Mit használtál ma?

Pont ez tart vissza ettől a palettától, hogy nem szeretem a kéket és szerintem nem is áll jól. Bűnbe visztek jövőre, már érzem:D

Komolyan? Azt hittem, téged semmilyen szín nem bátortalanít el.:slight_smile:

1 Likes

Most nagyon nevetek, mert én is így gondoltam, aztán csak nem hagyott nyugodni… és tessék, beleszerettem.:smiley:
Mit szólnál jövőre az Alienhez? Sztem az a legváltozatosabb, olyan hozzád illő színekkel.

Az Alient hol vetted meg? Bíztam benne, hogy az is van Marionnaudban, de sajnos nincs.

Mai smink:
Lancome Stick alapozó
RCMA púder
UD Beached Bronzer
Bobbi Brown pirosító Clementine színben
The Balm Mary Lou highlighter
Trend it up szemöldökpor
Rdel Young szemhéjbázis
Nabla monóim közül a matt lilás Circle átmeneti színként, galambszürke matt City Wolf a mélyítőbe, mozgó rész teljes egészére az Inglot AMC 153 gyönyörűséges monóját tettem fel, ami egy ezüstös, enyhén lilás beütésű, leírhatatlan szín. A külső részre még tettem a Nabla Absinthe lilás-barnás irizáló színből is.
Alsó pillatőbe Circle és City Wolf keverve.
Essence Liquid Ink szemhéjtus
Maybelline Colossal Volum’Express spirál
Mac Syrup rúzs

Parfüm: Avon Perceive Edt (végre elfogyasztom ma)

1 Likes

Nem hozták be. Tudom, nem vagyok normális, Amerikából rendeltem, mert a BB-en mindig elfogyott.

1 Likes

Megértelek. Nahyon szép színek vannak benne, tényleg különleges paletta.

1 Likes

És nagyon jó is.:slight_smile: A képek nem adják vissza a szépségét, mert a paletta azon része, amin a panek vannak (de szépen tudok fogalmazni) tükröződik.

1 Likes

Szerinted van olyan jó minőség mint a Blood Sugar vagy a Blue Blood?

Na ez engem is érdekelne, mert a Blue Blood annyira klassz, hogy jó lenne bővíteni a Jeffree Star készletet (valójában annyira “megvett” a pali, hogy mostanában a rúzsok felé IS kacsintgatok), de a Blood Sugar nekem túl pirosas, az Alienben viszont szépek nagyon a színek.

2 Likes

Én is így vagyok, hogy túl sok a piros a Blood Sugárban, túl sok színt nem tudnék használni. Viszont az Alien zöldjei nagyon tetszenek, meg a többi színe is sokkal jobban passzol hozzám.

1 Likes

Igen. Nekem először az Alien volt meg, ahhoz viszonyítom a másik kettőt. Szerintem szuper minőségű mindhárom, de az Alien színei a legváltozatosabbak.

2 Likes

A rúzsok is nagyon jók… bocsi.:smiley:

1 Likes

Az a szín nekem is megvan, rajtam sötétebb, mint a hivatalos swatchokon, de gyönyörű és könnyen kezelhető. És eszméletlen csillámos a rúzs tokja!
Tudom, ez rendkívül fontos szempont.:slight_smile:

2 Likes

Nekem is Van 2 folyèkony rùzs, ma meg egy abh liquidet pròbáltam ki. Az is nagyon tetszik, evèst- ivàst kibìrt ès szèpen kopik. Van egy szett az abh.uk oldalon , régòta gondolkodom, hogy azt vagy a jeffree minit remdeljem meg.Gyönyörű Screenshot_20190428-184141_Chrome

4 Likes

Még a péntekivel is lógok, de a szombati kis egyszerűt leírom:
a Könyvfesztiválra mentünk ki, szerettem volna egy nude szemsminket is beiktatni, de nem fért bele az időmbe.
A bőrápolási kört sikerült megcsapni készülődés közben, a továbbiak:
TO primer
Lioele CC krém
NARS Chantilly korrektor
Too Faced Peach Perfect púder
Physicians Formula Butter Bronzer
Colourpop Brow Boss szemöldökceruza és Catrice szemöldökspirál Deep Brown
Zoeva Graphic Eyes Taupe
Maybelline Lash Sensational
Hourglass Girl Lip Stylo Activist

Szóval igazi no makeup makeup volt (fejfájással és hasgörcsökkel mellékelve).
Ja, és persze vettem öt könyvet, hiába rendeltem elő korábban, amit szerettem volna.:rofl:

1 Likes

Sufnituning alrovatunk következik :slight_smile: Végre sikerült találnom valamit amire el tudom használni a fekete Nivea micellás vizet…micellair skin breathe expert, hogy pontos legyek. Csupa szépeket írnak róla a véleményezők, nekem meg a szégyenpolcon porosodik mert rákvörösre marta a szemem körül a bőrt első használatra. Amúgy is szkeptikus vagyok a micellás vizek tisztítóképességével és úgy általában, létjogosultságával kapcsolatban, de a pofoznivalóan drága bioderma árát néha kiköhögöm, mert tényleg nem irritál. Mindenesetre micellás vízből ez volt az utolsó üveg amiért pénzt adtam ki.

Szóval velúr táskát, hasított bőr cipőt és kabátot tisztítottam a niveással. Egy mikroszálas törlőkendőre tettem és átdörzsöltem az anyagot, aztán megszárítottam. Hajszárítóval, hogy semmit se veszítsek a sufnituning életérzésből :slight_smile:
Nagyon jól működött, a kabátom ráadásul konkrétan szebb lett, mintha tisztítóból hoztam volna. A festést egyáltalán nem bántotta, csak a zsírt és a koszt hozta le.

7 Likes

Zseniális! Kicsit sem féltél attól, hogy kárt teszel a felsorolt dolgaidban??

A cipőmmel kezdtem, ami már annyira csúnyácska volt (mire gondoltam amikor világosbarna velúr balerinát vásároltam, máig nem értem…) hogy igaziból bármit csináltam volna, az csak javít. Már a mosógépbe dobáson is gondolkodtam. Úgyhogy volt béta kör éles bevetés előtt :slight_smile:

2 Likes

Nekem a fekete zacsis Nivea micellás kendő csípi olyan szinten az arcom, hogy csak na. A szememet konkrétan percekig csak Bud Spencer üzemmódban tudtam utána tartani :frowning:
De pl. a Garnierre nincs panaszom.

1 Likes