Ma:
Bioderma Sensibio micivizes vattakoronggal áttöröltem reggel az arcom, leöblítettem.
Pyunkang Yul Essence Toner
G&G C-Glow
Clinique Moisture Surge Overnight Mask (reggeli hidratálónak tök jó)
Narüko am+pm fényvédő
TO primer
L’Oreal True Match Highlighter Icy Glow (jegesrózsaszín) folyékony highlighter
Lioele CC krém
NARS Chantilly korrektor
Too Faced Peach Perfect loose púder
ABH Dipbrow pomade medium brown
Physicians Formula Butter Bronzer kontúrnak
Clinique Berry Pop pirosító
ABH Sun Dipped Glow Kit Tourmaline (rózsaszínes) árnyalat
wet n wild szemhéjalap
Zoeva Soft Kohl fekete szemceruza az alsó pillatő külső részébe és a vízvonal erre eső részén
UD GoT paletta: finom rózsaszín House Lannister az egész szemhéjra, a mélyítőbe a matt középbarna Nymeria, a külső v-be a téglavörös-barna Lannister Red. Eddig minden szuper volt.
Megpróbáltam a lilásbordó, szaténnak tűnő Weirwood Leavest feltapogatni a MAC 219S ecsettel a külső v-be. Nos, nem nagyon ment, fogalmam sincs, miért… de potyogni aztán tudott. Próbáltam a helyébe felvinni az ezüst csillámos fekete Take The Blacket, a feketét se nagyon sikerült felölteni (booocs). A mindenféle csillámos lila Stormbornt feltapogattam a mozgó részre, gyönyörű szín.
Az alsó pillatőbe egy nagyon tompa ceruza hegyű RT smudge ecsettel próbáltam felvinni a Weirwood Leavest, nem nagyon látszott. Satíroztam helyette a Lannister Reddel.
A belső szemzugba a pezsgőszín Hardhome-ot vittem fel, tényleg topper szín, de egész jól boldogultam vele és szépen mutatott.
Magyarán istentelenül béna vagyok.
Mindjárt rám szakad az ég vagy bemasírozik a makeup kommandó és elviszi a cuccaimat, az ecseteimet meg dárdaként belém szurkálja.
Maybelline Lash Sensational
MACxAladdin Princess Incognito matt rúzs - gyönyörű nude szín, puha, nem szárít. Kellemes csalódás, mert a MAC szatén finishe húzza a számat, főleg a Twig. A tokja nagyon szép, csak illúziórombolóan könnyű műanyag.
Parfümöt nem használtam, mert rohanni kellett a buszhoz.