Mit használtál ma?

Az Új termékek topikba valaki lenne kedves írni valamit? :smiley:
Mert szeretnék írni, de nem enged háromnál több egymást követő alkalommal.

Akkor most próbállak "beengedni":grinning: Várjuk a beszámolód​:yum:

1 Likes

Köszi, már a segítségemre sietett Amadea :smiley: :slight_smile:

Micsoda seftelés ment itt ma! :smiley::smiley:
@Montelino nagyon kedves vagy! :raising_hand_woman:

1 Likes

Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Catrice HD Liquid alapozó
TIU Skin Supreme púder
Rdel Young Tropical Heat Bronzer
Tom Ford pirosító Flush szín
Catrice Kaviar Gauche highlighter
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjprimer
Nabla Poison Garden paletta: Narrative átmeneti színként, külső v-be Zen, alsó pillatőbe Adagio és Narrative keverve,
A mozgó részre a Mac Expensive Pink színe került ami egy érdekes, barackos, rosegoldos árnyalat.
Felső pillatőbe barna Rimmel Scandaleyes ceruzával húztam tusvonalat
TIU szempillaprimer
Maybelline Colossal Volum’Express spirál
Alverde fixáló spray
Mac Pure Zen rúzs

Giorgio Armani Sí Edp

1 Likes

Ecsetek beszerezve mind2töknek, kémcső a csomagolásuk. Csöveztem.

2 Likes

Köszönöm szépen.:slight_smile: Írok e-mailt.

Mai smink:
KAP primer
EL DW alapozó keverve egy kis Catrice HD Liquiddel
Rdel Young Tropical Heat bronzer
TIU pirosító 065-ös
Catrice Kaviar Gauche highlighter
Maybelline Brow Precise Micro Pencil
Milani szemhéjalap
Nabla Poison Garden: matt krémszín Canvas árnyalattal fixáltam az alapot, matt mályvás Zen a mélyítőbe, világosbarna matt Narrative átmeneti színként, szemhéj külső felét a fényes bronzos beütésű sötétbarnával (Archetype) sötétítettem, ezt tettem az alsó pillatőbe is. A mozgó szemhéj többi részére az ujjammal tapogattam fel a fényes világos rózsaszín Rosita árnyalatot. Felső pillatövet a matt sötétkékes feketés Zodiac árnyalattal sötétítettem meg.
TIU szempillaprimer
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Mac Fix+
Rúzs: Mac Please Me

Zara Red Vanilla edt

2 Likes

Mai smink:

Mac Prep&Prime szemhéjalap
Jeffree Star Blue Blood: Mintea szélesen a mélyítőbe és fölé.
Urban Decay Game of Thrones paletta: The Sight a külső V-be, és onnan elsatírozva a mélyítőbe is, Bend the Knee a mozgó részre, aztán a Jeffree Star paletta Cullinan a belső szemzugba.
Alsó pillatőbe egy zöld Pupa szemceruza, fixálva a GoT paletta The Sight színével.
Too Faced Hangover primer
Nagyon fura cucc, még sosem volt hasonló primerem sem. Teljesen szilikonmentes, viszonylag híg, mint egy testápoló, és tejes-kókuszos illata van.
IC Cosmetics Illuminating CC krém
Becca under eye korrektor
Becca under eye púder szem alá
Kat Von D Lock-it setting púder mindenhova máshova
Pupa Sunset blooming pirosító - Tropical festival
Physicians Formula Butter Bronzer
Urban Decay All nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Jeffree Star folyékony rúzs - Scandal
Eszméletlen ez a rúzs, az első perctől imádom. Baromi jó színe van, matt, de vannak benne csillámok, de mégsem lesz csili-vili alkalmi. Ráadásul reggel kentem fel, azóta ettem-ittam, és közel hasonló állapotban van, mint reggel.

Sajnos az elmúlt 2 napi sminkemet nem írtam le, nagyon fáradt voltam.
TO primer
Fenty Beauty Pro Filt’r alapozó 120
Too Faced Peach Perfect púder
The Balm Desert kontúrnak
The Balm Instain Houndstooth pirosító
ABH Moonchild Glow Kit Pink Heart highlighter
ABH Dipbrow Pomade medium brown
UD Primer Potion
ABH Soft Glam paletta: Dusty Rose az egész szemhéjra és a mélyítőbe, Sienna a mélyítőbe és a külső v-be, Mulberry és Cyprus Umber a külső v-be. A mozgó részre a Sultry, arra rátapogattam az aranyszínű Bronzedet. A belső szemzugba a Fairy ment, az alsó pillatőbe… talán a Cyprus Umber és biztos, hogy a Zoeva Rock’n’Roll Bride szemceruzája.
Maybelline Lash Sensational
Pupa Volumr 400-as (pinkes piros) rúzs

Parfüm: Gucci Bloom Acqua di Fiori

1 Likes

Még annyi kérdésem lenne a TK Maxxról, hogy szoktad nézni a sminkek batch code-ját? Nem azért olcsóbbak, mert régi gyártmány?

