Good Sport
És a Licious szín, az egyszerűen csodálatos!
Szerintem ez a paletta minőségi ugrás a többi (nyilván csak általam ismert) palettához-monókhoz képest.
Én rajta kívül csak a Yes Please és a Fame palettát próbáltam, de egyértelműen ez a legjobb. Szerintem versenyre kelhet bármelyik high end cuccal.
A Yes please piszkálja azért a fantáziámat, meg kíváncsi lennék, hogy a Good Sport után megjelent paletták is ilyen minőségűek-e.
Örülök, hogy ennyire tetszik.
Majd mesélj kérlek a KAP-ról, az engem is érdekel. Nekem volt egy KAP pirosítóm, de nem szerettem, mert nehezebb volt vele bánni,mint a préseltekkel vagy a krémekkel, nem használtam, elajándékoztam. A por CP highlighterért sem rajongok.Változó, hogy mivel tudok bánni és mivel nem.
Most nem azt írom le, hogy mit használtam ma, hanem, hogy mit kellett " átélnem" tegnap. Vidèken voltunk - rokonlátogatás céljábòl, es hùsvét hétfő - mondták a verset a fiùk ÈS befùjkáltak megromlott, lejárt, büdös pacsulival. mondjátok mièrt nem lehet a romlott büdös kölnit kidobni? Nem az ő hibájuk, az anyjuk adta nekik. Majd lehet a 2 lejárt clinique parfümöt meghagyom neki.
Tudom ennyi legyen a legnagyobb gondom, de idegesítő amikor a megromlott cuccot nekem kell szagolnom. Magamra fùjtam egy kis Elie Saabot, gondoltam rosszabb màr nem lehet. Szerencsère hamar elpárolgott . Azèrt vagyok ilyen antiszociális, mert mindig is utáltam a hùsvèt hètfőt: büdi olcsò locsolkodò pacsulik…
Sztem ezeket az ócska vackokat minden nő utálja, disztingváltabb hozzáállás, ha saját parfümből fújnak rád.
Ennél már a vízzel locsolás is sokkal jobb lenne! (Szerencsére idén először megúsztam a kölnis tortúrát)
Nem régen kaptam egy valódi selyem párnahuzatot és kipróbáltam. Nekem szokatlan volt a pamuthoz képest és lehet, hogy csak a szín miatt (pezsgő), de úgy láttam hamarabb szívja az arcápolókat. 3 naponta mosnom kellett. A pamutot 6naponta-hetente, hajmosáskor cserélem. Sosincs egységes garnitúra az ágyunkban emiatt
Persze könnyű kimosni a selymet, de kézzel kell vacakolni. Én úgy emlékszem a szöszösödő, kócolódó hajnak jó igazán a selyemhuzat, bár biztos jó a bőrnek is hosszú távon.
Én mondjuk ezzel úgy vagyok, hogy a negyedik után már teljesen mindegy, hogy mivel locsolnak meg. Bár már szerencsére csak a szűk család locsol, úgyhogy idén is úgy volt, hogy előző nap szalonnát sütöttünk, másnap locsolás, este hajmosás.
De régen, amikor egész nap jött boldog-boldogtalan, akkor nagyon utáltam.
Szerencsére a köreinkben mindenki leszokott róla, apám élettársa is úgy van vele, hogy “Nem vagyunk itthon!”, ami nekem teljesen megfelel, és a páromnak is az jut eszébe a húsvétról, mint nekem: jeee, hosszú hétvége!
Nálunk is inkább csak a gyerekek miatt van. Nekik még élmény a locsolás, már előtte egy héttel versikét tanulnak.
Fú, én már gyerekként is utáltam, de fiúként biztos más.
Nálam is nagyon ritka a teljes garnitúra
Amúgy én - milyen nőies - Harry Potteres ágyneművel alszom.
Nekem a kedvencem nyárra a fehér alapon kis virágos Ikea szett. A párom lenyúlta.
Ez a Catrice korrektor engem is érdekel, csak az oxidálódásától tartok, amiről írtak a véleményezők. De szerintem ma megint megnézem a színeket. Arra gondoltam, hogy az állagából adódóan könnyen hozzá lehet keverni alapozóhoz is, ami nekem ideális lenne.
Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Catrice HD Liquid alapozó
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor
RCMA púder az egész arcomra, szemem alá
Trend it up kontúrpalettával kontúroztam és bronzosítottam is
Kiko Desert Dunes Trio Baked Blush- Lust Coral
Mac Soft&Gentle highlighter
Trend it up szemöldökpor
Rdel Young szemhéjalap
Dose of Colors Eyes Cream paletta matt Berries N’ Cream színével fixáltam az alapot, mélyítőbe matt mályvás tónusú barna Cone
Juvia’s Place The Masquerde paletta sötét lilás beütésű kék Chi színét kevertem az égszínkék Dalia színnel, ezt vittem fel a külső v-re és satíroztam kicsit befelé a mozgó részen, a mozgó szemhéj többi részére a világos pezsgős arany, vagy nem is tudom hogy írjam le ezt a színt, Immaculate a Nabla Dreamy palettából.
Alsó pillatőbe szintén a kék Chi ment, kicsit lágyítottam a kontúrpaletta kontúrozó színével. Felső pillatőbe kék Scandaleyes ceruzával húztam egy tusvonalat.
L’oreal Unlimited spirál
Mac Fix+
Mac matte finishű rúzs Baby’s All Rights (barnás mályvás nude)
Parfüm: Zara Tuberose Edt
És vajon mi a helyzet a Methylpropanediollal? Feltöltöttem egy krémet, aminek ez a második összetevője, pedig eddig szimpatikus volt.
Én is féltem tőle, de nekem nem sötétült be. Fedésben szerintem nagyon erős, jobb, mint a catrice camouflage. (legalábbis nekem)
Elég fura a színskála, végül a 005-öt vettem meg, pedig a magasabb számú 010 szinte szürke volt a 030-as HD Liquid alapozóm mellett