A mini IT-re én is kíváncsi lennék.
A Maybelline micro precise ceruzáját nagyon szerettem.
Hogy tetszik az IT CC?
Melyik? A sima (ma ütöttem le egyet KM-en, pont a színemben árulták, és azt még nem próbáltam)?
Mai smink:
Szemmel kezdtem.
MAC Prep+Prime szemhéjalap
Urban Decay Game of Thrones paletta: mélyítőbe House Lannister, külső V-be Weirwood leaves, mozgó részre Bend the knee, belső szemzug White walker. Alsó pillasorba Weirwood leaves.
Smashbox Pore minimizer primer
Bobbi Brown Long-wear even finish alapozó
Néhány hét kihagyás után vettem elő ezt az alapozót, és bár eddig sem voltam teljesen elégedett vele, most kimondottan elégedetlen vagyok. Nem fed jobban, mint az IT CC, de össze sem lehet vele hasonlítani, hogy az mennyivel szebb az arcomon, tartósabb, stb.
Becca under eye brightening korrektor szem alá
Becca under eye púder szem alá
Houglass Veil setting púder az arc többi részére
Physicians Formula butter bronzer
e.l.f. pirosító paletta két színe keverve
Ofra highlighter pillow talk
Urban Decay All nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Pupa ajakceruza - bogyó szín
Nabla Berry bite folyékony rúzs
Itt Krémmánián ütöttem le. Egy ideje szerettem volna kipróbálni, megörültem mikor megláttam, hogy van eladó.
Ez az:
https://kremmania.hu/elado/szzs1981-it-cosmetics-cc-cream-with-spf50
A fedése nagyon szép csak sötét lett, muszáj volt kevernem világosítóval. De szeretni fogom mert szépen mutat a bőrömön.
Jövő héten ilyen jön nekem is (csak normál méretű).
Az az egy baj van vele (legalábbis nekem), hogy számomra annyira tökéletes (még az Illuminating változat is), hogy éppen ma sikerült leszólnom mellette a Bobbi Brown alapozómat is.
Mondjuk annyiból jó, hogy végre ezen a téren is eljutottam arra a szintre, hogy megvan amit kerestem. Tegnap álltam a DM-ben a L’Oréal állvány előtt, és néztem, hogy az egyik alapozójukból egy csomó szín van. Az egyikből tettem mintát a kezemre, aztán mielőtt az államra kentem volna, hogy megnézzem a színt, letöröltem, mert arra gondoltam: minek, amikor ott van nekem az IT CC?
Nem tudom, hogy csak nekem ennyire jó, vagy másnak is?
Most pár napig még tesztelgetem.
Te honnan szerzed be?
Érzem a fertő vonzását.
@Anheszenamon ezért aztàn tényleg irigyellek ; pechemre, a màrciusi floridai utamon a naples-i Sephoraba hazaindulàsunk utàn pàr napon belulre vàrtàk az IT CC krémjeit, az àllvànynak ez a része teljesen ures volt
, … foleg a szìnkivàlasztàs szempontjàbòl ott lett volna jò beszerezni (mert azért nem mondhatnàm, hogy az ottani àrak olcsòbbak, sot, a kasszànàl ér(t) a meglepetés, mert a polcokon feltuntetett àrra a kasszànàl teszik rà az AFA-t).
A light sotèt? A honlapjukon nézelodve ez a szìn a 3. legvilàgosabb, … ki tudja, az én EL DW - 2N1 szìnnek az IT CC-bol melyik lenne az “én àrnyalatom”??
Szàmomra is nagyon tuti lenne egy [akàr “sotètebb” light] minibe belefutni. Ezen tùl figyelni fogom az itteni piacot is.
Nekem most az EL DW 1N2 Ecru a színem. Megvan a 2N1 is de az is sötét kicsit. Arcomon még jó is lenne, de a nyakam annyira fehér, hogy szinte minden elüt az áll-nyak vonalnál.
Eddig mindhármat innen zsibiről. A mattból light mediumom van, az Illuminatingból fair light. Az igazság valahol e kettő között van talán, de valahogy idomulnak a bőrszínemhez, egyik sem üt el. Én kevergetni nem szoktam, inkább a bronzosítóval játszom, az is elég.
Aztán megvettem a Bye-Bye under eye korrektort is, azt Edit blogjáról, de még nem próbáltam. Még le is van fóliázva, és amikor megjött, rájöttem, hogy inkább még ki sem nyitom, mert ugye nemrég kezdtem használni a Becca under eye-t, és azzal nagyon elégedett vagyok, úgyhogy most egy darabig még inkább annál maradok, hogy ne legyen annyi termék nyitva.
@Anheszenamon, az EL speci “szìnkivàlsztò kütyüje” szerint az én szìnem a 2N1, de pl. egy màsik EL szakuzlet eladòja szerint 1N2 (a speci “kütyü” hasznàlata nélkul), … tehàt ezek szerint én toled kb. egy àrnyalattal lennèk sotétebb, ergo az IT light CC-je nyàrra valòszìnu jò lenne/lett volna (hadd àlmodozzak:grinning:).
