom, hogy áll.
Ja, remélem nem baj, hogy folyamatosan “ápdételek”.
Képen nem tűnik feltűnőnek, olyan, mintha ráesne a fény az alsó ajkad közepére.
Jaj, dehogy baj, szerintem egyikünk se bánja a live dokumentációt.
Az, 50ml. De télen vettem.
Tangle Teezer Compact Styler metálos színekben+3 Invisiboble együtt 7Euro, DM/Bipa 15 volt karácsony felé, otthon nem tudom.
Tökéletes az a tusvonal, és szuper a smink is:). Az updatek meg szerintem nagyon viccesek, de tényleg így derül ki milyen egy rúzs, használat közben.
Ma 2 szemsminket csináltam. Délelőtt egy rohanósat, mert piacra mentünk, estére egy másikat, mert kosàrmeccs és vacsora volt a program.
Szóval mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Catrice HD Liquid alapozó
Essence Camouflage korrektor
TIU púder
Rdel Young Tropical Heat Bronzer
TIU pirosító 065
Catrice Kaviar Gauche highlighter
Maybelline szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Urban Decay Naked Original paletta Toasted színét ujjal felvittem az egész mozgó szemhéjra, erre még rátapogattam a Sidecar nevű szintén fényes színt. A széleket elsatíroztam a Naked nevű matt barnával. Az alsó pillatőbe a Nabla Poison Garden paletta fényes lilája a Craving került.
Maybelline Snapscra szempillaspirál
Mac Fix+
Mac rúzs Ravishing színben (nyárias narancsos-korallos szín)
Parfüm: Suddenly Madame Glamour
Esti szemsmink:
Essence korrektor
Milani szemhéjalap
Nabla Poison Garden paletta fényes lilája (Craving) ment a mozgó rész külső felére, középre a rosegold Fabric, és az egészre rátapogattam ujjal a főleg topperként funkcionáló Adorationt. Ettől az egésznek irizáló lila színe lett. Széleket a matt Zen árnyalattal satíroztam el, külső v-t kicsit még mélyítettem a bronzos sötétbarna Archetype színnel. Alsó pillatőbe is ezt raktam.
Szemöldök alatti részre az UD paletta Virgin nevű fényes világos színe került.
Essence tussal húztam tusvonalat,
TIU szempillaprimer
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Giorgio Armani Sí parfüm
Párszor megpróbáltam ide írni, de nem akarta elküldeni. Hátha most
Tegnap este 9-10 körül jutottam el addig, hogy a rúzsom belseje teljesen lekopott, újrakentem. Jójó, persze hogy meg kellett kóstolni a marhapörköltet, harcsapaprikást, sőt még a hortobágyi palacsintát is… Sajnos dokumentálni ezt nem tudtam, mert ha nem éppen mindenki meg akart táncoltatni (6 sráccal ültem egy asztalnál…), akkor valami játék ment. Szóval este 10 körül úgy láttam, hogy összességében jól teljesít ez a rúzs, bár lehet, hogy esküvőre legközelebb mást választanék, de mondjuk egy hétköznap nem kell félnem attól, hogy zsíros ételeket fogok enni.
Mire hazaértünk (fél 4), jelentősen igénybe vette a számat, és nagyon csúnyán lekopott. (Másodjára nem akartam újrakenni, egyrészt hogy lássam a végeredményt, másrészt mert úgysem zavart addigra már senkit.) Jó, hát a töltött káposztát sem lehetett kihagyni, igaz csak fél kettőkor ült le a társaság enni, de nekem sikerült még le is ennem magam. Nagyon szexi voltam a zsírfoltos ruhámban, szerencsére akkor már senkit nem érdekelt ez sem. A rúzs a puszi-teszten is elbukott, foltot hagyott. Habár a maszatolódást sem tudtam lefotózni, de a széleit figyelnem kellett nagyon, időnként picit letörölgettem.
Képpel jövök nemsokára!
A fejem… Már fél 4 volt, ne ítélkezzetek. És természetesen egy pici pati is kijött a lehető leghülyébb helyen.
Szóval, először is, egy szájceruza szerintem nem ártott volna a rúzshoz, gyanítom, hogy kevésbé mászott volna el, ha használok. Aztán, zsíros ételeket nem szabad enni vele. És nagyon kell figyelni nap közben, hogy hol hagy nyomot, nem maszatolódott-e el. Nálam ez szerintem hétköznapi és zsíros-étel-mentes alkalmi rúzs lesz. “Köszönöm a figyelmet!”
Köszönöm
Tusvonalat azóta tudok húzni, amióta nem filccel, hanem ecsettel próbálkozom.
Anno a Lovely tussal kezdtem, de nem igazán tudtam használni. Ezután filcesekkel próbálkoztam, és egész jól elvoltam velük, de a Maybelline tégelyes tussal mérföldekkel előrébb járok, mint bármely más előző tusommal. Pedig azt hittem az ecsethez úgyis béna lennék… Aztán tessék, már nem bírom ki, hogy ne használjam minden nap. Nem mondom, hogy mindig tökéletesen sikerül, de ebből nem csinálok problémát.
Nekem is ecsetre áll a kezem, ez meg a kedvenc tus: https://kremmania.hu/kremek/tonymoly-easy-touch-gel-eyeliner