Mit használtál ma?

TO primer
Loleál True Match Icy Glow jegesrózsaszín highlighter
Lioele CC krém
Nars korrektor Chantilly
Too Faced Peach Perfect púder
ABH Dipbrow pomádé medium brown
Catrice Prime&Fine kontúrozó
Revolution pirosító Wow árnyalat
ABH Moonchild Glow Kit Purple Horseshoe árnyalat
UD Primer Potion
Colourpop Good Sport paletta: a kanárisárga, a világos melegbarna és a narancssárga árnyalat egyre keskenyebb ívben a mélyítőbe satírozva, a külső v-be pedig a püspöklila és a szürkészöld színt vittem fel, utóbbit az alsó pillatőbe is, ide jutott a Nyx Onyx ceruzából is, ha már színben annyira passzolnak.
A mozgó részre az erős zöldes stich-hel bíró arany szín került, a belső szemzugba a világos pezsgőszín.
Maybelline Lash Sensational
Az alsó pillákra a Colourpop lila spirálja
Nabla Arabesque rúzs

Parfüm: Montale Red Aoud minta

1 Likes
  • Ma unikornis leszek - mondtam a fürdőszoba felé libegve.
    A párom nevetett. Nem látta még, hogyan festettem ki magam.
7 Likes

Jó kérdés… Próbáltam keresgélni neten, nem nagyon találtam semmit. Az EUK-ban a melegedő érzést biztosan a propanediol okozza? Most megnéztem újra, a skinsmarton más termékeknél csak az olajos érzetet említik. Neten egyébként mindkét összetevőről csak azt találtam, hogy oldószerként segíti más összetevők felszívódását, illetve hidratáló hatású.

Mai smink:
L’oreal True Match Icy Glow folyékony highlighter keverve Catrice Hd Liquid alapozóval
Trend it up Skin Supreme púder
Trend it up kontúrpaletta bronzerét és kontúrszínét kevertem bronzosításhoz
Rimmel Maxi Blush 03 Wild Card
Ofra Pillow Talk highlighter
Trend it up szemöldökpor
Rdel young szemhéjalap
Dose of Colors Eyescream paletta matt enyhén mályvás tónusú barnáját vittem fel a teljes mozgó szemhéjra és ugyanezzel a színnel satíroztam el a szèleket. Egy másik matt színt is tettem rá, a mályvásabb Blueberry Swirl árnyalatot. Ma csak ilyen egyszerű szemsminkhez volt kedvem.
Szemöldök alatti részt a TIU púderrel világosítottam.
Essence Liquid Ink tussal húztam tusvonalat
L’oreal Unlimited spirál
Mac Fix+
Deborah Milano rúzs 02 Springtime Rose Nude

Zara Red Vanilla Edt

1 Likes

Mesélj! Kíváncsi vagyok! :slight_smile:

Na, akkor egyben letudom az egész nappal.:slight_smile:
TO primer
Nyx Can’t Stop… alapozó Pale árnyalat, keverve a Lioele CC krémmel
Szem alatti karikákra Becca under eye corrector
ABH Dipbrow Pomade Medium Brown
Laura Mercier Setting púder mini
Physicians Formula Butter Bronzer kontúrnak
Milani Luminoso pirosító
ABH Moonchild Glow Kit Pink Heart
UD Primer Potion
Jeffree Star Blue Blood paletta: Priceless matt bőrszín szélesen elsatírozva a mélyítővonalba, ezt követte a világoskék I’m Cold szín, majd a babakék Blue Blood, a külső v-be is ezt vittem fel. A mozgó részre feltapogattam a Pupa Vamp! Extreme 015-ös árnyalatát, ami egy rózsaszínes-kékes duokróm szín. A belső szemzugba a 014-es testvére ment, egy jegesliláskék árnyalat. Az alsó vízvonalra szintén a Blue Blood került.
A mozgó részre feltapogattam egy kis Honey Dripet (darabos aranyos-fehéres szín, duokróm beütéssel) a Nabla Soul Blooming palettájából.
LH Cosmetics Happy Mood Crayon (kanárisárga) az alsó vízvonalra
Colourpop lila szempillaspirál - sajnos rajtam csak közelről látszik, egyébként mintha ki se festettem volna a szempilláimat
Estée Lauder Envy rúzs Unattainable (melegebb fukszia)

Parfüm: Gucci Bloom Acqua di Fiori

Jobban szeretem amúgy a karakteresebb szemsminket, de ez így önmagában olyan tetszetős volt. Mintha Elsának készült volna a Jégvarázsból.:smiley:

2 Likes

Ahogy elképzelem, elég karakteres volt ez! És biztosan szép!
Fura, hogy nem látszik a lila spirál. Nekem eléggé sötétek a szempilláim, eddig semmilyen színes spirál nem látszott rajta (mondjuk csak Avon, Bourjoist és talán Essence-t próbáltam), de ez kivételesen jól látszik, és abszolút helyt áll, mert növeszt, dúsít, nem maszatolódik.
Hát, legalább ezzel szerencsém van. :slight_smile:

Leginkább különc.:slight_smile:
Látszik, de csak közelről. A swatchok alapján sötétebb lilának gondoltam. Látom, hogy valamennyire dúsít-hosszabbít, de nem annyira, mint egy fekete, annak a hatását messzebbről is lehet látni. Amúgy tök jó, nem pereg, nem csomósodik, nem tapaszt stb.
Vagy csak nekem vannak nagy elvárásaim és/vagy megszoktam a majdnem-műszempilla hatást.

