Legyetek boldogok a Poison Gardennel. Olyan szép színek vannak benne.
Emlékszem mikor megjelent, azt mondtam: nekem ez aztán nem kell. Akkor még alig használtam színeket magamon, szinte csak natúr vonalon mozogtam. Aztán eladtam a Soul Bloomingot is, amit kicsit meg is bántam azóta. Egy ideje már érlelődött bennem, hogy szeretném a Poison Gardent. Egyelőre nagyon tetszik, bár még csak swatcholtam és egy sminket csináltam vele.
Köszi szépen! Majd lehet, hogy veszek egy ilyen ecsetet.
De szépek ezek az Essence-ek, te hol találtad őket?
Én először nem voltam annyira lenyűgözve tőle, de ahogy egyre többet használtam, egyre jobban megszerettem. Az a jó, hogy élénk és szolidabb árnyalatok is vannak, és az utóbbiak is eltérnek egy kicsit a megszokottól. Amúgy az Opera az egyik kedvencem.
Az Opera nekem is nagyon tetszik! Meg a Berry Bite.
Veszélyes terepen vagyok. Valakinek?
Leragasztották.
Befogadom szegénykét.
Te meg veszélyes nő vagy!
Köszi szépen ezt is!
Mi az a Tk?
Csak nem TK Maxx? Én is megyek majd nemsokára, remélem találok én is kincseket
Szerk.: Már látom, hogy de igen.
Ha ilyen ecsettel találkozol esetleg (külön ne járkálj érte, csak ha drogéria felé jársz amúgy is), vennél nekem? Amelyik van.
Nyugodtan küldj el a fenébe, ha eleged van a personal shopperkedésből.
Yaaay! Köszönöm! Most jutottam csak az olvasáshoz!
Majd megnézem, az Essence mellett csak elballagok mindig.
Melyik legyen? ! DM, legalsó polc, ott senki se keresi. A képet véletlen töröltem és ezek szerint nem mentette a telóm. 4 féle van.
A 2 szemre való megtapizva jobb minőség, mint a nagyok, de kipróbálni kellene persze… Majd holnap visszamegyek, útbaesik a vonat felé. A 2 szélső szemre való van a boltban, a középső nincs.
Jöhet a 2 szemrevaló, nagyon köszönöm ismét!
Szemrevalót kérhetek én is, ha még lesz?
Igen persze, mind2 legyen? Van teszter, ez meglepő. Legalul van, nem ott ahol a szokásos Essence dolgok, szerintem nem látják a vevők.
Igen, köszi!
köszi szépen!Nem emlékeztem erre a posztra.