Mai smink:

Etude House Proof 10 szemhéjalap
Ma úgy gondoltam, tesztelem még a Natasha Denona Mini Sunset palettát, hátha az Etude House alappal tartósabbnak bizonyul, mint a MAC Prep&Prime-áll.
Tehát a világosabb barna került a mélyítőbe, sötétebb barna a külső V-be, a gyönyörű bordós színt a mozgó szemhéj 1/3 részétől kifelé, a belső szemzugba és a mozgó rész belső részébe a világos fényest.
Alsó pillasorba sötétbarna és bordó.
Benefit Porefessional primer
IT Cosmetics Illuminating CC krém SPF50
Becca under eye brightening korrektor
Becca under eye brightening setting powder
Kat Von D Lock-it setting púder
Benefit Hoola bronzer
A pirositó több szin vegyítése: Kiko és 2 Pupa
Ofra highlighter Pillow talk
Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Nabla lip kit - Romanticized

Jó lenne találni egy biztos szemhéjalapot a Natasha Denonához, mert minden más téren kiemelkedőnek találom, a színek egyszerűen csodálatosak.
IMG_20190518_131820

6 Likes

Nem nézek kódot, a folyékony dolgoknál van lejárati dátum rajta többnyire (azoknál fontos nekem, mert nem mindent akarok azonnal felbontani, ill. már bontogatják a barbárok mire megveszem (pl. samponokat) és akkor ketyeg a 6-12 hónap), lejárt dolgokat egy üzlet se forgalmazhat sehol. Van konyhai részlegünk, vettem ott már olasz fűszereket, sprays avokádó olajat, spagettit, azokon volt dátum és rendben voltak. Ez a bolthálózat arra szakosodott, hogy felvásárolják a más bolthálózatok, nagy és kis márkák megmaradt darabjait pl. mielőtt más csomagolásuk lesz, vagy már egyáltalán nem forgalmazzák, gyártják őket és a TK megveszi az utolsó darabokat. A Sigma ecsetek mondjuk ugyanúgy forgalomban vannak és ugyanúgy néznek ki, gondolom megmaradt árukészletet adtak át. Ruházatból mindig a min. előző év vagy még sokkal régebbi megmaradt darabokat találni ill. van pár nagy márka aki külön gyárt a TK számára is ruhákat. Cipőre nincs garancia. Vettem ott idén 15 Euróért alkalmi Tamaris cipőt 35 helyett, nekem megérte, bézs, csinos sarka van (ilyet kerestem évek óta), nem igazán érdekel, hogy mikor gyártották, doboza nem volt. A cipőrészleg amúgy pocsék, a Tamaris cipőn véletlen akadt meg a szemem.
Sminknagybevásárláshoz szerencse kell, ami ismertebb nagy márka azt percek alatt elviszik vagy gyorsan belemásznak. Az egyikben pl. van egy “asztal” ahol mindent kibontottak többszáz Euro értékben. Nem mindent ragasztanak le és sokan bontogatni járnak oda. Szülők rendszeresen felejtik ott a gyereküket aztán hallod, hogy Ödönke várja a szüleit X ponton. 2-3x is leadják, mire Ödönke szülei észreveszik, hogy egy gyerekkel kevesebb van. :-S
Délután és szombaton nem mennék oda be. Tömegnyomor van.
A férfi rész sokkal jobb, mint a női. A pólók szuperek pl. Láttam Ed Hardy pólót 15 Euróért, Mustang 10, Fila 8. Vannak szimplák és nagyon állat mintával. A férfi pulcsik is jók.
Vettem ott Wrangler farmert 25 Euróért, T. Hilfiger 30 volt (90 helyett) végre egy bootcut, meg van 2 nagyon kényelmes Timezone farmerem onnan.
Ami még jó az a fehérneműs rész. Nagyon összeömlesztik, de van Triumph melltartó 12-13 Euróért (itt kint ez 40-től felfelé van, drágább, mint otthon) meg pár nagyobb márka. A sportrészleget is szeretem.
A ruháknál nem mindig stimmel az ár, ha valakinek fogalma sincs eredetileg mennyi lehetett ne hagyatkozzon az ennyi volt ennyi lett árra, mert néha hibás és ugyanannyi vagy 10%-kal olcsóbb csak, mint egykor.
Nagyon kaotikus ott minden, azt tudni kell. Én néha csak bementem és ki is jöttem rá 2 percre.

4 Likes

Mai smink, esküvőre.
Primer: HA Blur
Alapozó: Catrice HD liquid
Kontúr: Alverde kontúrpaletta, csak a sötét színt használtam
Korrektor: Maybelline Fit me!, szem alá + ahova szükséges volt
Púder: Maybelline Affinitone
Pirosító: Rimmel…
Highlighter: Catrice Kavier gouche
Szemöldök ceruza: Catrice
Szem primer: Artdeco szemhéj bázis
Szemsmink: Colourpop és Maybelline palettáimból
Tusvonal: Maybelline géles tégelyes tus
Szempilla: L’Oréal Paradise Extatic
Rúzs: Pupa folyékony rúzs, tegnap vásároltam. Sajnos nem teljesen az a bordó, amit kerestem, de nagyon szép színe van, és kényelmes viselni. Remélem a tartóssága sem hagy ma cserben.

Nos, nem tudom mit gondoltam, mennyi időm lesz képet készíteni esküvőre menet… Még rúzs nélkül éppen van, majd próbálok napközben szelfizni egyet a rúzzsal is. A fejemet meg ne nézzétek, nem vagyok jó a fotózásban.
IMG_20190518_133421
IMG_20190518_125348

14 Likes

Hűhaa!! :hushed: Gyönyörű vagy!!:heart_eyes::star_struck::fire:

Nagyon szép, a szemed gyönyörű!

1 Likes

Imádom ezeket a barackos színeket!! :star_struck:

Nagyon szép lett a szemsmink, a pilláid alapból ilyen gyönyörűk vagy a spirál teszi?

1 Likes

Nagyon szép a szemed, mint mindig :slight_smile: A színek most is nagyon látványosak, tök jól válogatod össze!

Hűha, nagyon szép vagy!:blush::+1:

1 Likes