Mai smink (előbb a Mupában voltunk a nagyobbik fiammal egy fantasztikus régizenei matiné koncerten, aztán családilag tovább mentünk a könyvfesztiválra)
Mac Prep & Prime szemhéjalap
Lorac Pro és Mega Pro paletták barnás színeivel alkottam a szemem. Nem akartam túl feltűnőt, illetve mivel az idővel megcsúsztam, a Lorac palettákkal abszolút biztosra mentem, annyira könnyen kezelhetők. Árnyalatokat nem sorolok, annál is inkább, mert már nem vagyok bennük biztos, inkább csatolok képet az eredményről.
Smashbox Pore minimizer primer
IT Cosmetics matt CC krém SPF40
Becca under eye brightening setting korrektor
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Hourglass Veil setting powder az arc többi részére
Úgy tűnik egyébként, hogy elég jól sikerült megtalálnom a tökéletes triót a Smashbox-IT matt CC-Hourglass személyében, mert valami elképesztően jó volt a bőrömön a végeredmény. A primer sokat finomít a pórusaimon, az IT CC egész nap matt, még amikor izzadtam (kicsit futottunk a buszhoz) sem fényesedett át, a Hourglass púder meg az egészet olyan szépen egybe olvasztja, és a mattságához ad egy pici életet. Komolyan legszívesebben egész nap a tükörben nézegettem volna magam.
Benefit Hoola bronzer
Milani Color Harmony blush paletta - Coral vegyesen, a highlight szín kihagyásával
The balm Mary-Lou manizer
Urban Decay All Nighter setting spray
NYX Worth the hype szempillaspirál
Anastasia Beverly Hills liquid lipstick - Crush