@Kokapu a Bye Bye-ròl juttatod eszembe, … bàr nem sikerult 100%-ra a floridai “skicare és makeup beszerzèsi projektem” (màs nem is érdekelt és nem is vettem), azért nem mondhatnàm, hogy “visszafogtam” magam
, … mint ahogy te sem nyitottad ki az egyik ùj szerzeményedet, még nàlam is tobb zacskòban vàrnak a sorukra az ùj “kincseim” (tobbek kozott az IT Bye Bye pores Pressed is).
Ó igen, ez ismerős.
Mondjuk most örülök, hogy volt annyi eszem, hogy ne bontsam ki, csak hát nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen.
Mai smink:
IT Cosmetics CC krém Alverde alapozó világosítóval keverve
Guerlain korrektor
Mac Mineralize Skinfinish Natural púder
Trend it up bronzosító 020
Pupa Like a Doll pirosító Vibrant Coral
CP On The Cusp highlighter
Trend it up szemöldökpúder
Ma két szemsminket csináltam. Az első rajtam volt egész délelőtt de ebéd után lemostam mert nem tetszett.
Tehát szemsmink1:
Rdel Yong szemhéjalap
Mozgó rész egészére CP Super Shock Shadow Nillionaire csillámos sötétbarna
A csillámok potyognak és felkenődtek a mélyítővonal fölé is, ezért mostam le.
A széleket Mac Wedge matt világosbarnával satíroztam el.
Trend it up szempillaprimer
Maybelline Snapscra spirál
Szemsmink2:
Essence korrektor
Milani szemhéjalap
Zodiac Love Signs paletta matt mustársárgája a mélyítőbe és kicsit fölé is, matt középbarna a mélyítőbe
KAP Bud nevű mohazöld pigment a mozgó rész 3/4 részére és az alsó pillatőbe, Zodiac paletta highlightere a belső részre.
Essence Longlasting kitekerhető szemceruza 12 I Have A Green (sötétzöld) a felső pillatőbe
Trend it up szempillaprimer
Essence Volume Stylist 18 h spirál (ki fogom dobni)
Bourjois Rouge Velvet Lipstick 02 (matt rózsaszín, nagyon szeretem)
Parfüm: Thierry Mugler Alien Edt
Eladó Hourglass púder, ha valakit érdekel:
https://kremmania.hu/elado/zsolci-hourglass-ambient-lighting-powder
Mai smink:
Catrice Hd Liquid alapozó
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor
RCMA púder szem alá
Mac Mineralize Skinfinish Natural púder a többi részre
Trend it up Natural Glow bronzosító 020
Pupa Like A Doll pirosító Vibrant Coral
CP On The Cusp highlighter
Maybelline szemöldökceruza
A szemsminkemet Tauz Nóra egyik nemrég feltöltött videója alapján csináltam meg, aminek a címe: A legegyszerűbb füstös szem drogériás termékekkel
Trend it up Ultra Smoky szemhéjceruza 040-es szürkés lila színét satíroztam el a mozgó részen ès felvittem egészen a mélyítő fölé.
Rimmel barna Scandaleyes szemceruzát satíroztam el a pillatőnél és ezt is egy ecsettel egyre feljebb vittem és halványítottam. Ez ment az alsó pillatőbe is satírozva.
Ezután már csak a mozgó részre tapogattam fel ujjal a Zodiac paletta highlighterét keverve egy szèp fényes rózsaszín TIU monóval.
TIU szempillaprimer
L’oreal Unlimited spirál
Mac Fix+
Mac rúzs Angel árnyalat
Zara Red Vanilla Edt
Mai smink:
Catrice Galactic Drops highlighter alapként
Catrice HD Liquid alapozó
TIU Skin Supreme púder
Rdel Young Tropical Heat bronzer
Tom Ford pirosító Flush szín
Catrice Kaviar Gauche (óriás) highlighter
Lovely Brows Creator Pencil
Milani szemhéjalap
Juvia’s Place Tribe paletta: Ashanti matt khaki a mélyítőbe, enyhén fényes sötétzöld Kuba a külső v-be, mozgó rész külső felére fényes narancs Kurla, többi részre fényes bronzos Chaga. Ezek keveréke ment az alsó pillatőbe is. Belső szemzugba fényes világos zölden irizáló Koro.
TIU szempillaprimer
Maybelline Colossal Volum’Express spirál
Mac Fix+
Hourglass Lip Stylo Pacemaker árnyalat
Suddenly Madame Glamour parfüm
Tegnap elhasználtam egy Purito Centella Green Level Calming Toner mintát. Egész sok volt benne, szóval többször is az arcomra tudtam kenni, tehát kvázi 5 skineztem (azt hiszem 4-5 réteg került az arcomra), mert nagyon gyorsan beitta a bőröm. Maga a tonik egyébként kicsit géles állagú, szóval szépen ujjbeggyel fel tudtam vinni, nem is kellett vattakorongra téve “pazarolni”. Ezután HA szérum következett, majd csiganyálas krém. Reggelre valami hihetetlenül puha lett az arcom és ez tuti, hogy ennek a tonernek köszönhető. Később szerintem beszerzem majd, bár kicsit drága (5400 Ft/ 200 ml), de a mennyiséget figyelembe véve talán mégis megéri. Ja és még azt hozzátenném, hogy isteni finom “friss/zöld” illata van és nem a parfümtől.