Ó értem!
Ezen már én is gondolkodtam, de ha ettől sötétebb lila lenne, akkor valószínűleg a sötét szempillán nem látszódna. Valószínűleg a Bourjois-val is az volt a gond.
Persze azzal, hogy lila nem annyira látványos, mint a fekete pillák, de én most nagyon élvezem, hogy végre lilák a pilláim, ha lesz majd megint ingyenes szállítás, akkor még tuti veszek zöldet és kéket is. :smiley:

Az is igaz. Micsoda problémák.:slight_smile: Próbáltam úgy, hogy a fekete festékre rávittem, de természetesen semmi nem látszott akkor a lilából.
Én a rózsaszínen is gondolkodom. Meg a piroson.
A fehér milyen durva már!

20190425_084509
A kép nagyon rossz, a szemhéjam, ez a pár centis bőrdarab a lényeg.

10 Likes

Hát ez tényleg nagyon baba, imádom!

1 Likes

Köszi, aranyos vagy.:slight_smile:

Mai smink:

Smashbox Pore minimizer primer
IT Cosmetics Illuminating CC krém
Becca under eye lazacos, de inkább ragyogó korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Hourglass Veil setting powder mindenhova máshova
Benefit Hoola bronzer
Benefit Galifornia pirosító
The Balm Mary Lou manizer
MAC Prep+prime szemhéjprimer
Jeffree Star Blue blood paletta: Wealthy a mélyítőbe, hogy könnyebb legyen a satírozás, I’m Cold a mélyítőbe és fölé szélesen, Blue Blood a mélyítőbe, Undertaker a külső V-be. Aztán a Blue Bloodot felvittem még ecsettel mozgó szemhéjra, végül erre ujjal tapogattam fel a Cullinanból, a belső szemzugba pedig ez utóbbiból került önállóan.
Nabla dazzle liner - Royal blood
Kiko Intense colour - Metallic blue szemceruza az alsó pillatőbe, ezt fixálva a pupilla alatt Blue Blooddal, külső V alatt az Undertakerrel.
Urban Decay All Nighter Setting spray
NYX Worth the hype spirál
(Vízálló, mert este megnézem a Bosszúállókat, és tekintve, hogy én mindenen tudok könnyezni, ezért úgy gondoltam, inkább ez lesz a célszerű.)
Stila All day sheer liquid lipstick - Patina

Lacoste Femme Intense parfüm minta

Nem szeretem a kék színt a szemhéjamon, de ez a Jeffree Star paletta nagyon közel áll hozzá, hogy megszeressem. Leborulok az előtt, amit ez a paletta tud…

IMG_20190426_104903

6 Likes

Én se szeretem a kéket, ehhez képest vagy 4× használtam ezt a palettát, mióta megvan és egyre jobban szeretem. Tele van meglepetésekkel, mindig elönt az öröm, amikor eszembe jut, hogy ez nekem megvan.

3 Likes

Meg az a jó a Jeffree palettákban, hogy elképesztő mélysége van a színeknek és sok a különleges árnyalat, pl. a szürke se sima szürke, hanem enyhe zöldes/kékes/stb. altónusa van.

3 Likes

Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Catrice HD Liquid és Bourjois Healthy Mix alapozó keverve
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor
RCMA púder szem alá
Guerlain Terracotta bronzer
Rimmel Maxi Blush 003 Wild Card
Ofra Pillow Talk highlighter
Milani szemhéjbázis
Essence G’Day Sydney paletta: matt csontszínnel fixáltam a szemhéjamat, matt világosbarna a mélyítőbe, gyönyörű fényes zöld (hasonlít a Nabla Citronra) a teljes mozgó részre, külső v-be matt kakaóbarna, alsó pillatőbe fényes bronz és fényes zöld keverve, belső szemzugba világos fényes pezsgőszín
Felső pillatőbe húztam tusvonalat a Rimmel Scandaleyes barna szemceruzámmal
Essence Volume Stylist 18h szempillaspirál
Mac Fix+
Bobbi Brown Art Stick Bare árnyalat (nagyon szeretem)

Avon Perceive Edt (project pan tagja ez a parfüm is)

1 Likes

Nem biztos, csak egy véleményező írta és én elhittem neki🙂

Hmm… Utána járok, amennyire a Google barátom segít :slight_smile: Most már érdekel a dolog.

Imádom, meghozzátok a kedvem a bátrabb színekhez:)